Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání 100 klasických fotografií 10×15 cm

4,8 / 5 Bontia 400 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petra

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher na 3 ks fotokalendáře i vyvolání 100 ks fotografií. Lze sloučit do jednoho poštovného? Děkuji

Bontia

Dobrý den, Petro, ano. V případě, že Vaše fotokalendáře a fotografie objednáte dohromady, tj. v rámci jedné objednávky, všechny produkty Vám zašleme za cenu jednoho dopravného a balného, viz http://podpora.bontia.cz/kb/article/50-kniha-a-kalendar. Mějte se hezky. Martin

Veronika

Dobrý den, bylo by možné zaslat fotokrafie spolu s fotokalendářem, který mám již objednaný a kam mám případně napsat? Děkuji.

Bontia

Dobrý den, Veroniko, ano. Pokud kalendář a fotografie objednáte dohromady, tj. v rámci jedné objednávky, všechny produkty budou zaslány za cenu jednoho dopravného a balného, viz http://podpora.bontia.cz/kb/article/50-kniha-a-kalendar.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Tomas

Dobry vecer, bylo by, prosim, mozne poslat 100 fotografii a 4 fotokalendare v ramci jedne objednávky za jedno postovne? Dekuji :-)

Bontia

Dobrý den, Tomáši, ano. Balíčky fotografií a fotokalendáře lze nově objednávat dohromady, tedy za cenu jednoho dopravného a balného.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Karel Majer

Pokud není možný z nepochopitelných důvodů osobní odběr tak cena o ničem

Bontia

Dobrý den, Karle, zvolený počet fotografií a tedy i výsledná cena je na Vás. Balíčků můžete vytvořit více.
Pokud jde o osobní odběr, jak uvádíme na našich stránkách, vzhledem k velkému počtu zpracovávaných zakázek je současný stav nejefektivnější a nejrychlejší dostupnou variantou.

Mějte se pěkně.
 Martin

Lucie

Dobrý den,pokud budu chtít vytisknout 600 fotek a použiji 6 voucherů, jak to bude s poštovným?Bude se každých 100 fotografií posílat zvlášť a platit 6× poštovné?děku­ji.Lucie H

Bontia

Dobrý den, Lucie, pokud všechny balíčky fotografií objednáte v rámci jedné objednávky, zašleme Vám je dohromady, tj. za cenu jednoho poštovného. Větší množství poukazů můžete také uplatnit v rámci jedné objednávky. Postup, jak na to, naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/261-vice-poukazu. Přeji Vám hezký den. Martin

Renáta

Dobry den chtěla bych se zeptat, mam klasicke fotografie a chtěla bych udělat knihu, jak to mam udělat, ? a nemam filmy nic jen fotografie!!!!

Bontia

Dobrý den, Renáto, stáhněte si program Bontia Studio na stránce www.bontia.cz/vytvorit-fotoknihu. Po jeho nainstalování v programu vytvořte fotoknihu a objednejte ji.
Pokud chcete použít vyvolané fotografie, bude třeba je převést do elektronického formátu pomocí skeneru.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new. Rádi Vám poradíme. Martin

Sara

Dobrý den, jak probíhá ořez fotografií? Je možno někde vidět náhled? Všichni tuto informaci uvádí až na Bontii… Ráda bych si nechala vytisknout fotografie orámované bílým rámečkem (jako na starých fotografiích), ale bojím se, jak by to nakonec dopadlo díky ořezu…

Bontia

Dobrý den, jak uvádíme v článku http://podpora.bontia.cz/kb/article/503-balicek-fotografii, pokud na fotografii v aplikaci kliknete kurzorem myši, můžete ji upravit s ohledem na zvolený formát. Také uvidíte, které části snímku nebudou součástí vyvolané fotky. Orámované fotografie používat nedoporučujeme. Rámečky mohou být lehce oříznuté. Jedná se o standardní výrobní specifikum. které je u klasických fotek v podstatě nepostřehnutelné, ale u orámovaných snímků viditelné být může.
V případě doplňujících dotazů nám neváhejte napsat pomocí chatu nebo stránky http://podpora.bontia.cz/new.

Mějte se hezky.
 Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru