Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čtivo pro mladou generaci: Půlroční předplatné časopisu JJ od JůTuberů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Gabriella

Dobry den, vyplnila jsem formular 12.12., pak 15.12. mela vyjit prosincove cislo 4/2016, na stanku uz davno je a do schranky mi nic neprislo. Volat na linku 840 je v mem tarifu pro me drahe, cca 10 Kc za minutu u Vodafone. Psala jsem e-mail, ale odpoved je pry 3 – 5 dnu, to prislo v automaticke odpovedi. Tedy za me je komunikace s predplatnem.cz dost problem, proto volim tuto formu. Radi bychom prosincove cislo jeste v prosinci, ted ho mame zaplacene v predplatnem a tak ho nepujdeme koupit na stanek. Docely blby.

Předplatné.cz

Dobrý den. Pokud jste formulář vyplnila 12. 12., tak vám prosincové číslo již nedorazí, protože právě 12. 12. se odesílalo prosincové číslo JJ časáku všem předplatitelům. Omlouvám se za chybu v komunikaci. Napiště mi na redakce@jjcasak.cz a domluvíme se co s tím.
Martin
JJ časák

Lucie Jarešová

Dobrý den,
13.12.2016 jsem uplatnila voucher na předplatné časopisu JJ. Ráda bych se zeptala, kdy mi bude doručeno prosincové číslo, které vyšlo 15.12.2016?
 Děkuji

Předplatné.cz

Dobrý den. Dle informací od predplatne.cz máte objednávku až od čísla 01/2017. Pokud jste chtěla i prosincové číslo, napište prosím na info@predplatne.cz a domluvte se s nimi.
Martin, JJ časák

Soňa

Dobrý den, ráda bych objednala předplatné na celý rok 2017. Je i na toto delší předplatné nějaká zvýhodněná cena? Děkuji.

Předplatné.cz

Dobrý den. Předplatné na celý rok si můžete objednat zde: http://www.predplatne.cz/detail/tid-22719. Je tam sleva 15 % oproti koupi na stánku. Na Slevomatu roční předplatné nenabízíme.

Eva Burdová

Dobrý den,ráda bych objednala předplatné,ale také až od ledna,bylo by to možné.Děkuji

Předplatné.cz

Dobrý den. Ano, možné to je.

Miroslav Michálek

Dobrý den,
chtěl bych objednat předplatné jako dárek k Vánocům, tedy s doručením až od ledna 2017. Je to možné? V nabídce totiž píšete, že se jedná o čísla od prosince 2016, ale prosincové číslo daná osoba již má a já to chci jako dárek až na Vánoce. Děkuji.

Předplatné.cz

Dobrý den. Ano, možné to je.

Gejmrak

Bude v časopisu také něco o Jakubovi Holém? Podle mě je to nejlepší český YouTuber pro nás trochu odrostlejší diváky. Bral bych rozhovor, nebo třeba plakát. Hned bych si to předplatil. Díky!

Předplatné.cz

Ahoj. Kuba je jeden z redaktorů JJ časáku. Má v něm svou rubriku „Pro dospěláky“. Tvou zprávu mu předám, určitě z ní bude mít radost. Hned v prvním čísle příštího roku (vychází 19. ledna) představí Kuba nový projekt na YouTube, tak se můžeš těšit. A třeba se dočkáš i plakátu :-)
Martin
JJ časák

Olga Maříková

dobrý den, chtěla bych objednat 1/2 roční předplatná Jů Tubery. Jak to mám udělat ? děkuji.

Předplatné.cz

Dobrý den. Předplatné objednáte prostřednictvím online formuláře zde: http://jj.predplatne.cz/. Stačí vyplnit jen osobní údaje a kód voucheru.
Martin
JJ časák

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru