Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kapesní hračka Tamagotchi: Postarejte se o roztomilé zvířátko

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dagmar

Dobrý den, hodláte ještě do Vánoc naskladnit další zboží?

SEOlight s.r.o.

Dobrý den,


bohužel přes slevomat akce končí. Máme pár posledních kusů skladem na eshopu. Můžete tedy objednat zde. Očekáváme nové zboží v horizontu 1–2 měsíců. Poté opět bude patrně akce na slevomatu zahájena.

Gabriella

Tamagotchi jsem koupila 3× a dala dětem včera k Mikuláši. Nadšení nebylo žádné, protože prý nejde o originál Tamagotchi. A hle – pak mi teprve došlo, že na obalu je skutčně napsáno Electronic Pets, nikoliv Tamagotchi. Ráda bych zboží vrátila, nemám ale už obaly, což by nemělo vadit. Mohu vrátit? Z Vaší strany jde o klamavou reklamu. Ja tu videla nej nafocene zviratko, obal ne:-(

SEOlight s.r.o.

Dobrý den,

pokud nejste spokojena, velmi nás to mrzí. Zboží (i bez obalů) prosím zašlete zpět na adresu –
SEOlight s.r.o.
Suchdol 220, 28502

Peníze Vám budou vráceny. Výrobce zboží pojmenovává: Electronic Pets. Z jakého je to přesně důvodu Vám neřeknu. V principu lze zboží označit u nás více známým názvem Tamagotchi, pod kterým v minulosti dodávalo zboží více firem než původní Bandai. Při prezentaci zboží by pojem Electronic Pets patrně nikomu v ČR nic neřekl.

Osobně si myslím, že se jedná jen o lokální verzi označení, kdy určité trhy označují zboží jinak (například v Číně Pocket Monsters jsou v Evropě prezentována jako Pokémon atd.).

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda jde u Tamagotchiho vypnout zvuk (vím, že některé to uměli při kliknutí na určitou kombinaci tlačítek)?
 Děkuji

Iva

Dobry den,je mozny osobni odber? Potrebovala bych darek drive nez postou..Dekuji

SEOlight s.r.o.

Dobrý den,

bohužel ne. Nabízíme pouze odesílání přes Českou poštu.

Veronika

Děkuji za obsáhlou, nicméně nic nevysvětlující reakci.

Máte pravdu v tom, že v Číně a jiných východních státech je mnoho zboží levnějšího než u nás. Toto nezpochybňuji. Narážela jsem jen na skutečnost, že v praxi vaše „určitá práce s prodejem“ obnáší pouhé přeposlání věcí, které jste si hromadně objednali na Aliexpressu za doslova pár korun – svědčí o tom:

  • fotografie totožné jako na zmiňovaném Aliexpressu,
  • „váš“ dvojí druh balení – rovněž nabízen v různých obchodech na Aliexpressu,
  • samotný fakt, že vaše firma SEOlight, s.r.o. se zabývá poněkud jiným druhem působení.

Proclít zboží jste samozřejmě při tak velké objednávce museli, tímto se prosím neohánějte. Daně jakožto firma také odvádíte.

Jak je toto zboží vyrobeno „na míru“? :-)

Nemohu se proto zbavit dojmu, že jste si založili stránky www.tamagotchi.cz, napálili tam jakousi původní cenu a teď s tím vyrukovali na Slevomatu, abyste si před Vánocemi trochu přivydělali na neznalých lidech, viďte?
A Slevomat mlčí, protože za ty procenta z prodeje to přeci stojí :-)
SEOlight s.r.o.

Dobrý den,

v první části Vás potěším, a to faktem, že fotky máme skutečně převzaté. Je to však běžná praxe, kdy fotky často poskytne přímo dodavatel a další eshopy je dále přebírají. I my tedy využíváme tohoto způsobu a nevidím v tom nic špatného.

Aby bylo možné zboží v ČR prodávat, musí splňovat určité zákonné podmínky, které jsou limitovány předpisy Evropské unie. Zde narážím na certifikace CE a ROHS, mohu Vás ubezpečit, že zahraniční zdroje je nemají. Jednáme přímo s výrobcem produktu, který nám nejprve dodal zboží běžně prodávané v Číně, to ale testováním neprošlo.

Na míru nám tedy vyrobil zboží, které již testováním prošlo a proto jej můžeme na území Evropské unie prodávat. Rozdíly balení jsou pak jen dány postupným vývojem výroby zboží, kdy poslední verze již obsahuje originální balení v českém a slovenském jazyce a je opatřeno čárovým kódem.

Myslím, že můžeme naši debatu ukončit. Na váš podmět jsem Vám reagoval a blíže objasňovat celý postup tvorby ceny je patrně zbytečné. Pokud klient chce nakoupit v cizině, je jasné, že zde daný produkt jako téměř všechny produkty najde a to levněji. Zdali mu zboží dorazí, v jaké bude kvalitě a stavu, to je již ve hvězdách.

Veronika

Dobrý den,

můžete prosím vysvětlit, proč prodáváte Tamagotchi „po slevě“ za 99 Kč (bez dopravy), když na Aliexpressu, odkud jste si také jen stáhli fotografie, se prodává za cenu okolo 30 Kč i s dopravou?

A proč Slevomat podporuje tyto rádoby slevy?

Děkuji.

SEOlight s.r.o.

Dobrý den,

vždy najdete téměř vše zboží v Číně či jiných východních státech levnější než u nás. Otázkou tedy je, proč všichni a všechno nekupujeme tam. Body, televize, jídlo adt dle Vaší teorie by tak v ČR neexistoval žádný eshop či kamenný obchod. Tomu tak není, oni jsou totiž poměrně výrazné rozdíly ve zboží a v nabízených službách. Naše zboží je jiné než je nabízeno v zahraničních webech. Toto zboží vyrobeno bůh ví z čeho s nulovou možností reklamace a záruky, je samozřejmě levnější, jako vše co zde najdete. Naše zboží je vyrobeno na míru, aby prošlo řádnou certifikací, je procleno a jsou z něho odvedeny daně a samozřejmě máme s prodejem určitou práci, která je v Čechách jinak neceněna než v Číne. Z těchto všech faktorů se poté může složit cena. Ta je vždy vyšší než jsou východní ceny jak jsem již zmínil takto je zdražené veškeré zboží, které na našem území najdete.

Pokud chcete napadat nás či Slevomat, samozřejmě můžete a máte pravdu. Stejně tak si můžete jít stoupnout před jakýkoliv kamenný obchod a lidí posílat lidi domu, ať si to koupí v Číně, protože je to přeci levnější.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru