Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ať se na dovolené neztratíte: Kurz angličtiny od ledna 2017

3,6 / 5 Jazyková škola Kapišto Praha  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
F A

Dobrý den,
Kolik by trvala hodina?
dekuji

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den, vyučovací hodina trvá 45 minut. hezký den, KAPIŠTO.

Radka

Dobrý den,
dá se naplánovat či zkombinovat tak, aby hodina trvala 60 minut?

Několikrát jsem vám do školdy volala, nikdo telefon nezvedá (nebo je záznamník). Komunikujete jen přes email? Děkuji

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Radko, děkujeme za dotaz. U zvýhodněných jazykových balíčků, které nabízíme prostřednictvím Slevomatu, dojíždí vždy lektor nejméně na dvě vyučovací hodiny najednou. Hezký víkend, KAPIŠTO.

nela

Dobry den, nedostala jsem posledni odpoved, tak nemuzu voucher objednat

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Nelo, odpověď na Váš dotaz je v předchozím příspěvku před 4 dny. Zároveň jsme Vám odpovídali na Váš mail z naší adresy kapisto.jazyky@gmail.com a před chvílí jsme odpověď ještě rozšířili. Snad jsme vše zodpověděli k Vaší spokojenosti :) hezký den, KAPIŠTO.

nell

Dobry den, mela zajem o anglicky kurz se spolubydlicim, mohla bych se zeptat, zda tedy lektor bude dochazet k nam, je tedy v cene 10 hodin po 90 min. a mohla bych se zeptat, zda se muzeme zamerit na veci, ktere vyzaduji kvuli zkousky Cambridge? Muzu se dopredu domluvit s vyucujicim, zda je to mozne, jelikoz nepotrebujeme zacinat od zacatku, ale opravdu chci doucovani, kvuli tomu, abych zvladla level A2.

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den, v ceně kurzu je i docházka lektora za Vámi (v rámci Prahy) a ve výuce není problém se zaměřit na to, co budete nejvíce potřebovat pro složení Cambridge zkoušek. Počet hodin, který kurz bude obsahovat, záleží na variantě, kterou si na Slevomatu vyberete, s pozdravem KAPIŠTO.

Iris

Dobrý den,
máte rodilého mluvčího z USA?
Děkuji I.

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Iris, děkujeme za dotaz. Mezi našimi lektory máme také rodilého mluvčího z USA. Have a nice day !, KAPIŠTO.

nell

jaky je tedy rozdil, kdyz dam urcite skupinovou tak mam vice hodin jak individualni? to by si pak urcite kazdy dal individualni, dekuji za vysvetleni

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Skupinová výuka je určena pro skupinu studentů (kolegové v práci, sourozenci apod.) Cena u skupinové výuky je o trochu vyšší než u individuální výuky, protože cena za kurz platí pro celou skupinu studentů, kteří se na výuce společně domluví. Studenti si ji mohou mezi sebou rozpočítat. Částka pro každého studenta ze skupinky je tak proto nižší než je tomu u individuální výuky. Při individuální výuce se ale lektor věnuje pouze Vám a může se více zaměřit na vše, co potřebujete procvičit. Hezký den Vám přeje KAPIŠTO.

Kristýna Šmejkalová

Dobrý den, ráda bych se zeptala – v případě objednání jazykového individuálního kurzu (AJ pro 1 osobu) přes Slevomat pak bude český vyučující/případně rodilý mluvčí docházet za mnou na jakékoli místo nebo já za ním? Na webových stránkách jsem nenašla informaci o tom, že byste měli nějakou provozovnu či výuková místa. Rodilí mluvčí, kteří vyučují angličtinu hovoří pouze anglicky nebo se zvládnou dorozumět pro vysvětlení i česky?

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den paní Šmejkalová, správně jste pochopila, že v ceně kurzu je i docházka lektora (českého lektora nebo rodilého mluvčího) na Vám vyhovující místo v rámci Prahy. Rodilý mluvčí, kterého momentálně nejvíce využíváme, zvládne i základní konverzaci v českém jazyce. Záleží na Vaší pokročilosti, je-li pro Vaši výuku vhodnější český lektor nebo rodilý mluvčí. (toto je možné s námi později konzultovat). hezký konec týdne přeje KAPIŠTO.

Jan

Dobrý den, je možné se scházet v nějaké „učebně“? Nemám možnost brát lektora ke mně do bytu a nerad bych využíval veřejných míst, jako jsou kavárny. Děkuji za odpověď

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Cena inzerovaných jazykových balíčků nezahrnuje pronájem učebny, s pozdravem KAPIŠTO.

D.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda by bylo možné domluvit si individuální kurz s lektorem, který pochází přímo z Londýna. Mám v plánu se tam na čas přestěhovat a ráda bych se o městě dozvěděla víc. A od koho jiného než od člověka,který odtud pochází. Děkuji za odpověď

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Momentálně rodilého mluvčího, který pochází přímo z Londýna nemáme :) Můžeme Vám však nabídnout výuku rodilým mluvčím, který vyučuje britskou angličtinu, má britský akcent a reálie Anglie/Londýna zná velmi dobře. V případě, že byste měla zájem opravdu jen o výuku lektora, který pochází z Londýna, kontaktujte nás prosím přímo na naši mailovou adresu kapisto.jazyky@gmail.com
Hezký Nový rok Vám přeje Kapišto !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru