Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celotělové hubnutí v přístroji SlimBox Premium

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Smíchov  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Šeráková Nikola

Dobrý den, chtěla bych voucher i pro maminku, která trpí na křečové žíly, je ošetření pomocí přístroje SlimBox Premium vhodné? Děkuji za odpověď.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Nikolo, křečové žíly nejsou kontraindikací tohoto ošetření. Maminka může proceduru SlimBox bez obav podstoupit. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana

Dobrý den. Pokud si zakoupím více ošetření, permanentka bude platná stejně jako voucher do 31.3? Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Jano, pokud zakoupíte více šetření, je nejdůležitější se u nás rezervovat do 31.3.2017, potom už se domluvíme jak budete potřebovat, abyste využila všechny ošetření, klidně i v dubnu/květnu. Datum na voucheru značí jen platnost, do kdy musíte rezervaci provést. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Monik

Dobrý den,
je běžné, že po 5 opakování celotělového hubnutí na přístroji Slim box Premium vždy po jednom týdnu jsem nazaznamenala žádný úbytek váhy ani centimetrů?
Hezký den.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Moniko, v některých velmi ojedinělých případech se to bohužel stává. Jedná se o neinvazivní zákrok a nemůžeme všem zákazníkům předem zaručit, že pro ně bude ošetření vhodné a přinese subjektivně viditelné výsledky. Občas se najde někdo, na koho tato procedura nefunguje na 100%, což je nám líto, ale každý zákazník je jiný a to je faktor, který nejsme schopni ovlivnit. Mrzí nás, že jste nezaznamenala výsledky a v případě zájmu bychom vám rádi nabídli kompenzaci v podobě zvýhodněné nabídky našich procedur dle vašeho výběru. Děkujeme za pochopení.

Matej

Dodry den, koupil jsem tri vouchry cisla uz jsem obdrzel. Budu to predavat jako darek, ale nemam nic. Posilate to postou predal bych to zenskym v obalce. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Matěji,

voucher zasíláme jen na email. Můžete si vytvořit dárkový vzhled po pravé straně voucheru, napsat věnování a je to :-)

At se dárek líí. Míša

Tereza

Dobry den, prosim, je mozne si koupit treba i dva vouchery na pet procedur?nebo je mnozstvi nejak omezeno? Jak casto je mozno na proceduru chodit a kolikrat doporucujete navstevu? Je potreba sodrzovat nejaky specialni rezim?Dekuji a preji pekny den!

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Terezo, ano je možné zakoupit více voucherů. Jednotlivé návštěvy nevyžadují dlouhé časové rozestupy, doporučujeme cca 1–2× do týdne a cca 3–5 opakování. Speciální režim se dodržovat nemusí. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru