Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejmilejší dárky – vytvořte fotokalendáře z vašich fotek

4,8 / 5 Bontia 3 798 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Anna

Dobrý den, pokud koupím Nástěnný fotokalendář, 30 × 46 cm, na výšku, polomatný – 13 až 25 fotek, jaký bude doplatek, když vytvořím týdenní? Chápu správně, že žádný? Děkuji.

Bontia

Dobrý den, Anno,

doplatek by ve Vámi uvedeném případě neměl být žádný. Aktuální výši doplatku samozřejmě vždy uvidíte v rámci objednávkového procesu.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Dita

Dobrý den,
jaký bude doplatek na týdenní kalendář, pokud koupím vouchery na čtrnáctidenní, 20 nebo 50kč?
Děkuji Dita

Bontia

Dobrý den, Dito,

doplatek se vždy rovná rozdílu mezi aktuálními cenami produktů. Ve Vašem případě se tedy jedná o 20 Kč.

Mějte se hezky.
 Martin

Laďka

Dobrý den,
měla jsem zájem o stolní týdenní kalendář, ale v nabídce už ho nemáte. Chci se zeptat, jestli ještě bude možnost si ho objednat.
Předem děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý večer, Laďko,

přidání tohoto konkrétního typu kalendáře zatím nezvažujeme, nicméně poukazy z aktuální akce můžete použít v objednávce jakéhokoliv fotokalendáře Bontia. V případě, že se bude jednat o dražší typ, k objednávce bude automaticky připočítán doplatek.

Mějte se hezky.
 Martin

Ivo Jonáš

Jaky je nejzazší datum uskutečnění objednávky pro doruceni do Vánoc? Dekuji

Bontia

Dobrý den, Ivo, jak bylo řečeno, nové objednávky stále zpracováváme s garancí dodání do Vánoc. Pokud jde o výhled do budoucna, vše záleží na stavu výroby. Aktuální informace můžete kdykoliv ověřit na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/232-vanoce.

Přeji Vám příjemný den.
 Martin

Dagmar

Dobrý den, když bych objednala kalendáře v tomto týdnu (cca do neděle 4. prosince) můžete mi garantovat, že zboží dorazí do Vánoc? Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, Dagmar,

aktuální stav můžete kdykoliv ověřit na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/232-vanoce.
V tuto chvíli stále přijímáme objednávky s garancí dodání do Vánoc. Vše zatím nasvědčuje tomu, že situace bude stejná i v následujících dnech.

Mějte se pěkně.
 Martin

Tomas

Dobrý den, můžete mi garantovat, že když bych od Vás objednal tento kalendář, že do Vánoc dorazí? A prosím vysvětlete mi ještě to info o poštovném. Čtu od Vás: Čtrnáctidenní stolní kalendář zasíláme dokonce jen za 99 Kč. Jen? Každý den odesílám zboží a LEHKÝ KALENDÁŘ, MENŠÍ ROZMĚR / VÁHA A CENA NEODPOVÍDÁ. NEVÍM PROČ VYDĚLÁVÁTE NA POŠTOVNÉM. UPLNĚ BY STAČILO SE VEJÍT DO 49 KČ.

Mějte se pěkně. Martin

Bontia

Dobrý den, Tomáši,

ano. Naše fotoprodukty stále zpracováváme s garancí dodání do Vánoc.
Pokud jde o Vaši připomínku, jak uvádíme na našich stránkách, v ceně není jen samotná doprava, tj. poštovné, ale také balné, které je vždy maximálně uzpůsobeno tomu, aby nedošlo k poškození obsahu zásilky během přepravy. Výslednou cenu dlouhodobě držíme na spodní hranici.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Lenka

Dobrý den,

teď jsem si vytvořila první kalendář na vašich stránkách ale ukázal se mi u nějakých fotek vykřičník. Potom mi to nešlo dokončit, je to tím, že je u některých fotek červený vykřičník? Nerada bych tam neměla zrovna těch pár fotek, u kterých je vykřičník. Jsou pro kalendř důležitý.

Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, Lenko,

červený vykřičník signalizuje, že použité fotky nejsou dostatečně kvalitní. Pokud na vykřičník najedete kurzorem myši, zobrazí se více informací. Doporučuji Vám také věnovat pozornost stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/367-kvalita-snimku. Obecně se fotkám s červeným vykřičníkem zkuste vyhýbat. V případě doplňujících dotazů jsme Vám k dispozici. Můžete nás kontaktovat pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Lucie Kaválková

Dobrý den,kalendáře jsem vytvorila odeslala v pořádku …jen nevím jak se hradi poštovné.Prosím o info díky.Lucie

Bontia

Dobrý den, Lucie,

dopravné a balné můžete uhradit vždy po vytvoření platné objednávky produktů. Pokud tedy máte objednávku kalendáře hotovou, doporučuji Vám přihlásit se na našich stránkách www.bontia.cz, přejít na stránku Moje objednávky a na řádku s Vaší objednávkou stisknout tlačítko „Zaplatit“. Zobrazí se Vám stránka s platebními informacemi.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Tereza Kněžková

Dobrý den, jenom pro informaci, poštovné není 119Kč jak uvádíte, ale je 149Kč…jinak objenáno :)

Bontia

Dobrý den, Terezo,

jak uvádíme na našem webu a také na stránce s akcí, cena dopravného a balného souvisí s celkovou váhou zásilky (viz „Dopravné dle váhy od 119 Kč.“). Pokud jste tedy objednala více kalendářů, jejichž celková váha se nevejde do základní ceny, výsledná hodnota služby je pochopitelně vyšší.
Čtrnáctidenní stolní kalendář zasíláme dokonce jen za 99 Kč.

Mějte se pěkně.
 Martin

Iva

Dobrý den, pokud to dobře chápu, tak je možno objednat fotokalendář na výšku a kdybych se v průběhu vytváření rozhodla vytvořit kalendář na šířku, je to možné po doplacení rozdílu ceny? Moc děkuji za odpověď!

Bontia

Dobrý den, Ivo,

ano. Lze se rozhodnout pro jakýkoliv kalendář z naší nabídky.
Všechny fotokalendáře si můžete prohlédnout na stránce www.bontia.cz/fotokalendare.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Věra Daajova

dobrý den, je možné kalendář vyzvednout někde osobně?

Bontia

Dobrý den, Věro,

jak uvádíme na našem webu a na samotné stránce s akcí, naše produkty doručujeme pomocí dopravce. V drtivé většině případů k dodání dochází do druhého dne.

Mějte se pěkně.
 Martin

Lucka

Dobrý den,prave vytvářím stolní foto kalendář – čtrnáctidenní,fotky mám vložené,chci objednat kalendář,ale tlačítko nereaguje.Zkoušela jsem i jiný typ kalendáře a objednat šel. Prosím o radu.

Bontia

Dobrý den, Lucko,

doporučuji Vám ověřit, že je Váš prohlížeč aktuální, případně vyzkoušet jiný. Praktické tipy k plynulé tvorbě naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/250-nefunkcni-tvorba.

Přeji Vám příjemný den.
 Martin

Eva H.

Dobrý den, je možné v jedné objednávce spojit fotoknihy, na které jsem také zakoupila voucher a fotokalendář a mít tak oboje za jedno poštovné? Díky za odpověď. Eva

Bontia

Dobrý den, Evo,

jak uvádíme na našich stránkách a také na samotné stránce s akcí, knihy a kalendáře dohromady objednat nelze. Můžete však dohromady objednat více kalendářů, nebo několik fotoknih.

Mějte se pěkně.
 Martin

Tereza Mišková

Dobrý den, je možné na jeden list nástěnného kalendáře udělat koláž třeba ze dvou-tří obrázků nebo každá stranka musí mít pouze jednu fotografii? Předem mnohokrát děkuji za odpověď

Bontia

Dobrý den, Terezo,

pokud zvolíte velký nástěnný kalendář na šířku nebo na výšku, můžete na jednu stranu vložit více než jednu fotku. Ostatní kalendáře nabízí šablony stran vždy pro jednu fotkografii. Alternativně si můžete koláž vytvořit v externím grafickém programu a pak dokument vložit do kalendáře. Všechny kalendáře lze vidět na stránce www.bontia.cz/fotokalendare.

Přeji Vám příjemný den.
 Martin

Gabriela

Dobrý den, bude kalendář dodaný do Vánoc?? Děkuji

Bontia

Dobrý den, Gabrielo,

ano. Doporučuji Vám kalendáře vytvořit a objednat ideálně do konce listopadu. Pokud byste nestíhala, určitě budete mít možnost objednat s garancí do Vánoc během první poloviny prosince. Přesnější termíny budou dostupné na začátku následujícího měsíce.

Mějte se hezky.
 Martin

Martina Dušátko

Dobrý den,je možné vytvořit stolní kalendář se slovenským popisem statních svátků a jmen? Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, Martino,

poukazy z této akce se vážou výhradně na české kalendáře. Pokud máte zájem o slovenské verze, můžete využít naši akční nabídku na stránce www.bontia.sk.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Daniela

Dobrý den, je možné vyzvednout si zboží osobně?

Bontia

Dobrý den, Danielo, všechny produkty dodáváme prostřednictvím dopravce. Ve většině případů bývají zásilky doručeny do 24 hodin.

Mějte se hezky.
 Martin

Radka

Dobrý den,
bude ještě v nabídce stolní týdenní kalendář s termínem dodání do Vánoc? A pokud ano, kdy se asi objeví v nabídce?

Bontia

Dobrý den, Radko,

v nabídce s velkou pravděpodobností zůstanou kalendáře stávající. Poukaz však lze použít také na Vámi uvedený kalendář, viz „Nově lze zakoupený poukaz uplatnit i při nákupu jiných kalendářů.“.
Alternativně můžete využít aktuální nabídku na stránkách www.bontia.cz.

Mějte se pěkně.
 Martin

Pavel

Dobrý den,

Do jaké kategorie zapadají kalendáře? Rád bych si nabil kredit z benefitů a nechci se splést.

Děkuji, Pavel.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Pavle,

kalendáře jsou z kategorie zboží a z tohoto důvodu bohužel Benefity nelze uplatnit :-(

Děkuji a přeji vám hezký zbytek neděle. Míša

Zuzana Štefková

Dobrý den, pokud si od Vás vezmu 3 fotoknihy a kalendář, stále budu platit i poštovné? Děkuji

Bontia

Dobrý den, Zuzano, jak uvádíme na našem webu, fotokalendáře a fotoknihy nelze objednat a expedovat dohromady. Každý z těchto produktů vyžaduje rozdílnou technologii výroby a balení. Dohromady, tj. za cenu jedné dopravy a balného, můžete objednat více fotokalendářů, nebo několik fotoknih. Více informací naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/50-kniha-a-kalendar.

Mějte se hezky.
 Martin

Zuzana

Dobrý den, je možné v kalendáři nějak výrazně označit významná data (narozeniny atd.)?

Bontia

Dobrý den, Zuzano, v aplikaci na tvorbu fotokalendářů je možné pracovat pouze s fotografiemi. Tištěné verze nástěnného poznámkového kalendáře a stolních fotokalendářů nicméně obsahují dostatečný prostor pro doplnění vlastních textů. Všechny kalendáře si můžete detailně prohlédnout na stránce www.bontia.cz/fotokalendare.

Přeji Vám příjemný den.
 Martin

Monika Pešková

Dobrý den, lze tento voucher zakoupit a použít pro variantu fotokalendáře ,,extra lesklý". Jaká bude případná cena? Loni když jsem objednávala, tak jsem žádnou takovou variantu na výběr ještě neměla. Je nějaká novinka? Předem děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, Moniko, ano. Jedná se o novinku. V současné době si můžete pořídit velké nástěnné fotokalendáře na výšku a na šířku ve dvou provedeních, polomatném a extra lesklém. Ve Vámi uvedeném případě bude doplatek 70 Kč. Více informací naleznete na stránce www.bontia.cz/fotokalendare.

Mějte se pěkně.
 Martin

Lucie K.

Dobrý den, podle informací můžu tedy zakoupený voucher použít i na měsíční kalendář na šířku (tento formát v nabídce není)? Je v tomto případě cena stejná jako cena měsíčního kalendáře na výšku. Děkuji za odpověď. Lucie K.

Bontia

Dobrý den, Lucie, ano. Poukaz takto použít můžete. Bude však třeba počítat s doplatkem. Záleží na tom, jakou variantu fotokalendáře na šířku si vyberete. Ceny kalendářů jsou dostupné na stránce www.bontia.cz/fotokalendare.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Lucie

Dobrý den,
jaké musí být minimální rozlišení fotografií, aby byl tisk na nástěném kalendáři v pořádku? Děkuji

Bontia

Dobrý den, Lucie, informace k minimálním doporučeným rozměrům fotek naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/235-rozmery-fotek.

Mějte se pěkně.
 Martin

Lucie Zlesáková

Dobrý den,
do kdy musím objednat, aby fotokalendář stihl přijít do Vánoc? Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, Lucie, doporučuji Vám objednat ideálně do konce listopadu. Nejzazší termín dodání bude stanoven na začátku prosince na základě aktuálního stavu výroby.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru