Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hosting pro vaše stránky a registrace domény

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Petra Valterová

Dobrý den,
lze použít webhosting také pro stávající doménu .cz ? Zatím nemám stánky ani hosting, jen nově zaregistrovanou a zaplacenou doménu. Pokud ano, je u vás možno si zdarma na nějaké platformě vytvořit webovky a využívat váš hosting? Děkuji

Stable.cz

Dobrý den, ano webhosting si můžete u nás objednat pro již zaregistrovanou doménu (doménu můžete nechat u současného registrátora nebo ji můžete převést k nám). Pokud chcete pouze webhosting neobjednávejte si slevový kupón, který obsahuje doménu.

Stránky si můžete zdarma vytvořit na wordpressu (redakční systém, který umožňuje spoustu vzhledů a pluginů) https://www.endora.cz/stranky-zdarma/wordpress a možná by jste mohl taky využít náš systém pro jednoduchou webovou vizitku https://www.endora.cz/stranky-zdarma/webova-vizitka. Obě služby pro tvorbu stránek jsou zdarma

Pavel

Jaké jsou podmínky a ceny po vypršení smluvené doby?

Stable.cz

Dobrý den, ceny se řídí naším ceníkem https://www.endora.cz/cenik. Obecně lze říct, že ceny po vypršení předplacené doby z kuponu na Slevomatu se navýší o danou slevu. Tedy není tam, žádný háček. Můžete si ovšem program upravit například zaplatit místo na rok na dva roky a tím získat lepší cenu nebo naopak si nastavit šestiměsíční fakturaci a tím budete mít horší měsíční cenu.

Před koncem expirace předplacených služeb vám přijde výzva k platbě, která vás k ničemu dalšímu nezavazuje. Jednoduše řečeno, neuhradíte další období za doménu nebo hosting služby vám propadnou.

Odpověděl jsem na všechny vaše otázky nebo mám něco doplnit?

Jan Urbánek

Dobrý den,
jde použít voucher na prodloužení stávajího hostingu včetně domény?

Stable.cz

Dobrý den, bohužel to není možné. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru