Jak udělat z nahatého řízku elegantního šviháka? Dejte mu košili z mouky, navoňte ho vaječnou kolínskou a oblékněte ho do kabátu ze strouhanky. Hned bude k nakousnutí.
Nestíháte nebo nechcete připravovat štědrovečerní hostinu, ale přitom si chcete večer pochutnat na tradičním řízku a bramborovém salátu? Rodinná restaurace Za starých časů uvaří za vás.
Kuchař vám připraví rovnou 3 druhy řízků (kuřecí, vepřové a telecí) a k nim přidá nálož bramborového salátu. Vy si tak můžete v klidu vychutnávat vánoční pohádky, procházky nebo návštěvy u příbuzných. Večeři budete mít připravenou.
Co pro to musíte udělat? Vyberte si, jestli chcete malou nebo velkou mísu, objednejte si ji do 23. 12. a pak si ji v restauraci vyzvedněte. Vyzvednutí je možné 23. i 24. prosince.