Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohodlné pánské košile od Ralpha Laurena

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Luboš Schubert

Nejsem rozčílený zákazník a také Vás nezatracuji.Prostě s touto košilí se to nepovedlo,nebudu investovat další peníze do výměny.S malou ztrátou se mě ji podařilo přeprodat.Nebyla to první věc,kterou jsem u Vás zakoupil a není to tak dlouho kdy jste u nabídky denimových košil od R.L. tvrdili,že se jedná o střih regular fit a jednalo se o střih slim fit,což jste po upozornění uznali a omluvili jste to tím,že nabízíte velké množství košil a došlo k omylu.Přeji krásný den a hezký Nový rok

AGA Brands

My Vám také velice děkujeme :-) a rovněž přejeme šťastný a pohodový nový rok 2017. Krásný den.

Luboš Schubert

Děkuji za odpověď.Ovšem to bych tu košili nesměl mít v ruce,pak bych třeba uvěřil.Mám košile od R.L. ve velikosti XL,střih slim fit a od této se naprosto diametrálně liší.A může být na cedulce 100× napsáno slim fit.Prostě to někdo na Filipínách popletl.A rozhodně vím jak vypadá střih slim fit.

AGA Brands

Dobrý den, samozřejmě v žádném případě nevyvracíme, že nevíte, jak vypadá tento střih. V nabídce jsme však měli i košile klasického střihu REGULAR a ty také vypadaly zcela rozdílně od těchto aktuálně nabízených košil. V případě, že nejste spokojen, můžete samozřejmě košili vrátit :-) Hezký den.

Luboš Schubert

Dobrý den,skutečné rozměry naprosto neodpovídají údajům ve velikostní tabulce.A už rozhodné se nejedná o střih slim fit,je to regular jak vyšitý.

AGA Brands

Dobrý den, jedná se o střih SLIM FIT, košile je zúžená v pase, nejedná se o klasický střih košile. Hezký den.

D.

Dobrý den,
koupila jsem košili jako dárek k Vánocům, odpovídá to cca. 14 dnům od objednání do Vánoc, kdyby příteli neseděla, je možné pouze vyměnit velikost, i když to nebude přesně 14 dnů?
Předem děkuji.

AGA Brands

Dobrý den, s výměnou velikosti nebude problém, určitě ji můžete po Vánocích poslat pro případnou výměnu. Hezký den.

Klára

Dobrý den, objednala jsem košili a příteli nesedí, ráda bych proto odstoupila od smlouvy. Můžete mi říct, jak postupovat a na jakou adresu zboží zaslat (adresa na faktuře a zde se liší). Vracíte i náklady spojené se zaslání zboží? Děkuji.

AGA Brands

Dobrý den, pro rychlejší vyřízení pošlete na adresu, která je uvedena na faktuře. Náklady spojené s posláním zásilky k nám hradí zákazník. V případě vrácení zboží v rámci zákonné 14-ti denní lhůty je poté proplacena částka, kterou jste uhradila za objednávku včetně dopravného. Hezký den.

Petr Ročňák

Dobry den,
zakoupil jsem kosili velikosti M, ale po vyzkouseni mi nesedi. Jak mam postupovat pri vymene za velikost L. Kosile cerne barvy
 Dekuji

AGA Brands

Dobrý den, Váš dotaz byl již zodpovězen prostřednictvím emailu. Nicméně pro jistotu :-) Košili pošlete na adresu uvedenou na faktuře s žádostí její výměny. Zpět posíláme za cenu dopravného na dobírku. Hezký den.

Milian

Dobrý den,
opravdu velikost těchto košil XXL je jen 108cm. Měl bych zájem, ale potřebuji obvod 120cm.

AGA Brands

Dobrý den, košile jsou střihu SLIM, proto i rozměry jsou menší. Hezký den.

Janča Illetšková

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda je bílá košile prúsvitná a nebo lze nosit bez spodního tílka. Přítel si k Vánocům přeje takovou, kterou by mohl nosit jen tak ke kalhotům a neprosvítala by.
Děkuji moc

AGA Brands

Dobrý den, tmavší provedení košil není průhledné vůbec, bílé provedení je průhledné jen trochu. Hezký den.

Alena

Dobrý den, kde přesně mám měřit šířku hrudníku? Je to šířka košile v podpaží nebo výš?

AGA Brands

Dobrý den, šířka je přeměna v podpaží, tedy přes prsa. Hezký den.

Veronika

Dobry den,

Rada bych tuto kosili koupila jako vanocni darek. Pokud by nesedela, je mozne ji po Vanocich vymenit? Cena nude zachovana? Dekuji za info.

AGA Brands

Dobrý den, košili můžete vyměnit i po Vánocích. Jedná se o výměnu velikosti, cena se tedy v žádném případě nemění, jen je účtován poplatek za poslání vyměněného zboží v ceně dopravy. Hezký den.

Dávid

Aký je prosím strih tej košele. Myslím tým slim fit, regular fit apod. Raz som si kúpil košele cez net a bolo to hrozné, pretože boli široké, myslím, že to je ten regular fit. Taktiež by ma zaujímala gramáž látky.

AGA Brands

Dobrý den, košile je střihu SLIM FIT. Gramáž látky výrobce neuvádí, jedná se o 100% bavlnu. Hezký den.

Jiří

Dobrý den, košile se mi líbí, ale zdají se mi krátké rukávy. Je možno zboží vrátit? Děkuji

AGA Brands

Dobrý den, samozřejmě zboží můžete v rámci 14-ti denní lhůty vrátit. Pošlete na adresu, která je uvedena na faktuře a napište, že vracíte v rámci zákonné lhůty. Hezký den.

Ondřej Minář

Dobrý den, prodáváte originální zboží značky Ralph Lauren nebo jde o falzifikáty? Máte nějaké potvrzení, že je zboží originální?

Děkuji
 Ondřej

AGA Brands

Dobrý den, nejsem si jistá, zda by bylo možné prodávat takovým způsobem falzifikáty :-) Ke zboží máme samozřejmě dodavatelské dokumenty. Hezký den.

Šárka Spilková

Dobrý den, mám dotaz, zda velikost košile XXL odpovídá velikosti 46 prodloužená délka. Děkuji

AGA Brands

Dobrý den, u nabídky je zobrazena velikostní tabulka, prosím orientujte se podle této. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru