Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální servis lyží, běžek i snowboardů

4,3 / 5 Fame sport Praha - Strašnice  (mapa) 101 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
eva

Vážený Antoníne Gavendo, buď se chovejte seriozně, nebo ten svůj podnik zavřete.

Dnes jsem v 17:30 se svými lyžemi dorazila do servisu FAME sportu ve Strašnicích, kde má být otevřeno do 19:30 – tedy podle údajů na vasem webu, voucheru i nápisu na dveřích. Ovšem kromě malého papírku nalepeného na dveřích s nápisem 11–17. Další papírek obsahuje info: „jsem ve skladu“ a 2 tel. čísla, na která se nedá dovolat (obdobně jako na 3. číslo z voucheru). 2 paní vycházející z domu a snažící se zamknout branku (a ochotně čekající i v hustém dešti, než po cca čtvrthodinovém marném obvolávání 3 tel. čísel to vzdám) se jen soucitně usmívají a říkají „on tady moc nebývá, ten papírek s omezením 11–17 tu visí už přes týden a skoro každý večer tu potkáváme lidi, kteří se sem marně dobývají“.

Takže jsem strávila přes 2 hodiny cestou na periferii Prahy a zpět, 15 min. na místě se marně snažila někoho sehnat na inzerovaných číslech , musela zrušit celý svůj večerní program (Bazén, pak kino, pak hospoda – fakt se mi nechtělo vše obcházet s párem sjezdových lyží v ruce). Diky, FAME Sporte.

Takže okamžitě požádám o zrušení voucheru a vrácení peněz, další anabázi do Strašnic jistě absolvovat nebudu – a navíc takhle spolehlivým lidem rozhodně nesvěřím do rukou své lyže.

Fame sport

Dobrý den,
bohužel nás v minulém týdnu týden provázeli nečekané provozní komplikace. Za danou situaci se samozřejmě omlouváme a vůbec se nechceme vymlouvat a peníze Vám samozřejmě rádi vrátíme.

Famesport

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru