Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vítejte v novém světě: 30 nebo 120 minut ve virtuální realitě až pro 5 kamarádů

4,7 / 5 Holodeck Hradec Králové  (mapa) 523 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Olga Malinovska

Dobrý den,

pochopila jsem správně, že je možné být uvnitř reality vždy jenom jeden hráč? Jde mi o to, že to objednávám dalším třem lidem k výročí a ráda bych, abychom si to co nejvíce užili… Myslela jsem proto, že bychom byli 2 a 2 po půlhodině, ale to asi nejde, že?

A zároveň se chci zeptat, zda je nějaký problém, když budeme mít s sebou roční mimčo?

Děkuji,

Malinovská

Holodeck

Dobrý den. Ano v jedné herní kóji vždy hraje pouze jeden. Ostatní mohou sedět v sedačce, sledovat hru na velké televizi a radit či povzbuzovat. Střídat se můžete jak chcete, takže je jedno jestli budete mít dva decky na půl hodiny nebo jeden na hodinu. A abyste si to opravdu užili, doporučujeme delší hrací dobu – čas ve virtuální realitě utíká rychle. Přítomnost miminka, pokud nebude hlučné, určitě nevadí.

JitkaJ

Děkuji moc za rychlé a přesné zodpovězení mých dotazů.
Koukala jsem na akci: Jízda v závodním simulátoru, jenže mi u této akce vadí doba platnosti vouchru. Nejsme z HK, a měsíc rychle uteče. Nerada bych obdarované stresovala termínem. Není možná delší platnost vouchru?

Holodeck

Omlouváme se, ale platnost voucheru zde na Slevomatu je pevně daná a nelze ji měnit. Pokud potřebujete delší platnost, kontaktujte nás přímo na e-mailu info@holodeck.cz

JitkaJ

Dobrý den,
zaujalo mě to jako vánoční dárek pro synovce (16 a 23 let), určitě by vzali i nějaké kamarády. Chápu to dobře, že ve stejnou chvíli je na hře pouze jeden, ostatní ho mohou pozorovat. Nelze, aby v jeden moment 5 kamarádů bylo na 5 různých hrách, že. Určitě by rádi vyzkoušeli různé hry, ale nejvíc je bude asi zajímat jízda v závodním simulátoru iRacing, je možné jít i na něj a je nějak zajištěno, že v době jejich rezervace nebude obsazen nějakou jinou skupinou.
Děkuji moc

Holodeck

Dobrý den. Ano v jedné herní kóji vždy hraje pouze jeden. Ostatní mohou sedět v sedačce, sledovat hru na velké televizi a radit či povzbuzovat. Před příchodem je třeba se rezervovat přes naše stránky www.holodeck.cz
Simulátor iRacing není součástí této nabídky, ten je třeba zaplatit zvlášť. Více informací najdete také na našich stránkách.

Petra

Dobrý den, lze zakoupit 2 vouchery na 30 minut a prodloužit tak dobu hraní na 1 hodinu? Děkuji.

Holodeck

Dobrý den. Ano, takový postup lze použít. Limit u třicetiminutové akce je dva vouchery na zákazníka.

Eva Hrbková

Dobrý den,
chtěla bych se optat,kdy si vyberu hru? Na místě nebo již musím rezervovat s datumem objednání? Děkuji E. Hrbková

Holodeck

Hry si můžete libovolně vybírat v průběhu pobytu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru