
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
- Prkno masových dobrot pro dva (740 g masa):
- 3× kuřecí řízečky obalené v cornflakes (à 50 g)
- 3× vepřové řízečky obalené v bylinkové strouhance (à 50 g)
- 2× vepřová žebírka marinovaná v medovo-pikantní marinádě (à 120 g)
- 2× pikantní kuřecí křidélka (à 100 g)
- Grilovaný kukuřičný klas, sterilovaný okurek, kozí rohy, hořčice, křen, domácí barbecue omáčka, mexická salsa, tortilla chipsy, chléb
Omezení
Můžete využít do 31. 3. 2017
- Rezervaci proveďte 2 dny předem na tel.: 573 331 079.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Upřímně řečeno, „ubrousku, prostři se“ byl pěkný podfuk. Zato „prkénko, prostři se“ funguje na výbornou!
Připravte své bříško na fantastickou masovou hostinu, kterou pro vás uspořádají v restaurantu Tacl. Abyste radost měli s kým sdílet, vezměte s sebou ještě jednoho jedlíka, pochoutek je na velkém prkně dostatek pro dva.
Smát se na vás budou perfektně naložená žebírka, pikantní křidélka i řízečky stydlivě zabalené v kabátcích z cornflakes a bylinek. Jak se na pořádné hody sluší a patří, chybět nebude ani dokonale padnoucí příloha. Přikusovat budete kukuřici i kozí rohy, vše si namočíte v několika typech dipů a dorazíte se chlebem či tortillovými chipsy.
Až vám trochu slehne, začtěte se v jídelním lístku třeba do sekce dezertů, takové tvarohové knedlíčky nemusí být jako závěrečná tečka vůbec od věci. V oboru tradiční české kuchyně jsou zdejší kuchaři opravdu mistři, oblíbené jsou ale i jejich burgery a lehčí pokrmy.
Pokud máte rádi dobré pivo, s nabídkou nápojového lístku budete jistě spokojeni – na čepu je Rychtář, Černá Hora a Lobkowicz. Pokud holdujete spíše vínu, rozložte lístek vinný, a pokud rádi testujete kvalitní destiláty, nadchne vás pestrá paleta whiskey a rumů.