Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vánoční balíček knih oblíbené české autorky Simony Monyové

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina Králová

Dobrý den, je možno vyměnit nějakou knihu i zpětně?? Mamce je kupuju už třetí vánoce a pomalu se ztrácím v tom, které už má a které ne..a nemám jak nepozorovaně udělat seznam, takže pokud by se po Vánocích zjistila chyba, je možnost to řešit?

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den,
výměna je pro nás velice nákladná, protože náklady na zasílání jsou bohužel v dnešní době hodně vysoké. Ale uděláme výjimku a knihu Vám vyměníme i dodatečně.
Přeji hezké Vánoce.

Lucie Chytilova

Dobrý den zeptám se když si to vyzdvihnu osobně bude te mi účtovat poštovné nebo jak to je ?Děkuji

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den,
standardně nenabízíme osobní odběr a od včerejška už jej z časových důvodu nenabízíme ani po předchozí domluvě, jak bylo zmíněno dříve v diskuzi. Knihy zasíláme pouze Českou poštou nebo DPD, objednávky přijaté a uhrazené do 20.12. doručíme ještě před Vánocemi.
Děkuji za pochopení a přeji hezké Vánoce.

Lucie Lucie

Dobrý den. Mohu ve variantě 1 vyměnit dvě knihy za jiné?

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den,
ano, s objednávkou pošlete zároveň email s informací, které knihy chcete vyměnit za jaké.
Přeji hezký den.

Kamila Tesařová

Dobrý den,ráda bych využila možnosti předání v Brně a výměnu jedné knihy. Srlo by to prosím. Kamila

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den,
ano, je to možné po předchozí domluvě telefonem nebo e-mailem. Stačí, když knihy objednáte a zároveň zašlete email, že chcete objednávku předat osobně. Následně se s Vámi domluvíme na termínu a místě předání.
Přeji hezký den.

Martin

Dobrý den, nemám ani tak dotaz, jako spíš návrh. Nechcete zkusit příště i Zásilkovnu? Pošta je úplná tragédie, pokud mezi Vaše koníčky nepatří dlouhodobé postávání ve frontě v nacpané hale nebo na ochoze před ní (Praha 9 u metra Rajská zahrada) protože rozvoz funguje velice podivně, a zatím ještě ani jedna dodávka prostřednictvím kurýra se neobešla bez problémů :-( . Za mě, pokud bude jiná možnost odběru, jdu do toho. Nabídka je to zajímavá. Děkuji Martin

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den,
děkujeme za Váš návrh a mohu Vám slíbit, že se tím budeme zabývat. U této akce však možnosti doručení již měnit nebudeme. Možná tedy příště ;-)
Přeji hezký den.

Ludmila

Dobrý den, dají se knihy někde vyzvednout osobně? Děkuji

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den,
kamennou prodejnu nebo jiné místo pro osobní odběr bohužel nemáme. Ale pokud jste z Brna, můžeme se domluvit na osobním předání.
Přeji hezký den.

Dita

Dobrý den, je možné vyměnit alespoň 1 knihu v určité variantě?Od paní Monyové mám spoustu knih a žádná varianta mi bohužel nevyhovuje. Děkuji Dita

Vydavatelství BELAMI

Dobrý den, pokud Vám žádný balíček nevyhovuje, můžeme Vám knihu vyměnit. Při objednávání napište do poznámky, kterou knihu máme vyměnit za kterou.
Přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru