Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zútulněte svou domácnost: Otevřený voucher na nákup v Luxury Fragrance

Luxury Fragrance Praha - Malešice  (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Milada

Platil by voucher i na akci 2+1 zdarma 15.12.?

Luxury Fragrance

ne to bohužel ne, ale můžete na tento den 15.12. od 14 do 20 hodin přijít i bez voucheru :) na vše vlastně bude v této akci 2+1 zdarma 35% sleva !!!!

Věrka Vasatova

Mám stejný dotaz. Stránky prodejce???

Luxury Fragrance

Dobrý den, web stránky neprovozujeme, nemáme e-shop. Děkujeme za pochopení.

Vera

Dobrý den, kde najdu ceny na nabízený sortiment? Těžko můžu koupit kupón na slevu, když nevím, kolik zboží stojí v obchodě. Jaké jsou ceny svíček? Kde můžu najít aktuální sortiment, který prodejce nabízí? V akci je odkaz na facebook, kde je milion fotek ale nejsou uvedeny žádné ceny.

Luxury Fragrance

Web stránky neprovozujeme, nemáme e-shop, tedy je to pro nás v tuto chvíli zbytečné. Co se týče náhledu cen, je na fb spousta cenových nabídek, jak s původními cenami, tak i s akcemi apod. Bytové dekorace, svícny a další je dle sezónního sortimentu od 99,– Kč až do 1.999,– Kč. u svíček opět dle druhu sortimentu od 20,– Kč do 1.029,– Kč.

Lena

Když prodáváte voucher na slevu při nákupu, je třeba vědět, co přesně a za jaké ceny nabízíte. Zde se to bohužel nedozvíme. Minimálně pro tyto potřeby je třeba vytvořit alespoň nějaký katalog s fotografiemi k nahlédnutí. Jinak to nemá smysl.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru