Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100% šťáva z CHILLI papriček odrůdy HABANERO přímo od výrobce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Markéta

Dobrý den, objednala jsem si to u Vás s tím, že jste garantovali doručení do Vánoc. 12.12 bylo zboží zaplaceno, do té doby se s objednávkou ani nepohlo. Váš stav: objednávka se stále vyřizuje a nyní již píšete, že zboží do vánoc asi nestihnete doručit kvůli zpoždění dopravců. To mi je ale vcelku jedno a nechápu, jak to můžete svádět na dopravce, když jste zboží ještě ani neodeslali? Zboží chci samozřejmě do Vánoc, pokud ne, jak se to tedy řeší? Vrátíte peníze?

Mayapan chilli

Dobrý deň p.Markéta,Váš balíček bol už odoslaný ako aj všetky ostatné balíčky.Mali by prísť do 2 prac.dní.

Ďakujeme

a pekné sviatky

Mayapan chilli

Lenka Mádrová

Dnes jsem si vyzvedla balíček, na první pohled bylo vše v pořádku, ale po otevření byly dvě lahvičky otevřené a z poloviny vylite. Mrzí me to o to víc ze to mel byt dárek :-(

Mayapan chilli

Dobrý deň p.Mádrová, to nás veľmi mrzí.Snažíme sa to baliť čo najlepšie,ale niekedy prepravné spoločnosti nezaobchádzajú s tovarom práve najvhodnejšie­.Prosím Vás pošlite nám email s Vašimi údajmi zašleme Vám 2 produkty grátis.

Ďakujeme za pochopenie

S pozdravom

Mayapan chilli

Barča

Dotaz beru zpět. Už jsem na to přišla. :D Blondýna

Mayapan chilli

Haha super:))) Ďakujeme S pozdravom Mayapan chilli

Barča

Dobrý den, je zde nějaká možnost koupit červeno žluté 3× za jedno poštovné? Děkuji za odpověď

Mayapan chilli

áno, aj viac:)

S pozdravom Mayapan chilli

LUMIR MAJER

Dobrý den , mě není úplně jasné kam si pro to potom pojedu . Jsme z Českolipska . Myslím tím samotný výrobek . Nějakou adresu dyštak .
Děkuji moc za odpověd

Mayapan chilli

Dobrý deň,

pri odoslaní je uvedená adresa zásielkovne,kt je najbližšia k Vášmu bydlisku.Firma zásielkovňa má množstvo pobočiek po celej ČR.

https://www.zasilkovna.cz/

Ďakujeme S pozdravom Mayapan chilli

Kristýna

Také bych si produkt zakoupila, ale to poštovné na Zásilkovnu je opravdu vysoké.

Mayapan chilli

Dobrý deň,
ďakujeme za dotaz.Produkt sa posiela zo SR.Poštovné zo SR do ČR je oveľa drahšie cez poštu ako cez službu Zásielkovňa. Pre tým sa posielal produkt zo skladu, kt bol blízko českých hraníc a zamestnanec chodil na čr poštu.Zároveň poštovné cez Slevomat musí byť podľa obch.podmienok jednotné. S pozdravom Mayapan chilli

Tereza

Nebylo by tedy lepší to znovu posílat přes českou poštu, když je to kousek od skladu? Myslím, že vyšší cenou za Zásilkovnu odradíte spoustu zákazníku :/ což je opravdu škoda.

Mayapan chilli

Dobrý deň,

áno bolo by to lepšie,ale sklady sa nám presunuli na západ.Skutočne poštovné cez SR poštu do ČR je oveľa vyššie než cez Zásielkovňu,ako sme už písali v predošlej diskusii. Ďakujeme a pekné dni Mayapan chilli.

Sixtová

Také se tomu divím… kupovala jsem tuto nabídku na jaře, a protože mi už pomalu dochází, zvažovala jsem že koupím další… ale při minulé akci jsem platila 79 kč za doručení poštou domů, tak nechápu, proč ted u tak malé a lehké zásilky máte stovku za zásilkovnu, kam si člověk ještě musí dojít a čekat déle na dodání… Doporučenou zásilkou poštou to stojí 40 kč!!!
…a to ani nemluvě o minulém špatném značení obsahu… takže výrobek sice fanj, ale jednání prodejce dost neseriózní…

Mayapan chilli

Dobrý deň,

ďakujeme za dotaz.Produkt sa posiela zo SR.Poštovné zo SR do ČR je oveľa drahšie cez poštu ako cez službu Zásielkovňa. Pre tým sa posielal produkt zo skladu, kt bol blízko českých hraníc a zamestnanec chodil na čr poštu.Zároveň poštovné cez Slevomat musí byť podľa obch.podmienok jednotné.Čo sa týka značenia obsahu resp objemu v 95% je vo fľaši viac ako 40 ml už sme to vysvetlovali zákazníkovi viď diskusia v predošlej komunikácii.Nakoľko však výrobca fliaš zo spodu udáva 40 ml rozhodli sme sa to aj my na etikete zmeniť,aby to nebolo mätúce a ľudia nemali podorzenie,že dostávajú menej produktu. Sme však radi,že naše produkty Vám chutia. Ďakujeme za pochopenie S pozdravom Mayapan chilli

Jana

Také tomu nemohu uvěřit,to je asi za ty vytočené kredity.

Mayapan chilli

Dobrý deň,
ďakujeme za dotaz.Produkt sa posiela zo SR.Poštovné zo SR do ČR je oveľa drahšie cez poštu ako cez službu Zásielkovňa. Pre tým sa posielal produkt zo skladu, kt bol blízko českých hraníc a zamestnanec chodil na čr poštu.Zároveň poštovné cez Slevomat musí byť podľa obch.podmienok jednotné.Ďakujeme za pochopenie S pozdravom Mayapan chilli

Jirka Kedzior

S tím poplatkem 99Kč za vyzvednutí v zásilkovně si jako děláte srandu???

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko,

jsme opravdu vtipálci, ale v tomto případě je to správně :-) Zboží jde až ze Slovenska, proto je poštovné dražší.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru