Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pouhých 199 Kč za 2× balíček kardio cvičení v hodnotě 540 Kč. Boj proti celulitidě a nadváze s ideální kombinací procedur. Zatočte s povánočními kily se slevou 63%.

4,6 / 5 KWK FIT Plzeň  (mapa) 360 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat po jaké době bych měla absolvovat další proceduru od té první? Bydlím hned vedle, ale mám čtyřměsíčního syna a musím si zajistit hlídání. A je v takovém případě nutnost objednat se předem telefonicky? Děkuji

slevomat5

Dobrý den paní Ivano,
doporučujeme 2 procedury týdně. Škoda, že Váš synek je zatím tak malý, od letošního roku máme totiž ve studiu i dětský koutek. Stačí vzít s sebou dítě a jeho oblíbenou hračku a vy můžete v klidu cvičit.
Objednávka předem na tel. 731 658 728 je pro velký zájem o tuto službu nezbytná. Výhodou pro Vás je, že jste blízko a tak se snadno můžete dostavit, když bude stroj volný.
S pozdravem přání krásného dne
Fitness studio KWK FIT

Hanka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik procedur je nutné min. absolvovat, aby byl vidět nějaký výsledek?
Děkuji.

Studio KWK FIT

Dobrý den paní Hanko,
doporučujeme absolvovat minimálně 10 aplikací v pravidelných intervalech (3–5× týdně). Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné 20 aplikací během 2 měsíců.
S pozdravem
Fitness studio KWK FIT

Hanka

Dobrý den, smí se tyto procedury absolvovat při kojení. Děkuji.

Studio KWK FIT

Dobrý den paní Hanko,
v případě, že netrpíte vysokým nebo nízkým krevním tlakem, srdečními poruchami, hlubokým zánětem žil, trombozou nebo nejste-li opět těhotná, popř. nejste-li v šestinedělí, můžete absolvovat tyto aplikace. Přesto doporučujeme Váš zdravotní stav zkonzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem.
S pozdravem
Fitness studio KWK FIT

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak dlouho po sobě by mělo cvičení následovat, aby byl vidět aspoň minimální efekt?
Bude mít cenu, když absolvuji 2 cvičení např. v březnu cca týden až 14 dní po sobě a další 2 během týdne v červnu? Ptám se, protože z Plzně nejsem, ale relativně často tam jezdím.
Děkuji za odpověď! Jana

Studio KWK FIT

Dobrý den paní Jano,
viditelného výsledku dosáhnete po 10 aplikacích v pravidelných intervalech, tzn. minimálně 3× (max. 5×) v týdnu po dobu 1 měsíce. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme 20 aplikací opět v pravidelných intervalech.
Princip vakuového trenažéru spočívá v tom, že během 2–3 týdnů se Vám opět rozproudí lymfatický systém, který odvádí veškeré škodliviny z těla ven, a tím způsobuje pročištění těla a následné hubnutí. Při přerušení cvičení na 1–2 měsíce nedojde k aktivaci lymfatického systému a hubnutí bude trvat déle.
Pokud máte možnost, doporučuje využití aplikací bez přestávek.
V případě dalších dotazů nás kontaktujte.
S pozdravem,
fitness studio KWK FIT

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru