Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mikrojehličkování pro hloubkovou obnovu pleti

Studio Perla Praha - Kobylisy  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Mila

Dobrý den,jak je metoda bolestivá?
Stále kvůlit tomu váhám…

Studio Perla

Dobrý den,
metoda není bolestivá, intenzita pulzu se zvyšuje podle pocitu klienta.
S pozdravem Tatiana Hryhulková

Jana

Dobrý den, kdo ošetření provádí – zdravotník nebo vyškolená kosmetička? Je po ošetření nutné nějaké režimové opatření? Dochází k zarudnutí pokožky a pokud ano, naj jak dlouho. V ceně voucheru jsou mikrojehličky aplikovány na konkrétní části obličeje dle výběru nebo je to omezené např. na nosoretní rýju. Děkuji

Studio Perla

Dobrý den Jano
Ošetřeni provádí vyškolena kosmetička, mikrojehličkovani a revitalizaci dělám už řadu let a hodně se věnuji obnově pleti pomoci peelingu a mezoterapii (mikrojehličkovani, biorevitalizace kyselinou hyaluronovou, revitalizace vitaminovým komplexem), můžu z vlastních zkušenosti napsat že s mikrojehlič­kovanim jsou klientky velice spokojené a kury děláme pravidelně. Po ošetřeni par dni není vhodné navštěvovat bazén a saunu a taky je potřeba používat krém s UV faktorem. Dochází k mírnému začervenaní pokožky ale trvá to jen par hodin, maximálně do druhého dne, záleží na hloubce mikrojehličkovani.
Mikrojehličkovani dělám na celý obličej, podle mně když už je otevřena jednorázová kazeta s jehličkami tak by bylo škoda to dělat jen na nosoretky.
S pozdravem Tatiana Hryhulková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru