Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezbolestná epilace metodou SHR – zbavte se chloupků

4,5 / 5 Kosmetic Studio Weissmi Brno  (mapa) 499 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Teri Trait

Dobry den,rada bych se zeptala zda je pokoska po depilaci nejak zarudla a pokud ano za jak dlouho se asi vrati do puvodniho stavu?
A jeste by me zajimalo kolik navstev bych musela zhruba absolvovat pro depilaci horniho rtu.Prosim o konkretnost
Dekuji za odpoved

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,po epilaci nejste ani začervenalá natož zarudlá. Konkrétní odpověď na počet ošetření epilace je velice složitá.Je to zcela individuální.Záleží na mnoha aspektech. Klientky a klienti docházejí tak dlouho,až se chloupků definitivně zbaví.
Přeji hezkou neděli

Dominika

Dobrý den, když si koupím 9 voucherů na celé tělo kolik dalších ošetření je nutné absolvovat a kolik mě to bude stát, když max. počet voucherů na osobu je 10?
 Děkuji

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, celkový počet ošetření je u každého jiný, pokud se Vás týká nějaká kontraindikace, nadměrné ochlupení, hormonální nerovnováha, štítná žláza, užívání léků, užívání hormonů apod., tak počet návštěv je 5–15. Na jednu návštěvu na ošetření celého těla je potřeba 9× voucher. 10× voucher je max pro jeden nákup, buď provedete více objednávek, nebo se obraťte na podporu Slevomatu. Hezký den.

Kristýna

Dobrý den, když si koupím více voucherů na více návštěv, musí se všechny využít do toho 31.3. nebo stačí do té doby uskutečnit první návštěvu a objednat ty další? Děkuji předem a odpověď.

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, ano, přesně jak píšete. První návštěva musí být do 31.3.2017, vouchery si vezmeme všechny a zapíšeme Vám je do klientské karty, a Vy jen čerpáte. Hezký den

Alka

Dobry den, mohu zakoupit vouchery na tri ruzne partie a vyuzit je pri jedne navsteve? Dekuji

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,ano můžete.
Hezký víkend

Hanka

Dobrý den, kolik ošetření je zhruba potřeba na horní ret?

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, na jednu návštěvu je potřeba jeden voucher, celkový počet ošetření je u každého jiný, pokud se Vás týká nějaká kontraindikace, nadměrné ochlupení, hormonální nerovnováha, štítná žláza, užívání léků, užívání hormonů apod., tak počet návštěv je 5–15. Hezký den. Viz dotaz níže

Lena

Kolik voucheru je potreba koupit na celkove odstraneni intimnich partii?(tzv.bra­zilku? Dekuji

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, na jednu návštěvu jsou potřeba tři vouchery, celkový počet ošetření je u každého jiný, pokud se Vás týká nějaká kontraindikace, nadměrné ochlupení, hormonální nerovnováha, štítná žláza, užívání léků, užívání hormonů apod., tak počet návštěv je 5–15. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru