Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo včetně paliva

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (3 pobočky) Osice  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
LUCKA

Dobrý den prosím o zrušení objednávky levné verze co dovolí manželka.Učinila jsem hned poté dražší variantu řidiče.Bohužel jsem si nevšimla poprvé že zahrnuje woucher jen spolujezdce☺Moc děkuji Lucka

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Lucko, děkujeme za nákup a za zprávu :) Zároveň Vás ale musíme požádat, abyste tuto Vaši žádost zaslala společně s číslem poukazu (který chcete stornovat) e-mailem přímo do společnosti Slevomat.

Lucie

Ddobry den , prosim co zahrnuje rychlovka kterou dovoli i manzelka? Dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Lucie, děkujeme za zaslání dotazu :) Základní popis varianty najdete vždy v sekci s nadpisem „V ceně varianty“. Pro jistotu tedy uvádíme i zde: svezení v Lamborghini Gallardo LP560–4 na sedadle spolujezdce (tříkilometrový okruh), prostor pro focení, palivo, dálniční známka, zákonné a havarijní pojištění.

Veronika

Dobrý den,
trasa je pouze po městě a na dálnici nebo je i nějaký úsek mimo, kde se zkouší rychlá jízda?
 Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Veroniko, děkujeme za zaslání dotazu! Tato akce bude realizována na veřejných komunikacích viz popis. Valná většina trasy pak vede po dálnici, takže o požitky z akcelerace nebývá nouze :)

vendy

dobrý den,
ve variantě jízda na pozici řidiče jede i někdo od vás jako spolujezdec nebo jede pouze řidič?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Vendy,
včera jsme společně dotaz vyřešili napřímo po mailu, ale pro jistotu zasíláme odpověď i sem. Tedy k Vašemu dotazu – ano, se zákazníkem vždy sedí ve vozu někdo z našich řidičů a to právě dle volby zákazníka (buď na pozici řidiče nebo spolujezdce). Přítomnost někoho z personálu se hodí mj. i v situacích, kdy poradí kde přibrzdit atp.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru