Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Video kurz: Jak napsat román od spisovatele Pavla Renčína

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika Mikulcová

Dobrý den, jak dlouho budu mít prosím k lekcím přístup? Měsíc, půl roku, rok, neomezeně? Děkuji za odpověď.

LearnTube, s.r.o.

Dobrý den, paní Mikulcová,
ke kurzu budete mít přístup po neomezenou dobu. Pokud se rozhodnete pro nákup, přeji Vám, ať se Vám kurz líbí.
Hezký den,
Marek Valášek

Pavlína Hanáková

Mám svůj způsob jak se postavit k tvůrčímu psaní, avšak nabídka mne velmi zaujala a proto jsem si pustila první lekce, které jsou k zhlédnutí zdarma. Musím říct, že mne to zaujalo, je to prostě jiný pohled na způsob tvorby a tak jsem si voucher zakoupila.
Pravdou je, že se mi pouze nelíbí, že v poslední lekci, která je zdarma vyzval autor studenty, aby své nápady a dílka zveřejňovali dole v diskusi. Zdá se mi to jako velmi nevhodné, protože odcizit cizí myšlenku je velmi jednoduché. Těším se však, že bude autor kurzu otevřen diskusím o tom, jak postupovat v obecném rámci a případně pomůže při nějakém tom záseku. Mohu počítat s tím, že se studenty bude autor kurzu vést dialog, nebo se dočkám jen odpovědí ze strany týmu LearnTube?

LearnTube, s.r.o.

Dobrý den, Pavlíno,
ohledně příspěvků v diskuzi pod videem to nabízím jako možnost. Jedná se o cvičení, tak jsem nepočítal s tím, že by tam někdo psal nějaký text, o u něhož se obává zcizení. V případě kurzu Jak napsat román Vám budu reagovat na Vaše dotazy v rozhraní LearnTube já, případně se můžeme klidně domluvit i na předání e-mailu/nebo můžete napsat na FB. Jenom bych Vám rád řekl, že pořízení kurzu nezahrnuje lektorské posudky Vašich rozsáhlejších textů, to zabírá opravdu hodně času.
Snad jsem zodpověděl Vaši otázku, přeji hezký den! :-)
Pavel Renčín

Dana Trejtnarová

Dobrý den, vzhledem k mé pracovní době bych ráda znala termíny kurzu. Děkuji Trejtnarová

LearnTube, s.r.o.

Dobrý den, paní Trejtnarová,
děkujeme za dotaz. Kurz Pavla Renčína Jak napsat román je online videokurz. Můžete se na něj dívat kdykoli chcete, z pohodlí Vašeho domova. Jediné co budete potřebovat, je připojení k internetu. Kurz obsahuje celkem 21 lekcí o délce 5–10 minut. Na ukázku se můžete podívat zde: https://learntube.cz/?page=course&a=32 . První tři lekce jsou zdarma.
Hezký den.
Marek Valášek, LearnTube

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru