Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hladká a jemná pokožka: Trvalá a bezbolestná epilace vybraných partií

4,6 / 5 Estetické a epilační centrum Ostrava Ostrava  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kateřina D.

Dobry den,chci se zeptat kdyz chci odstranit černé „vousy“ na bradě musím to nechat nejak narust? A kolik opakovani bych pottebovala? A odstranujete i z krku? Děkuji za odpověď

Estetické a epilační centrum Ostrava

Dobry den, opakovani je individualni, nekomu staci 3×, jiny potrebuje vickrat. Na to Vam takto na dalku nedokazu odpovedet. IPL lze pouzit samozrejme i na krk.

Renata Jedličková

Dobrý večer, ze kolik dní, po prvním ošetření, je možné absolvovat u vás druhou návštěvu? Pokud bych přišla na horní ret, bradu a tváře. Lze tyto 3 části ošetřit najednou při jedné návštěvě? Děkuji za odpověď.

Estetické a epilační centrum Ostrava

Dobry den, lze osetrit libovolne mnozstvi partii najednou, zakrok je neinvazivni. Opakovani je doporucovano za 4–6tydnu, ze zkusenosti mohu doporucit spise 4tydny, mam vysledovano, ze ucinek je lepsi.

Ester

Dobrý den.

Chci se zeptat, epilace intimních partií – je potřeba provést více ošetření hned najednou, pro úplně hladkou pokožku? Nebo se to provede jednou a to je vše, jen bude třeba dojít jednou za půl roku? A jestliže je potřeba na začátku provést více ošetření, tak je to v ceně 650,– nebo bych si musela připlatit?

Děkuji za odpovědi, pěkný den

 Ester

Estetické a depilační centrum Ostrava

Dobry den, cena je za jedno osetreni. Je potreba provest cca 3–5 osetreni (pocet je u kazdeho jiny), pak je k udrzeni hladke pokozky potreba jedno osetreni za 4–12mes, i toto je individualni. Epilace IPL je pomerne dost uspesna metoda. Neboli a nema zadne vedlejsi ucinky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru