Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo včetně paliva

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (4 pobočky) Olomouc  (mapa) 636 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela

Dobry den rada bych splnila příteli sen pac ma narozky sme z Pardubic šlo by to??Na 24.1.Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Michaelo, děkujeme za zaslání dotazu! Aktuálně je vozidlo zazimované a netrpělivě čekáme, až nám tohle období skončí. Pokud nám to počasí umožní, začne se jezdit v druhé polovině března, nejpozději však od 1. dubna (letní pneu). Tedy poukaz můžete zakoupit, předat, přihlásit se nám na jízdu, ale její realizace proběhne až na jaře..

Michaela

Dobrý večer, budou ještě možné objednat 30min.jizdy? Děkuji Michaela

ExtraDrive.cz

Dobrý večer, Michaelo, děkujeme za Váš zájem o naše služby a za zaslání dotazu. Jistě se nám v nějaké nové akci i tato varianta objeví. Ale i pokud vyberete současnou vrcholnou variantu 20 min. / 20 km jako řidič určitě nepřijdete zkrátka, obvykle totiž na místě umožňujeme dokupování přídavků..

Alena

Dobrý den, při vyberu varianty adrenalin se stigem je moznost si i krome ostrych zatacek auto sam ridit, samozrejme s instruktorem :) dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Aleno, děkujeme za zaslání dotazu :) Varianta adrenalin se „Stigem“ je vytvořena pro zákazníky, kteří si chtějí vyzkoušet svezení se závodním jezdcem na pozici spolujezdce. Při rezervaci Vám nabídneme ještě další možnosti anebo vyberte některý z produktů typu řidič. Aktuálně jsou ještě volné kapacity u dvou z nich.. Pro více informací nás klidně kontaktujte na infolince +420 603 883 898.

Jakub

Dobrý den, kolik minut je přesne rychlovka? Je možné auto zkusit nekde na okruhu?

 Diky

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Jakube, rychlovku měříme spíše na kilometry než na čas, protože je to vzhledem k provozu hůře odhadnutelné. Zde garantujeme, že je to vždy minimálně tříkilometrový okruh/trasa. Dále pak zákazníkům a jejich doprovodu necháváme nějaký prostor pro fotografování. Tato prodejní akce bude realizována na veřejných komunikacích viz popis akce. Pozvánka na akci typu „letiště“ je pak zasílána až zákazníkům, kteří už s námi takto alespoň jednou jeli.. Děkujeme za zaslání dotazu a snad si u nás vyberete :)

Renata

Dobrý den, proč nemůže vůz řídit osoba jiné národnosti? (krom ČR, SR)? Nebo může, pokud má řidičský průkaz a platné zdrav. poj. v ČR? Děkuji za odpověď.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Renato, máme bohužel částečně omezené podmínky zapůjčování vozu a tuto informaci pro jistotu uvádíme i v podmínkách této akce. Výtah zde: „Pro neřidiče či nezletilé můžete vybírat z produktů typu „spolujezdec“ nebo rovnou „adrenalin se Stigem“. Řidičem může být osoba, která je občanem ČR nebo SR. Spolujezdcem může být kdokoli, personál se domluví anglicky a německy.“ Můžeme Vám nabídnout možnost posoudit Váš případ individuálně, ale budeme potřebovat více informací. Kontaktujte nás prosím v této věci přímo na infolince +420 603 883 898.

Tomáš

Je možné při zakoupení jízdy na pozici řidiče absolvovat část jízdy i jako spolujezdec? Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Tomáši, určitě ano! Tuto možnost zákazníkům při delších jízdách nebo prodlouženích i vřele doporučujeme. Ač se to na první pohled třeba nezdá, tak i jízda na spolujezdci je vynikající zážitek :)

Miki

Dobry den.Chci vzit sina na projizdku.Jenom nas dva.Pracuji jako profesionalni řidič.Je to možne ? Dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Miki, děkujeme za zaslání dotazu! V autě vždy musí sedět někdo z personálu a dle produktu buď na pozici řidiče nebo spolujezdce..

Dominik

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné si na okruhu nastavit vůz podle sebe například vypnout asistenční systémy atd.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Dominiku, tato prodejní akce bude realizována na veřejných komunikacích viz popis akce. Tedy ve volném provozu a jezdíme se zapnutými asistenčními systémy..

Tomáš Csaszár

Dobrý den, chci se zeptat na příplatek na místě pro doprovod pro rychlovku, já teď zaplatím 489 Kč a když se rozhodnu i pro doprovod, tak to budu mít za stejnou cenu nebo už za cenu 998 Kč?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Tomáši, děkujeme za zaslání dotazu :) Ano, umožníme nákup za zvýhodněnou cenu. Tuto možnost zmiňujeme i v sekci „Příplatky“ a vztahuje se právě na zákazníky, kteří si v této akci koupí alespoň jeden poukaz.

Eliška

Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda chápu dobře tomu ze ten,který u vás uplatní voucher se projede v autě jako řidič kdekoliv se mu zachce a sám? Nebo jsou přesně dané silnice a má sebou někoho z personálu? Děkuji :)

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Eliško, v autě vždy sedí někdo z personálu a dle produktu buď na pozici řidiče nebo spolujezdce. Trasy máme zpravidla připravené mj. tak, aby reflektovaly dobu nebo délku jízdy a včasný návrat do místa odjezdu.

Markéta

Dobrý den, je možné aby se svezl i 11 letý syn (15 min. jako spolujezdec) který je velký fanda sportovních aut. Nebo je to věkově omezené.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Markéto, ano, samozřejmě to je možné :) Pokud syn měří alespoň 150 cm nebo váží více než 36 kg (stačí splnit jednu z podmínek), nepotřebuje podsedák a jízdu může absolvovat bez dalších omezení jako spolujezdec. Pokud ani jednu podmínku nesplňuje, může jízdu absolvovat na podsedáku, který však od Vás budeme potřebovat zapůjčit..

pavlina

Dobrý den,
Dokdy bych měla objednat voucher, kdyz bych ho chtěla darovat k Vánocům?
Dekuji. Pavlína

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Pavlíno, už raději doporučujeme klasické doručení elektronicky. Poukaz tak dostanete bezprostředně po přijetí úhrady a máte tak jistotu, že ho budete mít včas :)

Erika

Dobrý den,

chci jízdu dát jako dárek…mám tedy do objednávkového formuláře vyplnit své jméno nebo jméno přítele ? a druhá otázka …předpokládám že si přítel bude chtít jízdu užít tzn.pokud překročí povolenou rychlost na dálnici a nedej bože zastaví ho policie …pokuta atd..vše na jeho triko …nebude se brát asi zřetel na to, že je to zážitková jízda:) děkuji za odpověď

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Eriko, pokud chcete vyplňovat přihlášku před předáním dárku, všechny údaje vyplňte na sebe. Pokud až po, klidně tam vyplňte přítele. A pokud jde o tu druhou část, je to tak, jak uvádíte – řidič jede na vlastní odpovědnost. Tu případnou diskusi si umíme živě představit, snad při jízdě Vašeho přítele nenastane :)

Míša

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, pokud jízdu zaplatím tak termín kdy a kde se pojede si mohu vybrat později ? Chci jízdu tímto autem dát k vánocům jako dárek.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Míšo, děkujeme za fajn dotaz :) Ano, je to přesně tak, jak uvádíte. Ideální je, abyste se nám přihlásili co nejdříve po předání. Nejpohodlněji prostřednictvím online formuláře zde: http://www.extradrive.cz/kontakt. Následně Vám v průběhu března 2017 začneme nabízet první možnosti termínů, kdy jízdu odjet. Jezdit se pak začne nejdéle od 1.4.2017 s letním obutím!

John Novak nebezpecny cizinec

Dobry den, pisete ze ridic musi byt obcan CR nebo SR… Uvedomujete se ze se dopoustite klasicke diskriminaci? Co vas vede k tomu nesmyslu? Cizinec ktery ma v CR dlouhodoby pobyt, o tech ktery maji trvaly pobyt any nemluve, musi pro vas byt stejni jako obcan CR. On ma stejna prava a povinnosti a je stejne dohledatelni jako obcan CR. Proc pak jenom obcane CR a SR maji moznost ridit?Jeste otazka: V cem je jiny obcan SR od obcana jineho statu EU? Zakon je jasny , nemuzete omezovat nekoho protoze je drzitelem jineho pasu. Radsi to upravte aby jse o tuto diskriminacni nabydku nezajimala obchodni inspekce.

Hanka

Dobrý den, dokoupení rychlovky na místě pro další osobu je za stejnou cenu – 489 Kč?
Díky předem za odpověď.
 Hanka

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Hanko, děkujeme za zaslání dotazu :) Ano, Vaše úvaha je správná. Tuto možnost zmiňujeme i v sekci „Příplatky“ a vztahuje se právě na zákazníky, kteří si v této akci koupí alespoň jeden poukaz.

Fíla

Dobry den mám dotaz, šlo by dopravit auto k nějakému jinému městu ??

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Fílo, zatím obsluhujeme města, která uvádíme v akci (Prahu, Plzeň, Hradec Králové a Pardubice). Rozšíření o další města je ve fázi záměru a to i formou jednorázových výjezdů, kde je ovšem nutné naplnit určitou kapacitu a zohlednit ujetou vzdálenost. Za určitých podmínek je to samozřejmě možné rovnou i v jízdní sezóně 2017, proto Vás případně požádáme, abyste nás pro více informací kontaktoval na e-mail: info@extradrive.cz.

Evík Soukupová

Dobrý den, budete mít akci i příští rok? Manžel má narozeniny v březnu tak bych koupila kolem tohoto měsíce.. děkuji :)

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Evo, děkujeme za fajn dotaz :) Nějaká akce se určitě i v příštím roce objeví.. Nicméně poukazy, které se prodávají už teď budou mít reálný čas uplatnění stejně někdy od března 2017 a dále. Velmi to závisí na počasí, ale jezdit se začne nejdéle od 1.4.2017 s letním obutím.

Zdenek

Dobrý den, u varianty 20 min. jako řidič, píšete možnost jízdy v silničním provozu nebo na okruhu. Jsem z Pardubic, o jaký okruh se jedná? Toto se vybírá při sjednávání termínu? Děkuji za info

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Zdenku, celá tato akce a všechny její varianty jsou realizovány v silničním provozu, jak uvádíte. Jedná se především o dálnice nebo vybrané části městských okruhů. Máme několik tras, které nazýváme mj. okruhem z důvodu, že končí ve stejném bodě jako začínají. Akce typu „letiště“ nebo „závodní okruh“ je nabídka, která bude vypsána zvlášť. Děkujeme za Váš zájem a snad si u nás vyberete! :)

Maya

Dobrý den, mám dotaz ohledně povolené rychlosti… Vzhledem k tomu, že se jedná o jízdu v běžném provozu, chápu to tak, že je nutné dodržovat předepsanou rychlost? Děkuji.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Mayo, děkujeme za dotaz! Pokud je zákazník na pozici řidiče, řídí na vlastní řidičský průkaz a vlastní odpovědnost. Valná většina zákazníků je zodpovědná a chtějí si tento typ adrenalinu rozumně užít, takže tyto necháváme aby si jízdu užili a pěkně se svezli.. Budete-li chtít více informací, neváhejte nás kontaktovat telefonicky :)

Sobkowiak Havlová Věra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Můj manžel žije v Čr 9 let,má platný ŘP,ale je občanem Polska,můze využít poukaz jako řidič?
Předem děkuji za odpověď.
 Věra

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Věro, máme bohužel částečně omezené podmínky zapůjčování vozu a tuto informaci pro jistotu uvádíme i v podmínkách této akce. Výtah zde: „Pro neřidiče či nezletilé můžete vybírat z produktů typu „spolujezdec“ nebo rovnou „adrenalin se Stigem“. Řidičem může být osoba, která je občanem ČR nebo SR. Spolujezdcem může být kdokoli, personál se domluví anglicky a německy.“ Můžeme Vám nabídnout možnost posoudit Váš případ individuálně, ale budeme potřebovat více informací (např. zda manžel má český ŘP atd.). Kontaktujte nás prosím v této věci přímo na info@extradrive.cz nebo na infolince +420 603 883 898.

Zdeňka

Dobrý den,
chtěla bych jízdu koupit synovi jako dárek k Vánocům, vytisknu si tedy dárkový poukaz a termín si bude domlouvat on sám až po Vánocích – nemusím vyplňovat žádný přihlašovací formulář, stačí to až po Vánocích?
Děkuji.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Zdeňko, je to přesně tak, jak uvádíte :) Teď můžete darovat a až to bude aktuální, ať se nám obdarovaný přihlásí sám. Odkaz pro zaslání přihlášky naleznete jak v akci samotné, tak v e-mailu s poukazem nebo zde: http://www.extradrive.cz/kontakt.

nikola

rychlovka je jako spolujezdec ?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, ano, je. Vždy když kliknete na některou z variant, zobrazí se Vám pod tím v sekci „v ceně varianty“ detailní vysvětlení a popis :)

Nikola Moučkova

Dobrý den jak je dlouhá ta rychlovka ? Program jako spolujezdec může být přítel má 192cm dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, ještě jednou :) Rychlovku měříme spíše na kilometry než na čas, protože je to vzhledem k provozu hůře odhadnutelné. Zde garantujeme, že je to vždy minimálně tříkilometrový okruh/trasa. Dále pak zákazníkům a jejich doprovodu necháváme nějaký prostor pro fotografování.. A spolujezdec do 2m výšky se nám vejde!

Nikola Moučkova

Dobrý den musí mít platný řidičský průkaz B? Dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Nikolo, pro abslovování jízdy na pozici řidiče je platný řidičský průkaz nutností! Pokud není, nezoufejte a vyberte si některý z produktů typu „spolujezdec“. Tzn. rychlovka, 15 min./15 km spolujezdec anebo adrenalin s naším závodním jezdcem 20 min.

Andrea Zábranová

Dobrý den, jezdí se po dálnici? lambem. Díky za info.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Andreo, děkujeme za zaslání dotazu! Ano, jezdíme především po dálnicích, jen u produktu adrenalin se „Stigem“ čekejte zatáčky a zase zatáčky :)

J.Málek

Syn má sen se svést oranžovým lambem, je mu 8let, bude to možné v dětskou sedačkou? Díky

ExtraDrive.cz

Dobrý den, ano, samozřejmě je to možné! Sedačku prosím vemte s sebou :)

Zuzana

Dobrý den, píšete, že u „rychlovky“ udáváte kilometrový údaj- to znamená kolik? Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Zuzko,
u rychlovky je to vždy minimálně tříkilometrový okruh/trasa. Tuto informaci najdete i v sekci „v ceně varianty“.

Šárka Daňhelková

Dobrý den,
jsou vypsané termíny ,kdy je možno absolvovat jízdu v Praze?

 Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Šárko,
děkujeme za zaslání dotazu! Termíny začneme zákazníkům nabízet v průběhu března 2017, jezdit se pak začne na startu sezóny od dubna. V Praze lze garantovat minimálně dva víkendy v měsíci + termíny v týdnu individuálně. Neprodáváme nad kapacity, takže prostoru bude dostatek.

Ivana Pavelková

Dobrý den,
měla bych zájem o jízdu po okruhu. Jaké město mám při objednávce zvolit?

Děkuji za odpověď.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Ivano,
tato akce se vztahuje na jízdu po dálnicích či městských okruzích tzv. ve volném provozu. Tzn. můžete si zvolit jakékoli město z naší nabídky (Praha, Plzeň, Hradec Králové nebo Pardubice) a v každé této lokalitě máme doporučenou určitou trasu, která Vám umožní si zážitek dostatečně užít. Na akci typu letiště od nás dostanete pozvánku až jako náš zákazník..

Julija

Dobrý den. Manžel má výšku 186 cm. Nevím, zda bude mít ve vozu dost místa.
Je nějaký výškový limit?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Julijo,
Váš manžel se vejde bez jakýchkoli problémů či omezení. Skutečný limit bude někde pod 2 metry :)

Filip

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak dlouho trvá jízda? Nikde v informacích jsem to nenašel.
 Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Filipe,
právě podle toho, jak dlouhou jízdu chcete si ji mezi jednotlivými variantami můžete vybrat – tzn. toto si rozhodujete Vy! K dispozici máme následující varianty 15 min., 20 min., 30 min. nebo „rychlovku“ u které udáváme jen kilometrový údaj bez ohledu na to, kolik času na to skutečně budeme vzhledem k provozu potřebovat.

Blanka cerna

Dobry den..mame syna 10 let..mate nejakou nabidku i pro neho?nebo mi mohl jet spolecne s otcem oba jako spolujezdci…

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Blanko,
děkujeme za zaslání dotazu! Ano, máme i varianty pro děti. Pokud syn měří alespoň 150 cm nebo váží více než 36 kg (stačí splnit jednu z podmínek), nepotřebuje podsedák a jízdu může absolvovat bez dalších omezení jako spolujezdec. Pokud ani jednu podmínku nesplňuje, může jízdu absolvovat na podsedáku, který však od Vás budeme potřebovat zapůjčit. Vybírat tedy můžete např. z produktů „rychlovka“ nebo „15 min. jako spolujezdec“.
Pokud jde o druhou část dotazu, vozidlo je dvoumístné, takže je prostor jen pro jednoho spolujezdce ve stejný čas..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru