Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Navrhněte si vlastní zahradu: 2hodinová konzultace se zahradním designérem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jana Hošková

Dobrý den, můžete podle Vašeho návrhu změny zrealizovat? Děkuji.

Creative Garden Production

Dobrý den, toto je konzultace a výstupem není návrh zahrady, spíše vyřešení určitého problému atd. Podle projektu se však zahrada dá zrealizovat svépomocí. S pozdravem Zuzka

Jiri

Dobry den,
designujete jen zahradu (trava, kvetiny) nebo i to kolem? Jde mi o to, ze budu chtit na zahradu zakomponovat i altan, pripadne markyzu nebo neco podbneho, gril, … , tak zda jste schopni to navrhnout komplet. Diky.

Creative Garden Production

Dobrý den, samozřejmě i vše okolo :)… od jezírek po venkovní kuchyň, aby vše tvořilo jeden celek. S pozdravem Zuzka

Libuse Bidomusova

Pani Marie, (skoda, ze jako kazdy jiny slusny clovek neuvedete sve prijmeni), neda mi to a musim se k tomu vasemu rejpalstvi vyjadrit… takove, jako jste vy, mam totiz nejradsi! Co to tu proboha pisete za nesmysly?? :) Pokud ma nekdo 10 let praxe v nejakem oboru, tak uz z toho faktu je zrejme, ze zakazniky ma a neni to zadny naivni zacatecnik. Pokud by se projekty teto zahradni pani architektky nelibily, tak by to uz musela davno zabalit. Videla jsem ji nekolikrat v televizi a myslim, ze pani Rejzkova vi, o cem mluvi. A mimochodem, pani Rejzkova ma pravdu. Zadna skola jeste nikym zadneho odbornika neudelala. Navic kazdy muze, pokud neporusuje zakon, nabizet sluzby, jake chce a je na zakaznicich, aby si vybrali. Ma snad Elon Musk vystudovanou kosmonautiku, aby mohl vysilat rakety s lidmi na Mars? Nebo je snad ministr Babis reznik, ze prodava kurata a parky? Moc nechapu duvod, proc tu takhle bezduvodne prudite a snazite se nekomu skodit, ale rekla bych, ze to bude asi vasi povahou.. Zkuste se venovat necemu tvurcimu a nedestruktivnimu a uvidite, ze se budete se citit lip. :) Mejte fajn den. Libuse

Creative Garden Production

Dobrý večer, Libuško,

děkujeme za pozitivní slova, která vždy potěší. Jsme rádi, pokud naše rady či celé projekty lidem pomáhají a zpříjemňují život. Snažíme se dělat svoji práci k radosti klientů, ale i k té naší…což se dle nás vždy ve výsledku projeví :). I vám přejeme krásný a pohodový adventní čas. Zuzka

Marie

Děkuji za odpověď. Znám absolventy z Mělnické akademie a neznám žádného odvážlivce, který by pak dělal zahradního designéra.. na to ta škola opravdu není. Pěkné obrázky na webu neznamenají ze jde o vaši práci.. Snad mate praxi v nějakém ateliéru a bude se to někomu líbit.

Creative Garden Production

Ještě jednou dobrý den, Marie,

pokud se takto hodně orientuje v zahradní problematice a je Vám blízká, určitě také dobře víte, jaké uplatnění absolventi této školy mohou mít. A pak mi celá tato diskuze přijde opravdu bezpředmětná a zbytečná. Osobně znám více lidí z této školy, kteří se navrhováním živí. Věřím, že pokud budete hledat, určitě naleznete i Vy.
Upřímně, dlouho jsem přemýšlela, jak zareagovat na Vaše, pro mne dost odvážné, komentáře týkající se autorství naší práce. Mohu Vás ubezpečit, že se jedná o naši práci. A to jak v sekci zahradní architektury, kde jsou ukázky našich projektů včetně finálních realizací, tak v sekci zahradní fotografie, kde jsou pouze fotky, vytvořené naší firmou.

Marie, přeji Vám pohodový adventní čas a krásné svátky
 Zuzka

Marie

Dobrý den, myslíte si že jako absolvent vyšší odborné školy se můžete považovat za zahradního designéra? Jaké jsou vaše zkušenosti? Máte praxi? Absolvování VOŠ není pro zahradní design dostatečné..

Creative Garden Production

Dobrý den, Marie,

praxi v oboru mám přes 10 let a informace o mých zkušenostech můžete najít například na našich webových stránkách. Jsem vystudovaná Diplomovaná specialistka v oboru Zahradní a krajinná tvroba na Zahradnické akademii v Mělníku, který je pro zahradní design plně dostačující. I tak se v oboru dále vzdělávám a vzdělání mám doplněné i o studium Enviromental designu z Technické university v Liberci a o řadu odborných kurzů.

Osobně si však myslím, že žádná škola není zárukou toho, že se z absolventa stane skutečný odborník. Vždy záleží na každém, co si odnese ze studií a také na jeho chuti se dále vzdělávat, sledovat trendy či nové technologie atd.

Navrhování zahrad kromě odborných znalostí obnáší především velkou dávku kreativity a záleží na každém klientovi, zda se mu navržený design, který je do velké míry i určitým rukopisem, libí či nikoliv. Pro zákazníky je rozhodující, zda se jim zahrada bude líbit, nikoliv to zda a jaký titul má zahradní designér uvedený u svého jména.

Přeji pěkný večer
 Zuzka

Jana Hošková

Dobrý den, píšete, že když si na základě návrhu objednám konkrétní službu, odečte se mi cena voucheru. Napište, prosím, o jaké konkrétní služby se jedná. Děkuji.

Creative Garden Production

Dobrý den, jedná se projekt či studii zahrady (terasy či jiné zeleně). V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat. Krásný den Zuzka Rejzková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru