Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Posviťte si na Ježíška: Vánoční LED osvětlení pro venkovní i vnitřní použití

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eliška

Dobrý den, kdy mám očekávat objednávku číslo 7052931577 z 1­5.11 2016? Dodací doba je opravdu dlouhá.
Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško,

předpokládané datum doručení je dnes :-)

Krásný den. Míša

Lucie Kudrnová

Bude možné ještě objednat venkovní osvětlení?Děkuji

Veronika Hofmanová

Dvoudenni lhuta na odpoved jiz dnes ubehla. A jakou mate lhutu na odeslani? Č. Objednavky 7052951355, ze dne 14.11., tedy jiz 15 dni a stale bez posunu

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, už Vám bylo odpovězeno. Zboží bude zítra doručeno. Hezký den.

Veronika Hofmanová

Dobry den, 14.11. Jsem objednala svetylka a dosud neprisla, ani neni uveden posun objednavky. Na email nereagujete. Muze se mi nekdo ozvat? Svetylka bych potrebovala na Vanoce

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,paní Hofmanová. Na emaily reagujeme v tomto předvánočním období do 48 hodin. Pokoušel jsem se podle vašeho jména najít Vaší objednávku ale nepodařilo se mne. Na Váš email bude dnes odpovězeno. Hezký den, Petra,

Aleš Malota

Dobrý večer, chtěl bych se prosim zeptat, zda máte ještě i Vnitřní vánoční led osvětlení 150 led 15metrů + 1,5metru kabhel, ale pouze studenou bílou. Díky za brzkou odpověď. Prosim o odpověď na e-mail: MalotaAles@seznam.cz nikoli na uvedený e-mail pro odpověď.

Poláková Jana

Dobrý den, minulý týden jsem si objednala vánoční LED osvětlení, barevné, se 100 led, 10 metrů + 1,5 m napájecí kabel. Zboží dorazilo dostatečně rychle, jen s měnším problémem doručení. Při rozbalení jsem zjistila, že napájecí kabel dosahuje sotva 70 centimetrů a na druhém konci je koncovka na připojení dalšího řetězu. Předpokládala jsem, že řetěz bude mít začátek a konec. Při představě svítícího stromečku ozdobeného na špičce trčící koncovkou – opravdu moc hezké! Mohu se zeptat, zda mi řetěz vyměníte a jakým způsobem? S pozdravem Jana Poláková

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, nyní jsme spolu tel. hovořily a vše jsem vyřešil Vaší spokojenosti. Přeji Vám hezký den, Viktor.

Helena

Dobrý den,
Tak bude zrejme chyba na straně dopravce.Coz mě u společnosti GLS nepřekvapuje jelikož jsem s nimi měla v minulosti špatné zkušenosti.
Zásilku jsem si nechala poslat do práce,kam mi běžně dorucuji například společnost PPL nebo česká pošta,a to z toho důvodu,ze veškeré zboží jde přes příjem zboží,tudiz není možné,aby nikoho nezastihli.
Krom toho mám v objednávce uvedeno i telefonní číslo,na které mi nebyla ani zaslána zpráva o doručování zboží a ani mne nikdo nekontaktoval,jak bývá běžné.
Prosím o prověření nebo případně zaslání kontaktu na dopravce.
Děkuji
 HŠ

Leona Leona

Dobrý den,
objednala jsem si venkovní osvětlení, dorazilo vnitřní. Na telefon není možné se dovolat, na email nikdo nereaguje. Nákup nedoporučuji.
 Leona

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, moc se Vám omlouváme pokud jsme Vám zaslali špatnou variantu. Samozřejmě Vám variantu vyměníme za správnou.
V předvánočním období emaily zpracováváme 2 pracovní dny. Moc se Vám omlouváme za komplikace.

Hezký den, Petra.

Helena

11.11. Objednáno a mělo být doručeno 25.11.
Objednávka ve stavu „přijato“
Osvětlení potřebuji pochopitelně na vánoce a ne až po nich.
Na mail nereagujete a telefon zda se hluchý.
Prosím o informaci!

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,

paní Heleno. Vaší objednávku jsem dohledala a zásilka byla řádně odeslána a je jíž delší dobu doručována, protože nejste k zastižení. Dnes Vám bude kurýr zásilku doručovat znova. Zasíláme Vám email s číslem zásilky. Přeji Vám hezký den, Petra.

Martin

Dobrý den, po zapnutí začnou světýlka blikat nebo jen svítí? Potřeboval bych aby se nemusely přepínat programy pro požadovaný efekt (světýlka budou na oknech s centrálním zapínáním el. energie). Jen nevím jakým programem toto začíná. Děkuji za odpověď

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,Martine. Po zapnutí začnou světýlka blikat nebo svítit programem, který byl nastaven jako poslední. S pozdravem, Petra.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou barvy led světýlek v 15 m barevném mixu, resp. zda je náhledové foto reálné a v řetězu je červená, zelená, modrá, žlutá a bílá barva? Většina světýlek na trhu totiž nemá žluté barvy diodek… :-)
Děkuji.

Michaela

Dobrý den,
můžu se prosím zeptat, jak funguje doručení GLS? pokud nebudu v době doručení doma (polovinu týdne jsem doma, polovinu ve škole), kde mi kurýr balíček zanechá? Předem děkuji za odpověď.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, kurýr přijede na Vaší adresu kde Vám zásilku doručí. Pokud nebudete doma, zavolá Vám a dohodne si jiný termín doručení zásilky, popř. můžete změnit adresu.Hezký den, Petra.

Milan cervenak

Dobri den schanim 100metru zarovek na venkovni osvetleni. Ozvete semi prosim co nejdrive dekuji.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Milane. Bohužel 100m variantu jíž máme vyprodanou.

Zuzana

Dobrý den, děkuji za informaci, znovu Vám zasílám mail z 22/11, kde byl popsán problém a uvedeno celé moje jméno včetně telefonického kontaktu. Prosím o kontakt. Děkuji.

Zuzana

Dobrý den
Dne 14/11 ve 12:27 jsem vytvořila a uhradila objednávku vánočních světýlek. Předpokládaný termín doručení je 25/11, tzn. dnes, ale nemáme žádnou informaci a objednávka je stále pouze ve statusu „Objednávka přijata“. Chtěla jsem se informovat, kdy můžeme zboží očekávat, ale několik dnů není možné se dovolat na Vaše uvedené mobilní číslo, na mailový kontakt z 22/11 také nereagujete. Vzhledem k tomu, že jsme až po objednání zaregistrovali informaci o možném počtu zboží v objednávce, chtěla jsem tento stav s Vámi zkonzultovat a domluvit se na řešení. Nevím, z jakého důvodu dodnes nikdo nekontaktoval nás, byť s tím, že něco není v pořádku. Zboží je již více než 10 dní uhrazeno a nic se neděje, zboží jsme již potřebovali mít. Prosím o kontakt obratem. Děkuji.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Zuzko. Omlouvám se Vám za pozdní odpověd, nyní v před Vánočním období jsme maximálně vytížení. Všechny objednávky které byly uskutečněny 14.11. budou doručeny 29.11 tzn. 10 pracovních dnů tak jak ukazuje systém Slevomatu.

Bohužel podle křestního jména Vám nemohu najít, prosím kontakujte nás na nakupuju.vyhodne@gmail.com a ihned celý problém vyřešíme k Vaší spokojenosti.

S pozdravem
 Viktor

Renata

Dobrý den.. kolik LED má ta 10m varianta? V popisu máte jen LED 50 ks což nechápu když to je u 5m varianty.. díky za odpověď, Renata

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,

varianta 10m má 100 LED.

Přeji hezký den.
 Petra

Oluše

Dobrý večer,osvětlení se platí předem,nebo až po dodání?,děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Oluše,

zatím bohužel není možné platit na dobírku a je nutné zaplatit předem. Zboží vám pak bude již jen doručeno.

Hezký den. Míša

Kučerová Oldřiška

Dobrý večer,když objednám světla zítra 23.11.,dostala bych je do 14 dní,nebo i dřív?,děkuji za rychlou odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den, Oldřiško,

doba dodání je 10 pracovních dní od přijetí platby. Dříve to bohužel zaručit nemůžeme :-(

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

NATALIYA

Dobrý den,
je možné vyzvedávaní někde osobně prosím ?Jsem také bydlím v Praze.
Děkuji za odpověď.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, mrzí nás to, ale osobní odběr není bohužel možný. Hezký den :-) Petra

Zdeněk Opletal

Dobrý den, světýlka nám měli dorazit včera 21.11. Objednávka byla přijata 8.11 a stále nemám žádne info o objednávce, na email nikdo nereagoval a telefony také nikdo nezvedá. Rád bych tedy věděl kdy zboží bude odesláno. Děkuji

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, před chvilkou jsem Vám volal a celou věc jsem Vám vysvětlil. Zboží bude každou chvilku u Vás. Přeji hezký den. Viktor :-)

Lenka H.

Dobry den,chtela bych se zeptat zda jsou svetylka do zasuvky ci maji jen takovou krabicku na baterky?Moc dekuji.S pozdra­vem Lenka

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,

všechny světýlka jsou do zásuvky. Přeji hezký den .-)

Zdeněk Mihulka

Dobrý den,

chtěl bych se Vás zeptat, proč je dodací lhůta tak dlouhá (10 dní) a nelze získat světýlka např. do 3 dnů od zaplacení? Děkuji předem za odpověď.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Zděňku. Jak vidíte prodeje jsou vysoké a dáváme si raději rezervu, než abychom Vám zásilku doručili později než se dohodneme. Zpravidla se Však zásilku snažíme zasílat dříve. Mějte se hezky. Petra.

Eva Makarius

Dobrý den, zajímá mne, zda je v 10 m, teplé variantě program, který nijak nebliká. CHtěla bych, aby porstě jen svítily… Moc děkuji za odpověď Eva

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Evo. Ano, tento program tam je :-) hezky den.

Lenka Pilařová

Dobrý den, právě jsem odeslala a zaplatila objednávku na 5 m teplá bílá varianta a 5 m teplá bílá varianta. Chtěla jsem ale 5 m a 10 m, jde to upravit a doplatit? Děkuji. Lenka

Slevomat.cz

Dobrý večer, Leni,

moc mě to mrzí, ale bohužel změny již není možná :-( Mohu vám pouze vyřídit storno vaší objednávku, platbu vám vrátíme zpět a můžete vytvořit novou na správnou variantu.

Hezký zbytek dne. Míša

Klára Čiháková

Dobrý den,

je možné vyzvednout si světýlka někde osobně? Doprava ke dražší než samotná světýlka, tak bych preferovala osobní odběr…

Děkuji za odpověď.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, osobní odběr bohužel není možný. Hezký den, Petra.

Hana Vrchotová

Dobrý den,
již dlouhou dobu sháním kombinaci teplých a studených barev světel, nemáte náhodou také v nabídce? Vypadají skvěle a neotřele, ale nemohu je nikde sehnat.
Děkuji
S pozdravem
Hana Vrchotová

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Hano. Světýlka jsem si rozsvítila a barvy pečlivě studovala. Myslím si že by Vaše požadavky mohly splnit. Ale pokud chcete, napište nám na: nakupuju.vyhodne@gmail.com a ráda Vám zašlu krátké video. S pozdravem Petra.

Klárka Hušková

Dobrý den, objednala jsem si světýlka s předpokládaným termínem doručení 18.11. což je dnes, ale při rozkliknutí objednávky je tam stále pouze objednávka přijata, takže ještě nebyla připravena ani odeslána? Kdy mohu zboží očekávat?

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, paní Hušková. Jíž jsem Vás kontaktoval telefonicky a problém ihned vyřešil. Hezký den, Viktor.

Ladislav

Dobrý den, u varianty 10m+1,5m máte pak v popisu uvedenou celkovou délku 5m, tak kolik tedy tento řetaz má prosím? Jiz jsem objednal i zaplatil. Ale potrebuji 10 metru

Jana

Dobrý den,
u varianty 10m+1,5m máte pak v popisu uvedeno celková délka 5m, tak kolik tedy tento řetaz má prosím?
Děkuji moc.
 Jana

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Ladislave. Délka je 10m světelného řetězu + 1,5 m kabelu ktery vede do zásuvky. Hezký den, Petra.

Tomáš Mrnka

Dobrý den, uvádíte 8 programů svícení. Mohli by jste popsat programy?
 Děkuji

Michal

Dobrý den chci se zeptat. Udáváte vnitřní nebo venkovní použití,ale vsude vidim jen do sítě 220v ,ale udávate venkovní použítí , tak nevidim variantu sit+ baterie . Či je tam okenní přuchodka na kabelu abych to mohl zapojit do síte a nemusel bych mít otevřený balkon kvuli svetlům?
Pokud ani jedna varianta neni,tak se mi zda neprakticke uvadet venkovni použití jelikož nepředpokládam, že na balkonech mají lidi zásuvky :))
Díky za odpověd

Petr

Dobrý den, uvádíte, že světla mají ovladač s 8 funkcemi osvětlení.
Má tento ovladač i paměť pro uložení posledního módu, nebo je nutné po každém zapnutí funkci znovu nastavit?
Děkuji, Petr.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Petře. Omlouvám se Vám za pozdní odpověď. Ano funkci poslední uložení řetěz má.
S pozdravem, Petra.

Eva

Dobrý večer, prosím o informaci, zda bude ještě v nabídce vnitřní vánoční LED osvětlení, 210 LED, 21 metrů + 1,5m, studená bílá.
Děkuji za odpověď. Sýkorová

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, varianta 21m je už bohužel vyprodaná.

Petra Smržová

Dobrý den, bude ještě k dispozici vnitřní vánoční osvětlení (21 metrů + 1,5 m)? :)

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, varianta 21m je už bohužel vyprodaná.

Dagmar Frantová

Dobrý den, funguje vyzvednutí v některé Úložně v Praze? díky,Dagmar

Broňa

Dobrý den, nedalo by se v praze vyzvednout? Vidím že případné vrácení zboží lze na adrese v Praze.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar,

moc mě to mrzí, ale doručení je možné pouze službu GLS.

Děkuji a přeji vám hezký den.

Lucie Cibulková

Dobrý den,budou ještě nějaké venkovní 21m?

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,

Lucie. Bohužel venkovní varianty jsou jíž vyprodány. Hezký den, Petra.

Radka

Dobrý večer budete prodávat vnitřní osvětlení 10m + 1,5m varianta barevná

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Radko. Zítra bude k prodeji. Přeji hezký den. Petra

Jiri Holusa

Dobry den daji se retezy spojovat dohromady?

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, pane Holuso. Řetězy bohužel spojovat nejdou. Pokud byste ale nutně potřeboval řetězy spojit, máme skladem 10 kusů 10m (vnítřní) v barevné variantě,které spojit jdou. Napište nám email na nakupuju.vyhodne@gmail.com a my Vám je rádi zašleme. Hezký den, Petra.

Zuzana Kolářová

Dobrý den, dodáváte, prosím, i jednotlivě LED náhradní? Děkuji

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,
náhradní LEDky bohužel nedodáváme. Avšak světýlka svítí i pokud některé LEDky nefungují.
Hezký den, Viktor.

Eva

Dobrý den, poprosila bych o informaci, zaujala mě nabídka – vnitřní vánoční LED osvětlení, 210 LED, 21 metrů + 1,5m napájecí kabel . . . Asi nemám představu, těch 210 LED světýlek je na stromeček cca 180cm dostačující? Stromek bude jimi bohatě posázen a tudíž osvětlen? Děkuji moc za odpověď. Eva

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobry den, Evo. Na stromeček 180 cm, doporučuji 10 m – 100LED. Osobně to mám vyzkoušené. Tato varianta bude k dispozici během průběhu dne. S pozdravem Veronika, Nakupuju-vyhodne.cz

Hana Juřicová

Dobrý den, před týdnem jsem na tomto portálu zakoupila toto zboží a ihned ho převodem z účtu zaplatila. Dodnes nemám žádné informace o přijaté platbě a ani zboží. Můžu se zeptat na stav mojí objednávky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

vaše objednávka byla v pořádku přijata, pravděpoobně email spadl do spamu. Dnes bylo dokonce zboží odesláno :-)

Hezký zbytek dne. Míša

PATRIK

Mají světýlka transformátor, který sníží napětí?

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Patriku. Ano, světýlka mají transformátor.

Přeji hezký den, za Tým Nakupuju-výhodně.

TM

Dobrý den, mohu požádat o fotku koncovky, která se zapojí do sítě, děkuji předem.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobry den, bohužel zde nejdou vkládat fotografie. Napište nám prosím na email: nakupuju.vyhodne@gmail.com a fotku Vám rádi zašleme. S pozdravem tým Nakupuju-vyhodne.cz

Leona

Dobrý den,
kabel je čirý nebo zelený.Barevná a teplá světla mají zelený ale na obrázku je to špatně vidět.
Děkuju Leona

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Leono, kablík je černý. Přeji Vám hezký den. Tým Nakupuju-vyhodne.cz

Věra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat v úvodu stojí 5 m + 1,5 m a v popisku je celková délka 5 m.. Kolik je teda opravdová délka??
Předem děkuji za odpověď.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Věro. Délka světelného řetězu je 5m a k této délce je ještě navíc 1,5 kabelu bez světýlek, který zapojíte přímo do síťe.

Zuzana Wolfová

Dobrý den,
kolik kusů řetězů mohu objednat za jedno poštovné ve výši 95,– Kč.
Děkuji Zuzka

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

počet kusů je omezen na 3 na osobu :-)

Hezký pátek. Míša

Naďa

dobrý deň, chcem sa spýtať či si dobře vysvetlujem že ide o 5m svetielok a plus navyše 1,5m napajacieho kábla takže dokopy 6,5m?

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Naďo. Ano, říkáte to přesně. Délka světelného řetězu je 5m a k této délce je ještě navíc 1,5 kabelu bez světýlek, který zapojíte přímo do síťe.

Lenka Klupáková

Dobrý den, před týdnem jsem na tomto portálu zakoupila toto zboží a ihned ho převodem z účtu zaplatila. Dodnes nemám žádné informace o přijaté platbě a ani zboží!!!

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,

paní Klupáková. Dívám se na Vaší objednávku. Zboží bylo objednáno 9.11.2016 tedy včera a je v pořádku uhrazené. Nyní prosím vyčkejte na dodání.

Přejeme Vám hezký den.

S pozdravem
Tým Nakupuju výhodně

Agata

Dobry den,
Chtela bych se zeptat, jestli jsou do zasuvky, omlouvam se, pokud je to nekde v textu,ale nenasla jsem to. Dekuji

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den,
světýlka se zapojují do zásuvky.

S pozdravem
Nakupuju-výhodně.cz

David

Dobrý den,

zajímal by mě uvedený údaj o spotřebě.
U různých délek osvětlení a z toho vyplývajícího různého počtu LED máte všude uvedenu spotřebu 4W, což není možné.
Zajímala by mě reálná spotřeba osvětlení, konkrétně u varianty „Venkovní vánoční LED osvětlení, 210 LED, 21 metrů + 5 m, studená bílá“.

Děkuji za odpověď.

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Davide. Omlouvám se Vám za pozdní odpověď. U varianty Venkovní 210 LED jsou parametry násleudující:Vstup­ní hodnota transformátoru je 230V AC 50 Hz , Výstupní hodnota je 12V AC 3,6W. Jmenovitý příkon max. 3W. Typ žárovek LED 3W 110 mA 30mW.

Přejeme Vám hezký den.

S pozdravem
Tým Nakupuju-výhodně.cz

Honza

chtěl bych vědět výrobce? Z jaké země pochází?

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Honzo. Světýlka jsou vyráběná v Číně. Avšak jsou certifikované a vyrobené pro ČR. S pozdravem Tým Nakupuju-výhodně.

Jarmila Doležalová

Dobrý den. Osobní odběr není možný? Při ceně dopravy se prodraží.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo,

moc mě to mrzí, ale bohužel osobní odběr možný není, pouze doručení službou GLS. Můžete objednat více kusů, abyste platila jen jedno poštovné a je to :-)

Hezký den. Míša

Lenulinka Pšenicová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vnitřní osvtělení LED jsou barevné diody nebo bílé? Předem děkuji za odpověď.

 Lenka

Nakupuju-vyhodne.cz

Dobrý den, Lenulinko. Je na výběr ze tří variant: Barevné, teplá bílá a studená bílá. Mějte se hezky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru