Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fast food, který baví: Vymazlený hot dog a plechovka limči v OKU Vačice

4,0 / 5 Oko Vačice Brno  (mapa) 88 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den,

také by mne zajímalo, kdy otevřete, byli jsme u Vás už dvakrát a poprvé na dveřích nebylo ani nic napsané a podruhé, že je zavřeno do 3.1. Bylo by dobré, když už si vouchery koupíme, poslat nám email o tom, že je provozovna zavřená. Díky této zkušenosti budu požadovat navrácení peněz.

S pozdravem

Lucie

Dobrý den,
zajímalo by mě, kdy bude konečně provozovna otevřená. Voucher jsem koupila hned na začátku, kdy se nabídka na Slevomatu objevila. Chtěla jsem ho využít mezi svátky, ale na dveřích bylo uvedeno, že je do 3.1. zavřeno. Ok, říkala jsem si, že si mezi svátky chcete dát pauzu. V pořádku. Takže jsem přišla včera 4.1. a k jediné změně, ke které došlo, bylo znění nápisu na dveřích na „z technických důvodů zavřeno“. Pokud chcete něco nabízet, myslím, že by bylo fajn, kdyby bylo taky někdy otevřeno. Děkuji za vyjádření

Oko Vačice

Dobry den,bohuzel jsme resili technicke problemy,ktere nam neumoznily provozovnu otevrit.Ale od dnesniho dne jsme opet na Vas pripraveni.om­louvame se za vznikle obtize.

Martyns Ready

Za kolik ty plechovky nakupujete,ze je prodavate za 50,– ? To snad ani neni mozny,to uz jsou zahranicni taxi......

Petr Odut

Na FB profilu se tento párek v rohlíku prodává za 59kč. Takže proč bych si to měl kupovat předraženě ze Slevomatu? P.S. to, že nedostanu plechovku limonády je možná výhoda ;-)

Oko Vačice

Milý Petře,
máte pravdu, samotný hot-dog stojí 59 Kč, plechovka soft drinku 50 Kč. To dělá dohromady 109 Kč a při zakoupení voucheru tedy ušetříte dvacku. Sám si už ve své hlavě rozhodněte, jestli vás hot dog bude stát 49 a plechovka 40 Kč, nebo jestli budete mít hot dog za 59 a plechovku za 30 😉
Ale samozřejmě – pokud o plechovku zájem nemáte, nemáte si důvod voucher kupovat. Kouzlo slevy tkví právě v té kombinaci.
Užijte si Ježíška!
OKO Vačice

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru