Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za odborné vyšetření, aplikaci, pár 14denních či 1denních kontaktních čoček ACUVUE®, edukační materiály a zácvik. Lepší zrak a sleva 50 %.

5,0 / 5 Axis Optik (13 poboček) Plzeň 3  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hanny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli dostanu ke 14-ti denním čočkám i roztok nebo si ho budu muset přikoupit? Děkuji

Alena

Dobrý den,
při aplikaci 14 -ti denník kontaktních čoček dostanete v rámci aplikace malý roztok. Pokud se pak rozhodnete pro nošení kontaktních čoček, budete si muset koupit standartní balení.

Zoubková

Dobrý den, mám dotaz, mám zájem o Vaší akci na kontaktní čočky. Prosím vztahuje se toto i na multifokální čočky? Děkuju za odpověď Hana

Alena

Dobrý den,
akce se nevztahuje na aplikaci multifokálních kontaktních čoček.

Jana Jílková

dobrý den chtěla bych se zeptat,pokud používám brýle a mám na jedno oko 2,5 dioptrie a na druhé oko 2 dioptrie,tak si musím koupit 2 poukazy na slevy?Děkuji za odpověď jílková.

Alena

Dobrý den,
samozřejmě ne, stačí Vám jeden poukaz.

anonym

Dobrý den,


chápu to správně, že se jedná o vyšetření, kde lze i zjistit, zda dotyčný vůbec brýle potřebuje a v případě že ano, tak aplikace kontaktních čoček? 


Jelikož můj přítel špatně vidí a potřeboval by oči nejdříve vyšetřit a poté možnost konzultace ohledně aplikace kontaktních čoček. 


Děkuji za odpověď, hezký den
Alena

Dobrý den,
akce se vztahuje i na vyšetření zraku pouze v případě, že následně si vyberete kontaktní čočky a necháte na aplikovat, jelikož tato akce je primárně určena na aplikaci kontaktních čoček, a té předchází vyšetření zraku v případě, že dotyčný neabsolvoval 6 posledních měsíců oční vyšetření.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru