Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Musherem na vlastní kůži: projížďka s psím spřežením na saních nebo kárce

5,0 / 5 Psí spřežení Jeseníky Lipová-lázně  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Radka Morbitzer

Dobrý den,chtela bych se zeptat o jak náročnou aktivitu se jedná,jde mi o to,ze manžel je po operaci kolene,ale začíná pomalu se sportem.Tento zážitek by mu určitě udělal radost,jen nevím,zda není tato aktivita příliš fyzicky náročná.Dekuji za informace.

Psí spřežení Jeseníky

Dobrý den,
pokud je nyní po operaci kolene, rozhodně nedoporučuji jízdu na saních – pouze jako pasažér. Koleno je nestabilní a zkušenost je taková, že lidé krátce (méně jak rok) po operacích dolních končetin při jízdě dost trpí – je nutné sáňky vyvažovat, brzdit a pod. Spíše Vám mohu doporučit jízdu na terénní káře, kdy je možnost jak řídit, tak i se vézt na vypolstrované sedačce dle aktuálního zdravotního stavu zákazníka a dle jeho aktuálního přání.
Zdraví
Bára Vlčková

Martina Plucková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jde 2hodinovou jízdu rozdělit mezi dva lidi? Že by třeba jeden jel hodinu a druhý další hodinu? Ráda bych to pořídila rodičům dohromady jako dárek. Děkuji za odpověď.

Psí spřežení Jeseníky

Dobrý den,
možné to není. S přáním pěkného dne Bára Vlčková

Michal Krchňák

Dobrý den,

chápu správně, že tato akce je vlastně pouze na mushing v zimě, protože pokud by to v zimě z nějakého důvodu nevyšlo (termíny, počasí apod.), pak je na jaro-podzim variantu na kárce výhodnější koupit přímo na stránkách provozovatele, protože jaro-podzim tam, stojí pouze 1600,– Kč?

Psí spřežení Jeseníky

Dobrý den,
balíček je standardně i na webu provozovatele prodáván jako celoroční – tedy s možností jak zimy, tak i jara a podzimu. Kárka je pouze jako sezónní záležitost bez možnosti směnit ji za zimu. Záleží, zda uvažujete o jízdě v zimě (kdy jezdí naprostá většina klientů) nebo ne.
S přáním pěkného dne
Bára Vlčková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru