Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Země hraběte Drákuly a krásných hor: Zájezd do Rumunska s polopenzí

4,4 / 5 CK Experitour Rumunsko (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Soňa Paličková

Dobrý den,zajímalo by nás, jestli je zájezd spíše orientovaný turisticky nebo spíše autobusem někam dojet, např. hodinu pobýt na místě,nasednou­t…kouknout…po­pojet,nebo dojet na místo a chodit po památkách a k večeru se vrátit k busu a vrátit se na hotel. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, paní Paličková, Vaší odpověď naleznete v programu zájezdu. Zájezd je kombinací obojího a toho nejlepšího, co Rumunsko nabízí. Tedy památky a krásnou přírodu. Každý si zde přijde na své. Po snídani Vás autobus vždy doveze na konkrétní bod v programu. Většinou za den navštívíme alespoň dvě různá místa. Přejeme hezký den,

Sylvie

Dobrý den, je možnost 3 lůžkového pokoje nebo 2 lůžkového s pristylkou? Pokud ano, jaka by byla cena pro 3.osobu?

CK Experitour

Dobrý den, Sylvie, všechny 2lůžkové pokoje mají možnost jedné přistýlky. Cena zůstává stejná, tedy 5.990 Kč. Přejeme hezký zbytek dne,

Liubov

Dobrý den. Jestli pojedu sama, kolik ten zájezd bude stát pro mě celkem? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, příplatek za neobsazené lůžko činí 1990 Kč. Takže celkem 5990 Kč + 1990 Kč = 7980 Kč. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Nikola Křížová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na info ohledně nástupního místa v Břeclavi – konkrétně kde a v kolik hodin? Dále by mne zajímalo, zda je třeba si brát rumunskou měnu, nebo je možné vzít pouze eura? Děkuji, Nikola K.

CK Experitour

Dobrý den, Nikolo,
v Břeclavi stavíme na čerpací stanici Shell (na dálnici) za sjezdem na Břeclav. Odjezd bude orientačně kolem 23 hodiny (odjezd z Prahy ve 20:00). V Rumunsku se platí měnou „lei“ (mezinárodní označneí RON) a stejně jako u nás je dobré mít místní měnu. Ne často se však u nás prodává, proto doporučujeme si vzít EUR a na místě je vyměnit za RON. Některé banky mění i české koruny, ale na to nelze spoléhat. Zkrátka s sebou EUR :) (nebo lei, pokud seženete). Přejeme pěkný den.

katka

Dobry den
chcela by som sa opytat ake su ceny vstupneho do pamiatok kam by sa slo na vylet. S kolkymi peniazmi třeba este urcite ratat navyse?
dakujem

CK Experitour

Dobrý den, Katko,
vstupné do objektů zahrnuto v ceně není. Kolik s sebou – záleží na tom kam se všude vydáte. Lanovky (Babele a Balea Lac) jsou kolem 300 – 400 Kč, další památky kam půjdeme (hrad Bran, zámek Peles a další) počítejte raději kolem 500 Kč. Kapesné vč. vstupů tak doporučujeme raději kolem 100 EUR, kdyžtak Vám něco zbyde. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru