Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3–4 dny pohádkové relaxace a skvělého jídla v Belianských Tatrách

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Winter & Summer Resort Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 105 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana Priadková

Dobrý večer
Vzťahuje sa ponuka aj na apartmány?
Ďakujem

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. Cena voucheru sa vzťahuje na izbu štandard. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk

Petra

Dobrý den,

máte volný termín od 17. 2. do 19. 2. nebo od 16. 2. do 18. 2.

Děkuji.

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. V mesiaci február máme ešte voľné ubytovanie. Ohľadne aktuálnych voľných termínov vás ale poprosíme sa kontaktovať priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. Ďakujeme za pochopenie.

Kateřina Lyčková

Dobrý den zaplatili jsme si u vás pobyt.. Psaly jsme vám email ohledně rezervace od 08.01.2017 na dvě noci ale ještě se nám nikdo neozval ohledně rezervace a na telefoni číslo se nejde dovolat.. Děkuji za odpověď

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, je nám to ľúto, ale Váš email nemôžeme nájsť. Mohli by ste nám ho znovu odoslať priamo na emailovú adresu info@wsr.sk, aby nedošlo k nedorozumeniam? Ďakujeme za pochopenie.

Jaroslav Filgas

Dobrý den, přemýšlím o pořízení tohoto voucheru jako dárku na Vánoce, ale rád bych využil termín ještě v lednu, máte ještě kapacitu?

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. V mesiaci január máme ešte voľné ubytovanie. Ohľadne aktuálnych voľných termínov vás ale poprosíme sa kontaktovať priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. Ďakujeme za pochopenie.

Kabát Vlastimil

Dobrý večer
Chci se zeptat jestli si mohu u vás první rezervovat termín a pak teprve koupit voucher?
Potřeboval bych konkrétní termín 12.1–15.1 .2017
Za vaši odpověď předem děkuji
S pozdravem Vlastimil Kabát

Winter & Summer Resort

Dobrý večer, ďakujeme za váš dotaz. Pravdaže môžete si najprv predbežne rezervovať termín a dodatočne preposlať kód voucheru. Ohĺadne aktuálnych voľných termínov vás ale poprosíme sa kontaktovať priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. Ďakujeme za pochopenie.

Kateřina Drongová

Dobrý den, v jakých pokojích ubytováváte? Předpokládám, že je v ceně pouze standart a za apartmán je nutno připlatit. Děkuji

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. Cena voucheru sa vzťahuje na izbu štandard. Doplatky za iný typ izby sú uvedené na voucheri. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk

Lucie

Dobrý den, je možné koupit voucher jen pro jednoho na dvě noci ? Děkuji Horčicová

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. Ak si plánujete zakúpiť voucher je na vašom zvážení či ho využijte pre 2 alebo 1 osobu. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk

Veronika

Dobrý den chci se zeptat pokud máme děti 2 a 5 let tak to mají v ceně zakoupeného voucheru na 3 dny zdarma?A když dát tedy rezervaci po Novém Roku můžu si pak termín upřesnit?

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. Dieťa do 5 rokov má pobyt zdarma. Ak už dovršilo vek 5 rokov, tak je zaň účtovaný doplatok 24 €/noc s polpenziou. Odporúča sa rezervácia hneď po zakúpení voucheru. No samozrejme máte nárok na 1 x zmenu termínu pobytu (minimálne 5 dní pred nastupom na pobyt). V prípade 'dalších otázok nás neváhajte kontaktovať. na info@wsr.sk.

Jakub Šimáček

Dobrý den,

je možné koupit voucher na Slevomatu a poté si teprve někdy rezervovat ubytování?

Jak dlouho dopředu je nutné udělat rezervaci kvůli obsazenosti? Plánuju přelom února a března, varianta na tři noci.

Winter & Summer Resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz. Samozrejme, potom si môžete rezervovať aj neskôr, no odporúča sa rezervácia hneď po zakúpení voucheru. Keďže máte záujem o ubytovanie v hlavnej sezóne odporúčala by som vytvoriť rezerváciu hneď po Novom roku, ak teda voucher plánujete odovzdať ako darček niekomu. V prípade 'dalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru