Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za velkou masovou mísu pro 4 osoby. Steaky, křidýlka i žebírka, celkem 1,7 kg šťavnatého masa s omáčkami a pečivem.

4,3 / 5 The PUB Plzeň I Plzeň  (mapa) 619 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Strolda

Dobrý den
Nabídka to je mimořádná, jen bych měl jeden dotaz. Šlo by jídlo zabalit sebou celé??

The PUB Plzeň I

Vzhledem k tomu, že jsme restaurace s barem a nikoliv fast food, věříme, že u nás rád i s Vašimi přáteli posedíte. Pro uplatnění voucheru je třeba si telefonicky rezervovat stůl každý den kdykoliv po 15. hodině na čísle 377 22 11 31. Těšíme se!

Bára

Dobrý den,
prostor v Prešovské je celý kuřácký nebo je tam oddělená část nekuřácká? Opravdu nesnáším když mě po návratu z restaurace smrdí oblečení a vlasy kouřem…

The PUB Plzeň I

Ani mi to rádi nemáme, proto se snažíme dle potřeby upravovat výkon ventilace. Pokud by jste byla s kvalitou vzduchu nespokojná, stačí požádat personál, který Vám jistě rád vyjde vstříc. Nicméně restaurace nemá oddělenou část pro nekuřáky.

Renata J.

Dobrý den, jak to vypadá s bezbariérovým přístupem, prosím? :-)

The PUB Plzeň I

Provozovna není zcela bezbarierová, protože se nachází v suterenních prostorách historické budovy, nicméně bežně nás navštěvují i hosté na vozíčku. V případě potřeby Vám personál ochotně pomůže překonat překážky.

mirotiro

Bylo by možné kupon využít ve vaší nekuřácké provozovně v Pražské ulici? děkuji

The PUB Plzeň I

To bohužel není možné. Nicméně i v PUBu v Prešovské ulici je příjemné klima a pokud zvolíte pro využití voucheru méně exponovaný čas, nebude kuřácké prostředí problém.

Petra

Dobrý den,
to je opravdu lákavá nabídka, když přijdeme na večeři jen dva a nedojíme, je možné nachat si zbylé jídlo zabalit s sebou?

The PUB Plzeň I

Ano je to možné. Pro takovou situaci máme připravený menubox. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru