Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Francouzská delikatesa 100% sušená šunka z výběrového vepřového masa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Niky

super, díky, objednávám – ještě dotázek, jak jste na té Evropské?

Francie 24

Děkujeme za Vaši objednávku – výdejní dny i časy včas zašleme, aby to vyhovovalo všem zákazníkům. Určitě Vám zašleme zprávu.

Niky

Dobrý den, když dnes objednám, který den bude prosím zboží u Vás na výdejně? Stihnete to do čtvrtka?

Francie 24

Dobrý den, právě jsme dorazili s kompletní zásilkou z Francie a od pondělí budou postupně objednávky expedovány ke svým zákazníkům. Určitě se to tedy časově stíhá. Dovezli jsme úplně čerstvé šunky, které navíc mají min expiraci do 03/2017. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

Lenka Lenka

Dobrý den,
u Vaší nabídky se objevila informace, že nestihnete dodat zboží do Vánoc…?

Francie 24

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ověřili jsme to u Slevomatu, který tuto informaci přidal ke všem stávajícím nabídkám VŠECH inzerentů – informace na portále je však neúplná. Riziko zpoždění dodání je jen u České pošty (která stávkovala). U odběru přes Zásilkovnu a nebo u osobního doručení je vše v pořádku. Přejeme Vám hezký den.

Martina

Dobrý den, jaké je složení a nutriční hodnoty šunky? Děkuji

Francie 24

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Níže uvedené hodnoty jsou pro 100g výrobku:
energetická hodnota 1109 kJ/263 kcal
tuk 8,6g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,8g
sacharidy 2,5g
z toho cukry 1,9g
vláknina méně než 0,5g
proteiny 44g
sůl 4,6g

Přejeme Vám hezký den.

.

Velevážená Francie24, je milé, že jste se krásně podepsala. Bohužel jste asi vůbec nepochopila dotaz. Na žádnou expiraci jsem se neptal. Můj dotaz se týkal toho, že jste na svých stránkách inzerovali cenu ještě nižší, než nyní na Slevomatu, a když jste byli odhaleni, bránili jste se, že „to byl překlep při opisu akce Slevomatu“. Protože na vlastních stránkách jste psali o „Vánoční akci“, zatímco zde na Slevomatu není o vánoční akci ani písmenko a i cenu jste inzerovali jinou (o 4Kč nižší než zde na Slevomatu), upřímně mě zajímá, co a jak jste „opisovali“, že mohl vznikout tak neobyčejný „překlep“.

Francie 24

Na dotaz již bylo odpovězeno. Jendalo se pouze o překlep, který byl ihned opraven. Nerozumím, proč zde na toto rozvádíte debatu. Z naší strany je tato záležitost zodpovězena a za připomínku děkujeme. Pěkný den.

.

Docela by mě zajímalo, co a jak jste přepisovali, že na svých stránkách máte (resp. bylo) „Vánoční cena 135Kč“, zatímco na Slevomatu se nic o vánoční ceně nepíše a ani cena nesedí (139 versus 135).

Můžete nám teda objasnit, z čeho a jak jste opisovali, aby došlo k takovému veletoči? Díky.

Francie 24

Milý pane, nebo paní (nemohu Vás oslovit, když jste se ani nepodepsal/a), rád se vyjádřím k věcem, které se týkají nějakého dotazu, či problému. Ale zodpovím ještě pro rekapitulaci. Děkuji za Vaše upozornění, chybné datum expirace bylo opraveno (informace o akci zadává přímo Slevomat), na toto jsme je upozornili a ihned bylo vše opraveno. Nyní je vše v pořádku. Děkuji Vám za upozornění a přeji hezký den. Francie24.

JK

Expirací 20/2017 jen potvrzujete má slova, že jste ale opravdu vtipní…hahaha.

Eduard Tihoun

A chybka u minimální expirace ;-) ale je to pěkně drahá (běžná) nabídka

Francie 24

Dobrý den, děkuji za upozornění, samozřejmě je expirace do 02/2017

JK

Vy jste opravdu vtipní…hehe…na webu http://www.francie24.eu/maso/ máte 1 kus za 135,– Kč, na Slevomatu za 139,– Kč!!!!!!!! Kde je ta sleva??? :-)))))

Francie 24

Dobrý den, malý překlep při opisu akce Slevomatu na naše stránky, který byl ihned opraven.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru