Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantika v Českém Krumlově s nadstandardní snídaní, ovocem a lahví Prosecca

Hotel Gold Český Krumlov (mapa) 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kristýna Račaková

Dobrý den, měla bych o tuto nabídku zájem, ale můžeme přijet až začátkem dubna. Nebude se prosím tato nabídka prodlužovat, případně vystavovat znovu po ukončení?

Hotel Gold

Dobrý den paní Račaková, v případě, že nemůžete přijet v březnu, můžeme Vám pobyt prodloužit do konce dubna. protože se ale jedná už o sezonní termín, je doplatek na 1 noc 250,–Kč. Kontaktujte prosím hotelovou recepci.

Jana Baštová

Dobry den, je prosim mozne rezervovat pokoj deluxe na tento patek? Na jednu noc. Dve osoby a rocni dite. Dekuji za odpoved. Baštova Jana

Hotel Gold

Dobrý den paní Baštová, tento pátek je ještě pár posledních volných pokojů. Kontaktujte prosím hotelovou recepci na gold@hotelgold.cz. Těšíme se na Vaši vávštěvu. vedení hotelu

Martina

Dobry den, nebylo by mozne zakoupit variantu pro 3 osoby? Dekuji, Peskova

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino,

moc mě to mrzí, ale bohužel voucher je pouze pro dvě osoby. Třetí můžete tedy doplatit přímo na místě po domluvě s hotelem :-)

Hezký den. Míša

Hotel Gold

Dobrý den paní Pešková, doplatek za třetí osobu se odvíjí od toho, jak je stará. Kontaktujte prosím hotelovou recepci. vedení hotelu

Zuzana

Dobrý den, ráda bych se informovala na volné termíny pobytu víkendy : 25 – 26.3., 18.-19.3.,11.-12.3. Jeden pokoj pro dvě osoby. Děkuji za odpověď.

Hotel Gold

Dobrý den, ohledně volných termínů kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 380 712 551, nebo na gold@hotelgold.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Thuy Higel

Dobry den, mate prosim jeste volne pokoje v terminu 3.2.-5.2.? Dekuji

Hotel Gold

Dobrý den, ohledně volných termínů kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 380 712 551, nebo na gold@hotelgold.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Míša Sekaninová

Jde mi o to že voucher chci dát darem pro rodiče a chtěla bych jim k tomu zaplatit i večeře, víte?

Hotel Gold

Dobrý den paní Sekaninová, to myslím nebude problém zorganizovat. V tomto voucheru ze Slevomatu ale večeře nebude napsaná, protože ani dopsat nejde. Můžete ale předplatit rodičům částku za večeři( nejlépe asi limit jaký uznáte za vhodné, ne konkrétní menu) hotelu a ten pak večeři pro Vaše rodiče zařídí.

Míša Sekaninová

Dobrý den, ještě jednou, chtela bych se zeptat zda-li by bylo možné dokoupit k voucheru ještě večeře a za jakou cenu, děkuji?

Hotel Gold

Dobrý den, večeře Vám můžeme zajistit v některé ze špičkových restaurací v centru města, které je jen pár kroků od hotelu. Bude se jednat o rezervaci míst, kde si na místě vyberete, na co budete mít chuť.

Míša Sekaninová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli ještě máte nějaký volný termín o víkendu v sudém týdnu do března v pokoji de luxe? Děkuji za odpověď Sekaninová

Hotel Gold

Dobrý den paní Sekaninová, volno máme ještě :
leden-20+21
únor-10+11, 17+18, 24+25
březen-3+4, 24+25
Kromě termínů 24+25.2. a 3+4.3., kdy máme ještě dostatek volných pokojů, se jedná o poslední 1–2 volné pokoje. Prosíme kontaktujte co nejdříve hotelovou recepci na gold@hotelgold.cz a udělejte si rezervaci. Těšíme se na Vaši návštěvu !

Věra Vítová

Je možné být ubytovaný( 2 osoby) ve dnech 30.11. 2016 až 1. 1. 2017 ?

Hotel Gold

Dobrý den paní Věro, je nám velmi líto, ale v tomto termínu je hotel plně obsazen. Volno je do 25.12. a pak od 3.1.2017.

Jiri

Dobrý den je možné využít pobyt přes víkend?

Hotel Gold

Dobrý den pane Jiří, ano, pobyt je možné v hotelu Gold využít i o víkendu. Kontaktujte prosím recepci hotelu na gold@hotelgold.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru