Vysočina není pouhým názvem legendárního salámku, kterým se dá oslavit kde co, ale také místem, kde prožijete legendární silvestrovskou párty.
Vydejte se na 4 dny na Faru Rančířov, užijte si silvestrovského
veselí se vším všudy a nechte se okouzlit malebnou vískou, ze které se snadno dostanete do Jihlavy i Telče.
Rok 2016 tady zakončíte skutečně stylově. Každý den si
vychutnáte bohatou snídani formou bufetu a celou hodinku budete lenošit
v krásně vybaveném wellness centru. A jestli patříte mezi romantiky,
rozhodně si nenechte uniknout procházku zimní krajinou, během které se pokocháte starobylými stromy. Rostou tu už přes 150 let.
Silvestrovská oslava s jídlem, hudbou i přípitkem
V balíčku máte vstup na hýřivou silvestrovskou oslavu, kde
můžete klidně prošoupat kecky. K tanci i poslechu vám bude hrát country
kapela, o půlnoci si připijete sklenkou šampaňského a blažený úsměv na tváři vám vykouzlí velkolepý ohňostroj. A spát půjdete s pěkně
plným břichem, čekají vás totiž rovnou 2 večeře. Však se sami
mrkněte, na jaké lahůdky se můžete
těšit.
1. rautová večeře
Předkrmy: Červená řepa s kozím sýrem a rukolou,
variance mini kanapek (uherský salám, tousty s lososem, křen a šunka,
švestky ve slanině, jarní závitky), výběr domácích uzenin s hořčicí,
křenem a jablečným křenem, výběr českých a francouzských sýrů
s domácí zavařeninou (brusinky, meruňky, fíky), salát s buvolí
mozzarelou, tomaty, bazalkou a ciabettou.
Hlavní chody: Kuřecí a vepřové řízečky
v mandlové krustě, vepřová panenka s růžičkovou kapustou a demi glace,
pečený losos.
Předkrmy: Škvarková pomazánka, domácí
bramboračka/česnečka, bramboráčky, kachní játra na červeném
víně.
Hlavní chody: Pikantní silvestrovský gulášek, pečené
ovarové koleno.
Přílohy: Pečené rozmarýnové brambory, tmavé a bílé
pečivo, topinky/toasty.
Ubytujete se v příjemném jednolůžkovém pokojíku s pohodlnou postelí,
koupelnou a připojením na Wi‑Fi. Každý den vás čeká hodinka
blažené relaxace. Záda si protáhnete v bazénu a pěkně se prohřejete
v sauně i páře.