Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si ze svých fotek extra velkou fotoknihu

Bontia 2 393 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pavla

Hezký den,
je možné v Bontia studiu nějak aktivovat automatickou kontrolu pravopisu? Neuvažujete o této možnosti? Do každé fotoknihy se mi vloudí nějaký překlep ať ji kontroluji sebelíp. Děkuji.

Michal

Dobrý den, Pavlínko,
bohužel tuto funkci Bontia Studio nemá a zatím ji ani neplánujeme. Tyto funkce nabízejí většinou pouze čistě textové aplikace jako textové programy a e-mailoví klienti. Zkuste pro kontrolu pravopisu využít tyto programy. Naše současná pozornost vývojářů se ubírá spíše k fotografiím. Děkujeme za dotaz, přeji hezký den.

Kateřina Szücsová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tato slevomat akce platí i na knihu s 64 stranami. Děkuji za odpověď. Kateřina Szücsová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Szücsová, bohužel ne. V nabídce máme 48stránkovou, 80stránkovou, a 96stránkovou knihu.

L. Kovář

Dobrý den. Můžete, prosím, detailně popsat „Prémiový polomatný papír“? Na Vašich stránkách www.bontia.cz jsem našel pouze „Vysoce kvalitní papír, G-Print (150 g/m2)“. Děkuji.

Michal

Dobrý den, pane Kováři,
skutečně se jedná o extra bílý polomatný papír G-Print (150g/m2). Na tomto papíře se vytisknuté fotografie nelesknou a neprosvítají na druhou stranu listu. Tento papír je speciálně upravený na náš požadavek. Možná, že to co skutečně hledáte jsou fotografie, jak vypadá výsledný tisk. To si můžete prohlédnout například v ukázkách nafocených fotoknih: http://www.bontia.cz/ukazky/svatby/nicole-and-tom. Snad jsem vám pomohl. Přeji hezký den.

Elis

Dobrý den, měli bychom o knihu velký zájem,ale svatbu máme až 31.8.2013 plus ještě nějaký čas bude trvat,než dostaneme fotky. Chtěla bych se prosím zeptat,zdali by nešla prodloužit platnost voucheru?? Mnohokrát děkuji.

Michal

Dobrý den, Elis,
prodloužení platnosti voucheru není možné. Plánujeme ještě několik akcí pro tento rok, myslím, že ve vašem případě se vyplatí sledovat další akce. Děkujeme, přeji krásnou svatbu.

Ľubka

Dobrý deň,

Pri svojej otázke som sa pomýlila s dátumom a knihu teda potrebujem do 26.4., nie do 26.5., co je teda budúci týždeň v piatok. Bolo by to aj takto možné? Alebo máte v tomto týždni už tak veľa objednávok, že mi ju nestihnete poslať v priebehu budúceho týždňa? Ďakujem.

Michal

Hezký den,
v tomto případě nedoporučuji knihu očekávat v uvedeném termínu. Přesně vám to bohužel nemůže nikdo zodpovědět, výrobní proces je velice komplikovaný. Napadá mě pouze předat dar formou poukazu a poté vytvořit a odeslat na adresu novomanželů. Přeji slunečný den.

Milan H.

Dobrý den,
po instalaci BONTIA STUDIA 4.5.4 do PC mi nejde spustit program?!

Michal

Dobrý den, Milane,
to se stává naprosto výjimečně. Prosím zkontrolujte si systémové požadavky programu Bontia Studio http://www.bontia.cz/bontia-studio#systemove-pozadavky. Pokud jste nenašel, kde by mohl být problém, obraťte se prosím na podpora@bontia.cz s podrobněji rozepsanou chybou. Přeji hezký den.

Ľubka

Dobrý deň,

Chcem sa spýtať, či by ste boli ochotní mi knihu spracovať aj skôr ako do 15 pracovných dní. Totiž 27.5. sa chystáme na svadbu na Slovensko a radi by sme ju venovali ako náš svadobný dar. Teda by sme knihu potrebovali mať v Prahe do 26.5. Bolo by to možné? Ak áno, dokedy musím uskutočniť objednávku? Ďakujem za odpovede.

Michal

Dobrý den,
podle toho co píšete knihu bez problému stihnete, stačí si ohlídat několik dní na tvorbu fotoknihy. Procesně není možné nikoho upřednostnit, výroba je automatická. Děkujeme, přeji hezký den.

I.

Dobrý den, program mi nabízí max 80 stránek, ale mám zakoupeno 96. Jak mám přidat další stránky?

Michal

Dobrý den,
prosím ohledně tohoto dotazu se obraťte na naši podporu na e-mailové adrese podpora@bontia.cz. Děkujeme

Lucie

Dobrý den,
v jedné z Vašich odpovědí jsem se dočetla, že knihy vyrábíte v Lounech, kde bydlím. Chtěla jsem se zeptat, zda není možné osobní vyzvednutí zde.
Děkuji.

Michal

Dobrý den, Lucie,
osobní odběr není možný. Fotoknihy jsou automaticky zasílány kurýrem na adresu doručení. Děkuji za pochopení, přeji hezký den.

Sabina Gamrotová

Dobrý den, už tvořím knihu a mám problém…hodně fotek je naskenovaných, černobílých, jelikož je jedná o knižku pro mou mamku, celý její život. Skoro u všech forek mám červený rámeček, že není kvalitní. Jak to bude vypadat u tisku? Bude jako naskenováná, co jsem vložila anebo tam budou čtverečky a pod.?:( Zmenšit foto nemůžu, bylo by pidi. Děkuji Sabina

Michal

Dobrý den, Sabinko,
chválím váš nápad. K vašim fotografiím, zjednodušeně se dá říci, že vytisknutý obrázek bude kvalitní, pokud bude mít alespoň 120 obrazových bodů na 1 cm obrázku. Na vaší tiskárně skenujte alespoň s 300 dpi.
U starších obrázků bohužel nelze zaručit výslednou kvalitu, to je však dáno čistě kvalitou fotografií. Z vlastních zkušeností však i černobílé fotografie vypadají dobře, nejsou tam žádně „čtverečky“ a slabě zhoršená kvalita obrázků působí spíše autenticky a dodávají knize nádech historie. Přeji hezký den.

Martina Vymětalíková

Je možné na konci fotoknihy nechat udělat pár volných (prázdných) listů

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, je to možné. Viz i předchozí odpověď Bontie: „(…) Ponechání několika stran prázdných působí také velice dobře. .“

Michal

Dobrý den Martinko,
potvrzujeme odpověď od Slevomat.cz. Jednoduše místo toho, aby jste se snažila vyplnit celou fotoknihu ponecháte několik stran prázdných. Vždy dostanete počet stran, který jste objednala, nehledě na obsah. Přeji hezký den.

Martina Vymětalíková

Dobrý den za jak dlouho po objednání fotoknihu obdržím? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, fotoknihu obdržíte do 15 pracovních dní od vytvoření platné objednávky (je provedena objednávka a jsou odeslána data).

Iveta Popelková

Já jsem dostala do 80 stran celkem 629 fotek – udělala jsem si album vzpomínek za posledních 10 let. Stránky vypadají jako koláže. Program umožňuje naprosto vše, žádné pitomé šablony jako fotolab. Všechny fotky byly perfektně ostré, krásný tisk. Dále vás doporučuju a kupuju další knížku.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Popelková, Bontii i nás toto velmi těší. Děkujeme :)!

Michal

Dobrý den, potvrzujeme, že i nás to velice těší. 10 let je opravdu velké množství vzpomínek. Přejeme, ať se fotokniha líbí i ostatním. Děkujeme.

Lenka

Dobrý den,
je možné na desky vložit vlastní fotografie děkuji

Michal

Dobrý den Lenko,
ano, desky je možné libovolně potisknout fotografiemi. Přeji hezký den.

Simona G

já jsem dostala do 80 stran 245 fotek, záleží jak si je upravíš a vložíš do knihy

Michal

Dobrý den Simonko,
děkujeme za aktivitu. Věřím, že výsledek musí být parádní. Přeji hezký den.

Michala

Dobrý den, je možné u typu knihy hard cover vytvořit variantu matných desek? Děkuji.

Michal

Dobrý den Míšo,
možnost matných desek bohužel nenabízíme. Děkujeme za dotaz.

Jirka

Dobrý den, nikde jsem nevyčetl, kolik fotek se do knihy vejde, alespoň cca od – do (ks). Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den Jirko,
počet fotek je neomezený. Většinou doporučujeme jednu fotku roztáhnout na list nebo dvoulist. Ponechání několika stran prázdných působí také velice dobře. Děkujeme a přeji hezký den.

evinka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda zaplatím jedno poštovné, pokud si objednám tři totožné knihy nebo zda musím zaplatit poštovné 3×. Předem děkuji.

Michal

Dobrý den Evo,
v tomto konkrétním případě zaplatíte poštovné pouze jednou. Knihy je nutné objednat v jedné objednávce přes program Bontia Studio. Přeji hezký den.

Verča

Dobrý den, je možné když zakoupím knihu například na 80 stran za 599kč, ale fotky se mi do ní všechny nevejdou, zda je možné si po domluvě 100 Kč připlatit a knihu navýšit na 96 stran. Dopředu totiž nevím jak mi to vyjde, to zjistím až v průběhu vytváření.. Děkuji za odpověd.

Michal

Dobrý den,
to bohužel v rámci této slevové akce není možné, bylo by to procesně i fakturačně velice komplikované. Věříme, že si zvolíte správnou velikost. Děkujeme a přejeme hezký víkend.

Jana Červinková

Dobrý den, chtěla jsem si jen upřesnit 2 informace. V nápisu nabídky je uvedeno 48 až 96 stran, tzn. že za částku 499Kč mohu mít až 96 stran – podle toho jak si sama zvolím?
A 2 informace – nabídka je platná do 27.8. 2013, takže nejpozději do tohoto data se musí nabídka uplatnit?
Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den Jano,
rozklikněte si tlačítko koupit vysouvací šipkou a uvidíte všechny varianty, které si můžete koupit. Za 499 Kč je možné si koupit 48 stran. Fotoknihu s 96 stranami můžete mít za 699 Kč.
Poslední den platnosti znamená poslední možný termín, kdy je možné si knihu nechat vyrobit. Pro úspěšné vyrobení fotoknihy je nutné mít fotoknihu vytvořenou v Bontia Studio a zadat objednávku se slevovým voucherem. Děkujeme

Michal

Dobrý den, Michale,


již jsem se dočetl, že stejný formát není momentálně v nabídce na šířku. Plánuteje tedy nejoblíbenější fotoknihu Extra velkou nabídnout v budoucnu na Slevomatu? Z vašich příspěvků je patrné, že připravujete i nějaké novinky… 


Uvítal bych i více než 96 stran, neboť si chci trošku pocestovat Asii a nevím, jestli by se mi to tam vše vlezlo jak se říká :-) 


Předem díky!
Michal

Dobrý den Michale,
fotokniha s 96 stranami je novinka, a proto zatím neplánujeme větší počet stran. Teprve čekáme, jak se bude vyšší stranovost líbit. Stranovost se může v budoucnu ještě nepatrně navyšovat, už takto je však fotokniha poměrně vysoká.
Plánujeme opět akce na Extra fotoknihy. Jaký formát záleží na více okolnostech a i jednou z těchto okolností je odezva kupujících. Děkuji vám tedy za podnět, začleníme ho do rozhodování dalšího produktu. Přeji hezký den.

Ilona Požárková

Dobrý den, musí se nahrát všechny fotografie najednou, nebo je možné fotoknihu dělat po kouskách a rozdělaná zakázka zůstane někde na Vašich stránkách uložená? Děkuji, Ilona

Michal

Dobrý den Ilonko,
ano, fotoknihu můžete dělat po částech. Fotokniha se automaticky ukládá do vašeho počítače v programu Bontia Studio. Doporučujeme, aby tvorba fotoknihy nepřekročila přibližně 5 měsíců. Děkujeme a přejeme hezký den.

Sabina Gamrotová

Dobrý den, je možno na jednu stránku nahrát i více fotek, nebo vždy pouze jednu? Děkuji

Michal

Dobrý den Sabinko,
na stránku si můžete nahrát libovolné množství fotek. Fotografie však nejlépe vypadají roztažené přes celou stranu či dvoustranu. Děkujeme

Zuzka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat proč není možný osobní odběr? Bydlím totiž v Praze a tak bych uvítala, kdybych si pro zásilku mohla dojít a nemusela zbytečně platit 119 Kč.
Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den,
v Praze je pouze naše administrativní budova. Fotoknihy však vyrábíme v Lounech. To je jeden z důvodů, proč osobní odběr neumožňujeme. Děkujeme

jitka

Dobrý den,co delat kdyz mi nejde stahnout vas program :-( dekuji

Michal

Dobrý den Jitko,
toto se nám nestává. Napište prosím na podpora@bontia.cz, popište svůj postup a tam s vámi vaší situaci vyřeší.

Michaela B

Dobrý den, knihu chci dát jako dárek, takže nechci,aby dotyčný platil poštevné. Mohu poštovné zaplatit dopředu?

Michal

Dobrý den Míšo,
bohužel varianta s poštovným není součástí této prodejní akce a nelze dokoupit separátně dopředu. Na řešení této varianty již usilovně pracujeme. Děkujeme

Tereza

Dobrý den, také bych měla zájem o knihu na šířku, chystáte se udělat takovou akci? Případně možnost dokoupení?

Michal

Dobrý den Terezko,
odkazuji na odpověď pro Michala Kubana. Produkty, které budou v akci připravujeme těsně před akcí a nemohu tedy jasně říct, zda bude i na tento formát. Možnost dokoupení není technicky ani procesně možná. Děkujeme

Jakub

Dobrý den,
bylo by možné v této akci vytvořit knihu ve formátu na šířku? Budu vybírat mezi fotkami krajin a část z nich jsou panoramata, formát na šířku by proto byl vhodnější… Děkuji

Michal

Dobrý den Jakube,
odkazuji na odpověď na otázku Michala Kubana. Jiný rozměr není v rámci této akce možný. Děkujeme za pochopení.

Rene

Dobrý den,
jak silná je prosím 96 stránková kniha (myslím v obl. hřbetu)?
 Děkuji

Michal

Dobrý den,
šířka hřbetu je 14,199 mm. Výška hřbetu je navýšená podle počtu stran, takže se nemusíte bát polovičatého řešení. Fotokniha tak vypadá stejně kvalitně jako 80 stranová fotokniha. Děkujeme

Lukáš Boček

Dobrý den, když si teď koupím voucher, do kdy musím nechat knihu udělat? Do června se k vytvoření asi nedostanu…

Slevomat.cz

Hezký den, pane Bočku, voucher platí až do 27. 8. 2013, takže máte určitě dostatek času. Doporučujeme ale nenechávat vytvoření úplně na poslední chvíli.

Honza Navrátil

Dobrý den,
mohu si v rámci této slevomat akce nechat vyrobit i knihu s rozměry 310×243 mm?
 Děkuji

Michal

Dobrý den Honzo,
rozměry fotoknihy jsou konečné a nelze je měnit. Můžete si tedy vytvořit pouze nabízenou variantu s rozměrem 245 × 301 mm. Děkujeme

Michal Kuban

Dobry den. Stejny dotaz jako uz parkrat v minulosti u akce spolecnosti Bontia (na jinych slevo-servrech): 


Lze si doplatit na provedeni A4 na sirku (stranky nalezato)? Snad uz to jednou obchodnik umozni a stanu se veselym zakaznikem. Bohuzel na vysku to pro mne vzhledem k prevaze „lezatych“ foto nema vubec smysl. 


Dekuji, snad mne odpoved potesi.
Hezky den
Michal

Dobrý den,
doplatit provedení na šířku není možné. Akce se vždy vztahuje pouze na dané produkty. Bohužel není možné individuálně vycházet vstříc všem zákazníkům. Snad vás příště budeme moci potěšit. Děkujeme a přejeme hezký den.

Jana

Dobrý den,
proč již není možné objednat na jedno poštovné více různých knih jako to bylo dříve. Fotokniha se poštovným tak dost prodražuje. U jiných společností je stále možné objednat více knih za jedno poštovné.

Michal

Dříve jsme toto umožňovali, nicméně se zásadním růstem oblíbenosti fotoknih Bontia a jejich objemů v roce 2012, to již bez zásadních změn v robotizovaném procesu výroby není možné. Na řešení dodání různých knih v jedné objednávce usilovně pracujeme a brzy vám jej budeme moci nabídnout. Stejně tak pracujeme na mnoha dalších vylepšeních a novinkách, a prosíme proto o trpělivost. Děkujeme

Tereza

Dobrý den, v nabídce uvádíte, že se jedná o knihu HLP. Co to prosím znamená a jaké jsou její rozměry? Velice děkuji, s pozdravem
 Tereza

Michal

Dobrý den Terezko,
toto anglické označení zastupuje název Extra velká kniha na výšku. Rozměry jsou 245 × 301 mm. Děkujeme

Katka

Dobrý den, kolik fotek je možno dát do knihy s 80-ti listy? Je to na mě nebo je nějaký strop?
Děkuji.

Michal

Dobrý den Katko,
počet fotek je neomezený. Vždy však doporučujeme jednu fotku roztáhnout na list nebo dvoulist. Ponechání několika stran prázdných působí také velice moderně. Zkuste sama, záleží na vybraných fotografiích. Děkujeme

Jana Blahůšková

Dobrý den,
všimla jsem si, že nově nabízíte také variantu 96 stran. Velmi mě to potěšilo, protože jsme vždy měli problém všechny fotky do knihy „nacpat“
Ale pak jsem se podívala na vaše webovky a tam jsem žádnou informaci o tom, že dělaté knihy i s větším počtem stran, nenašla. Jak to tedy je? Je to pouze časově omezená akce, nebo to bude stálá služba kterou budete nabízet?
Díky za odpověď

Michal

Dobrý den.
Děkuje vám. Mnoho lidí nám říkalo, že 80 stránek nestačí a že by chtěli fotoknihy s větším počtem stran.
Zavedli jsme proto u zákazníků nejoblíbenější fotoknihu Extra velkou na výšku s 96 stranami.
Postupně budou přibývat i další varianty s vyšším počtem stran, máte se rozhodně na co těšit.
Fotokniha 96 stran je nyní trvalou součástí běžné nabídky Bontia. Pozor, jedná se zatím pouze o Extra velkou fotoknihu na výšku.
http://www.bontia.cz/ceny/knihy-hardcover

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru