Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií vybraného formátu

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 917 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Meredová Anna

Dobrý den ,musí být uvedené jen foto,které chci nebo můžu zaslat vše a označit čísly, které chci.Je to jistě pracnější.Jsem důchodce a nikdo nemá čas mi to natřídit.Dříve jsem dala DVD do Tety a napsala ,které foto chci,nyní to již nejde. Díky za radu.Anna

Foto Morava

Dobrý den, v online objednávce si vyberete pouze fotografie, které chcete a současně si u jednotlivých snímků označíte kolikrát je chcete zhotovit. Systémově není možné posílat v objednávce fotografie, které nechcete zhotovit.

Hana H.

Dobrý den,je možné zhotovení fotografií ve formátu 9×13 ? Dekuji s pozdravem H.H

Foto Morava

Dobrý den, pokud si budete přát místo formátu 10×15 9×13, není problém. Pouze to ještě poznačte do poznámky, ať v laboratoři vědí že se nejedná o omyl.

Markét Bulantová

Dobrý den,
K čemu slouží ten manipulační poplatek 39Kč?

Foto Morava

Manipulační poplatek slouží k pokrytí režijních nákladů spojených se zpracováním zakázky. V prvé řadě se jedná o náklady spojené se zabalením a expedici zakázky. Navíc se tento poplatek platí pouze jednou, bez ohledu na počet fotografií a uplatněných voucheru. Není zahrnut v ceně, z výše uvedených důvodů, nejedná se o přímý náklad související z výrobou fotografií. Jeho výše je stejná u objednávky, kdy si zákazník objednal pouze jednu fotografii, jako u objednávky, která obsahuje 2000 ks fotografií.

Jan

Amaterizmus nejvetsiho zrna, nebrat!!!!!

Foto Morava

Jaký je důvod Vaši připomínky?????

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru