
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
3chodové menu pro 2 osoby
- Polévka: zvěřinový krém s masovou kroketou (krém z vývaru a zeleniny, kroketa z masa ze zvěřiny)
- Hlavní chod: jelení kýta sous-vide, dýňové pyré, batátové chipsy, kaštanová raviola, omáčka z portského vína
- Dezert: skládaná čokoláda ganache z bílé a tmavé čokolády, kapučínová pusinka
Omezení
Můžete využít do 31. 3. 2017
- Rezervace: Nutná minimálně 48 h předem na tel. 541 211 090.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Zrušení rezervace je možné 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Výživoví specialisté radí: Jezte alespoň třikrát denně a alespoň jednou za čas hodujte.
Opravdová hostina vás čeká v honosné zámecké restauraci Monâme, kde je láska k dobrému jídlu cítit na každém kroku. Však si také zdejší kuchaři vysloužili řadu ocenění a především díky jejich umu je restaurace zařazena do prestižního Maurerova výběru Grand restaurant 2016.
Zajděte sem ve dvou na tříchodové menu, které se nese ve znamení zvěřinových specialit. Voucher je možné využít až do konce března, takže ho můžete věnovat i jako parádní dárek pro gurmány ve svém okolí. Volba termínu je pak jen na nich.
Koncert skvělých chutí zahájí zvěřinový krém, následuje jelení kýta připravená metodou sous-vide doplněná batátovými chipsy i dýňovým pyré a na závěr vás ohromí čokoládový dezert. Nechte si od číšníků doporučit lahev vína z vinného listu, jednotlivé chody dokáže to správně vybrané skvěle podtrhnout.
Kuchaři pracují pouze s čerstvými surovinami podle prověřených receptur, ale zároveň se nebojí své hosty překvapovat novými nápady. Kuchyně je otevřená, takže jim můžete tak trochu koukat pod ruce a budete-li spokojeni, odměnit je úsměvem.