Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětské knihy: Ledové království, Staré pověsti české a další

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marek

Dobrý den. Moc děkuji za Vaši odpověď a vstřícnost. Je tedy, prosím, možné, pokud si knihy objednám, tyto osobně vyzvednoout na pobočce Černý Most např. až koncem měsíce dubna, popř. hned na začátku měsíce května, kdy nejpozději do Prahy určitě pojedu? Přeji hezký den. Marek.

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, toto je skutečně dlouhá doba požadovaná pro vyzvednutí objednaného zboží. Věřte, že neznám žádný e-shop, který by zboží tak dlouho nechával pro zákazníky na výdejním místě. Měla jsem za to, že se bavíme o rozmezí jednoho měsíce, ne více jak čtvrt roku. Hezký den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

Marek

Dobrý den. Nabídka na některé knihy skutečně zajímavá. I já bych si rád některé knihy objednal. Objednat však nemohu, jelikož v mém okolí žádná pobočka není a s poštovným se to nevyplatí. Poté netuším, kdy se do Prahy dostanu. Nechápu, proč se musí knihy na pobočce obratem vyzvednout, když se zcela jistě nejedná o žádné objemné zboží, které by na prodejně překáželo. A objednávek není zase tolik, aby se knihy na skladě v prodejnách hromadily. Každopádně škoda, objednal bych jinak moc rád. A troufám si říci, že toto asi není pouze za mě. Nešla by tato podmínka rychlého vyzvednutí na prodejně odstranit, prosím? Hezký den.

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, pokud si přejete vyzvednutí Vaší „případné objednávky“ prodloužit, stačí pak reagovat na e-mail o možnosti vyzvednutí zásilky z odběrného místa, s žádostí o prodloužení této úložní doby. Zcela jistě Vám rádi vyjdou vstříc. Hezký den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

Eva Jansová

Dobrý den, chápu, že dodání do vánoc není garantováno. Ale datum pro vyzvednuti kufříku s medvídkem pu mi v mailu přišlo jako 20.7.2017. To jako opravdu sedm měsíců? Proc to stále nabízíte, když zboží nemáte?

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, kusy jsou aktuálně dostupné. Šlo asi o omylem zaslaný informační e-mail z automatu, omlouváme se. Uvedené datum je předběžné datum dotisku po vyprodání našich skladových zásob. Krásný den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

Eva

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký formát a kolik stran má jedna knížka z kufříku příběhů o Ledovém království? Děkuji.

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, jde o pět malých knih o velikosti cca 15cm na 11cm a počet stran je 32. Hezký den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

DOTAZ

Zdravím, lze se domluvit na variantě knihy s Medvídkem Pú? Nebo je to čistě o náhodě, jaké bábovičky a jakou figurku pošlete?

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, varianta kufříku je jen jedna, a to viditelná na samotném obrázku, tedy bábovičky a figurka tygříka. Hezký den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

Zdenka

Dobrý den. Pro jakou věkovou kategorii jsou tyto knížky? Děkuji Zdenka

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, knihy jsou určeny pro naše nejmenší čtenáře v rozmezí přibližně od 3 – 6 let. Hezký den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

Marie

Do kolika dnů, si prosím Vás, musím zboží vyzvednout osobně na pobočce? Dekuji

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, zboží je zapotřebí si vyzvednout NEJPOZDĚJI do sedmi dnů od doručení na výdejní místo, které Vás bude informovat o možnosti vyzvednutí e-mailem. Děkujeme. Hezký den přeje KNIHCENTRUM.CZ.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru