Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vysokokapacitní powerbanky značky HOOX

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

martina

Dobrý den. můžete mě teda říct na kolik nabití powerbanka 4000mAh bude? Po kolika použitích ji budu muset vyhodit a pořídit novou? A nabije mě i tablet?

AGA Brands

Dobrý den, bohužel výrobce neuvádí počet cyklů nabití a vybití powerbanky, jelikož životnost powerbanky závisí i na stylu jejího používání (neúplné nabití powerbanky, neúplné vybití apd.). Zda-li Vám nabije i tablet lze těžko říct, záleží, jakou kapacitu má baterie Vašeho tabletu. Hezký den.

Jan Tvrzník

Dobrý den. V minulosti jsem koupil nějakou powerbanku s kapacitou 5200 mAh, ale do měsíce jsem ji musel reklamovat. V nabídce uváděli, že vydrží až na pět nabití a běžného telefonu na tři nabití. Mám telefon s baterii 2000 mAh powerbanka vydržela max na jedno nabití. Jak to je s vašimi powerbankami? Děkuji s pozdravem Tvrzník.

AGA Brands

Dobrý den. Bohužel prozatím nemáme vzhledem k novému sortimentu zpětné vazby našich zákazníků, zda data uváděna výrobcem jsou přesná. Nicméně je důležité podotknout, že již při nabíjení z powerbanky dochází ke ztrátám energie (zapnuté mobilní aplikace, wifi připojení, mobilní internet atd.), tudíž pokud si vyberete powerbanku s kapacitou např.4000mAh, tak Váš telefon nabije 1× úplně a podruhé již jen z části. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru