Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Spanilá jízda v parku: Rozjeďte to na kárách ve Stromovce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jiří Polášek

Dobrý den,
mohu si při zakoupení celoroční permanentky půjčit jednu DUO káru a jednu UNO? Tedy že by jeli dva dospělí a jedno jedenácti leté dítě?
Díky za odpověď.
S pozdravem Polášek Jiří

Půjčovna Nová Základna Stromovka

Dobrý den, Jiří. Ano, v této kombinaci je rovněž možné uplatnit celosezónní permanentku bez dalšího doplatku. Taky se už nemůžete dočkat jara? Jsme na tom stejně…Těšíme se na viděnou ve Stromovce. Zdraví, Rasťo Betuš, Nová Základna.

Denisa

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakou šlapací káru si budu moci půjčit v případě koupení neomezeného zapůjčení v roce 2017? Vztahuje se tato nabídka na DUO káru? Děkuji za odpověď.

Půjčovna Nová Základna Stromovka

Dobrý den, Deniso. Ano, při zakoupení permanentky na neomezený počet zapůjčení v sezóně 2017 (březen-září), si můžete bez dalšího doplatku zapůjčit i DUO káru pro dvě osoby. Rovněž můžete jet bez doplatku i na dvou UNO kárách. Pokud pojedete na DUO káře, můžete jezdit v jednom dni až 3 hodiny. To můžete klidně každý den, kdy máme dle otevírací doby otevřeno. V případě zapůjčení dvou UNO kár (vztahuje se i na UNO Speciál s 3 rychlostní převodovkou) můžete oba dva jezdit 1h 30min.. Na jednu permanentku je tedy potřeba dodržet celkový limit 3 hodiny zapůjčení v jednom dni. To je zcela jistě to nejlevnější fitko v Praze ;). A taky nejhezčí. Pokud máte další dotazy, klidně napište sem do diskuze nebo na můj email rbetus@xltoys.cz nebo mi zavolejte na 737917585. Díky za dotaz. Zdraví, Rasťo Betuš, půjčovna Nová Základna.

Zámečníková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik UNO speciál kár máte najednou k dispozici.
Pochopila jsem správně, že pokud si koupím variantu 6*30 minut, je možné si zapůjčit současně 3 káry na 1 hodinu?
Protože už jsme u vás několikrát byli vím, že speciál kár je přece jen asi méně, než „obyčejných“ bez 3 rychlostí, takže než voucher zakoupím, chtěla jsem se na to zeptat.
děkuji za odpověď

Půjčovna Nová Základna Stromovka

Dobrý den, paní Zámečníková, celkově máme 6ks Uno Speciálů s 3-mi rychlostmi, takže i když se stane, že některý musí na ošetřovnu, děláme vše proto, aby byly vždy k dispozici alespoň 4ks. Zatím se nám vždy podařilo úspěšně vyhnout jakékoli nakažlivé poruše. Ohledně času, ano máte k dispozici 6×30 nebo také 3×60min. Děkuji za přízeň a těším se na Vaši návštěvu. Za Novou Základnu, Rasťo Betuš.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru