
Termín
Platnost do 20. 11. 2016.
V ceně
Svatomartinské menu pro 1 osobu:
- Předkrm: marinovaná husí játra na červeném víně a jalovci (100 g), rozpečená bagetka
- Polévka: husí kaldoun s masem, nudlemi a zeleninou
- Hlavní chod: pečené husí stehno na medu (300 g), červené a bíle zelí, bramborový knedlík s cibulkou, houskový knedlík
- Moučník: 1 ks slovácké povidlové laty
- ke každému chodu je podáván 1 dl svatomartinského vína
Můžete využít do 20. 11. 2016
Rezervace: Nutná minimálně 24 hodin předem na e‑mailu janspasiuk@gmail.com nebo na tel. 725 744 447.
Změnu rezervace proveďte minimálně 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Na svatého Martina, nejlepší je husina.“ Zimu nechte za dveřmi a potěšte svůj žaludek.
Zajděte do restaurace Panon na vyladěné čtyřchodové menu pro jednoho a oslavte svátek sv. Martina dozlatova propečeným husím stehýnkem.
Nejprve žaludek pohladíte husími jatýrky marinovanými na červeném víně a jalovci, následně vás rozehřeje poctivý husí kaldoun, to abyste byli připraveni na hlavní chod, dozlatova upečené husí stehýnko na medu se dvěma druhy zelí a knedlíků. Slovácké laty s povidly pak zajistí sladkou tečku za svatomartinským hodováním. Až dopijete svou deci svatomartinského, která je součástí menu, okoštujte nabídku kvalitních jihomoravských vín. Na své si přijdou i pivaři, načepují vám tu Budvar desítku či dvanáctku.
Těšte se na příjemné prostředí a pozornou obsluhu, která splní, co vám na očích uvidí.