Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2hodinový odpočinek v pivních lázních pro 1 či 2: Koupel, sauna a dvě piva

4,7 / 5 Svatováclavské pivní lázně Olomouc  (mapa) 151 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dagmar

Dobrý den, již dříve jsem navštívila s manželem vaše pivní lázně, bohužel byla dvojvana rozbitá. Ráda bych proto věděla zda již je plně funkční.
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den, ano je možné, že jste se objednala zrovna v termínu, kdy proběhla malá údržba dvouvany. Tyto dřevěné vany se musí jednou za rok nechat vyschnout a naolejovat přírodním lněným olejem. Vany se vždy řádně čistí a dezinfikují po každém zákazníkovi a dřeno i když je ošetřováno je jen dřevo. Vany jsou nyní plně funkční. Doufáme jen, že se znovu netrefíte zase do údržby. Věříme, že ne. Můžete se informovat při objednání u obsluhy lázní, ta Vám ráda podá informace. Vidíme, že se k nám chcete vrátit, a to je pro nás velká čest. Naše motto zní : ,, Lázně jsou tu pro nás lidi a naše potěšení". Přejeme krásné vánoce a výborný rok 2017. S pozdravem Svatováclavské pivní lázně.

Květa

Dobrý den, chci koupit jako dárek 2 samostatné poukazy. Pokud by chtěli jít pak 2 lidé spolu, což by sdělili při objednávce termínu, nebude s tím pak nějaký problém ? Děkuji.

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den , ne nebude.....na všechno je mysleno. Jsme profesionálové. S pozdravem Svatováclavské pivní lázně.

Tereza Študentová

Dobrý den, uvažuji o poukazu jako dárku, je možné objednat ve Vaší restauraci i poukaz na večeři přes email? Děkuji.

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den, ano, dárkový poukaz pro pohoštění ve Svatováclavském pivovaru lze objednat přes email, ale jen jako poukaz, dodaný na adresu, dobírkou. Hodnota dárkového poukazu je 300,500,700 a 1.000 Kč + poštovné ( cca 95 Kč). Dárkový poukaz má platnost 6 měsíců. Lze také objednat dárkový poukaz pro pohoštění do Svatováclavského restaurantu, podobnou cestou, cena je jen 500 a 1.000 Kč. Další informace najdete na našich www. stránkách.
S pozdrave
Svatováclavské pivní lázně s.r.o.
Mariánská 883/4, 779 00 Olomouc
tel: +420 739 305 251
tel: +420 585 242 2­19 rezervace od 14.00 – 19.00 hod.
lazne@svatovaclavsky-pivovar.cz
SVATOVÁCLAVSKÝ PIVOVAR s.r.o.
SVATOVÁCLAVSKÝ RESTAURANT s.r.o.
Mariánská 2 a 4, 779 00 Olomouc
tel.: +420 585 207 5­17 pivovar
tel.: +420 585 751 6­60 restaurant
info@svatovaclavsky-pivovar.cz
info@svatovaclavsky-restaurant.cz
http://www.svatovaclavsky-pivovar.cz
 http://www.svatovaclavsky-restaurant.cz

b.

Dobrý den, je možná konzumace nealkoholického piva?

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den,
Váš voucher obsahuje konzumaci dvou piv Vašek 10%. Nealkoholické pivo není součást voucheru.
Nealkoholické pivo je možné si objednat u obsluhy lázní v době procedury. Obsluha pivo zajistí. Pivo je účtováno Vám v pivních lázních dle ceníku Svatováclavského pivovaru. Radegast birell 0,33 l za 30 Kč. Vlastní nealkoholické pivo nevaříme.
S pzdravem ,Dej bůh štěstí, Svatováclavský pivovar a pivní lázně

Ventil Tomsová

Dobrý den , zajímalo by mě jak dlouho trvá koupel v pivních lázních? A jak dále je to časově rozvrženo. Je to samostatný prostor nebo se tam pohybuje více lidí , mám na mysli soukromí při koupeli. Děkuji

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den, koupel přímo v pivní lázni trvá 40 minut. Není ale nijak dáno, že musíte koupel opustit. Obsluha Vás upozorní na uběhlou dobu, a budete-li mít pocit ve vaně setrvat, klidně můžete. Nikdo Vás nebude k ničemu nutit. Během cca dvouhodinového pobytu v lázních budete mít soukromí. Soukromí v pivní lázni, v prostoru lázní i v solné sauně. Celkový pobyt v lázních Vám zabere dvě hodiny. Potom jen zaskočit do pivovaru na dobré jídlo, nebo ještě ukojit žízeň výborným pivem. Mrkněte i na naše www stránky. S pozdravem Svatováclavské pivní lázně Olomouc.

Pavel

Dobrý den. Trochu nesrozumitelně je uvedena doba uplatnění voucheru. Je tam uvedeno od 22. 11. do 30. 11. 2017 . Dotaz tedy zní, jestli datem „od 22.11.“ je myšlen rok 2016 a nebo až 2017. Děkuji.

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den,
ano, voucher je možno uplatnit od 22.11. 2016 až do 30.11. 2017. Doba uplatnění je v tomto případě prodloužena. Tak je to výhodné pro zákazníky, kteří nejsou tlačeni do nesmyslného krátkého termínu pro uplatnění voucheru. Jde hlavně o pěkný zážitek a dobrý pocit relaxace a ne o napjaté momenty pro dodržení termínu, jak to mají jiné provozovny. S pozdravem Svatováclavské pivní lázně Olomouc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru