Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svět pod hladinou: zkušební ponor s přístrojem v potápěčské jámě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
mmsmall

Jo. A jestli měla operace nosu v záři – nebude ji ta maska tlačit na nos? Má standardní velikost)

Divers Direct

Masek tam máme vícero, kdyby neseděla jedna, jiná sedět určitě bude :-)

 A.

mmsmall

Dobrý den, chtěl bych darovat potápění pro přítelkyni. Ona ale špatně plave a potápět se neumí ani na jeden metr. Ale sama uvažuje o tom že bychom někam jeli na dovolenou a diving vyzkoušela. Máte zkušenosti s podobným případem? Myslite že je šance že to zvládne?) Děkuji

Divers Direct

Dobrý den,
určitě, určitě není první ani poslední, občas se dokonce potápějí úplní neplavci a zvládnou to v pohodě, takže bych se toho nebál :-) Naši zkušení instruktoři si s tím bezpochyby poradí :-)

 A.

Luboš S.

Dobrý den, vím že k potápěčské jámě se vstupuje přes vnitřní část Aquapalace. Znamená to, že abych mohl uplatnit voucher, musím si ještě zaplatit vstup do Aquapalace? Děkuji.

Divers Direct

Dobrý den,
máte nesprávné, respektive zastaralé informace :-) K jámě se nyní vstupuje i zvenku, tedy vstupenku do Aquapalace samozřejmě nepotřebujete, na to bychom vás jinak zřetelně upozornili :-)

 Adam

Jana

Dobrý den, mám dotaz. Koupila jsem ponor přítelkyni. Máme roční miminko a chtěli jsme jít jako doprovod. Budeme si muset koupit nějaký vstup, abychom tam s ní mohli jít jako doprovod? Podpořit ji u bazénu/potapecske jámy, udělat si třeba rodinné selfie:) Děkuji za odpověď Jana

Divers Direct

Dobrý den Jano, není problém se jít podívat, platit za to samozřejmě nemusíte :-)

Lenka Hynčicová

Dobrý den.
Je možné poukaz využít mezi svátky? 30. prosince nebo třeba 1.-2. ledna?
Přítel mluví anglicky, nebude to problém? Mohu překládat..
 Děkuji

Divers Direct

Dobrý večer, určitě plánujeme i nějaký provoz mezi svátky :-) Angličtina snad nebude problém, navíc jak říkáte, překlad to jistí :-)
 Adam

Panušková

Dobrý den, disponujete i neopreny velikosti XXL?
nemám zrovna nejdrobnějšího muže :)
děkuji P.

Divers Direct

Dobrý večer, jasně, zmákneme určitě jakoukoli figuru! ;-)

 Adam

Markéta

Dobrý den, pokud bych chtěla ponor jen já a instruktor, jaká by byla cena? Nevadí mi v bazénu více lidí, ale chtěla bych instruktora jen pro sebe.

Divers Direct

Dobrý den, kapacitu intra se vždy snažíme omezit na pouhé dva studenty. Pokud si tedy koupíte dva vouchery, máte vše jen pro sebe :-)
 Adam

Jan

Dobrý den,
Se zadrženým dechem (bez přístroje) se potopím do 5m, pak mě bolí uši. Mám vůbec šanci si ponor užít? V dětství jsem prodělal zánět středního ucha, může to stím souviset a může to omezit či překazit ponor?
Děkuji za odpověď ať už bude jakákoli.
 Jan

Divers Direct

Dobrý den, bez správné techniky bolí uši úplně každého, bylo by naopak zvláštní, kdyby vás v pěti metrech nebolely :-) budeme se na vás těšit!
 Adam

Katerina

Dobry den, chtela bych venovat synovi k 10. narozeninam. Plave 2×tydne..od 9mesicu :-) Slo by ho timto zazitkem skutecne prekvapit? Diky za vasi odpoved :-)

Divers Direct

Dobrý den, zkušební ponor ho bezpochyby mile překvapí, doporučuji k tomu přidat i nad vodní skútr, z toho jsou děti naprosto nadšené :-)

 Adam

Lenka

Dobry den, do jake hloubky se pri tomto kurzu ucastnici ponori?

Divers Direct

Dobrý den,
Maximální hloubka potápěčské jámy je 8 metrů, šikovní účastníci se dostanou až na její dno :-)

 Adam

Malomilka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se zkušebního ponoru může zúčastnit člověk, který má vyšší krevní tlak a trpí občasným krvácením z nosu. Ptám se právě kvůli tlaku při ponoru.
Předem děkuji za odpověď
 Malo

Divers Direct

Dobrý den, v případě, že máte ze zdravotního hlediska potenciální potíže, doporučujeme před zkušebním ponorem konzultaci s vaším lékařem. Vyšší krevní tlak, pokud je to v běžných mezích, problém není, spíše by to chtělo znát příčinu krvácení z nosu. Napište nám na mail, pošleme vám dotazník, který můžete s vašim lékařem projít.

 Adam

Petr

Dobrý den,
od kdy do kdy se potápí? Jsou nějaké pevně stanovené termíny (nikde jsem je na stránkách nenašel)?

Divers Direct

Dobrý den, termíny si vždy určíte přímo po domluvě s námi jak vám bude vyhovovat. Aquapalace je ale otevřen denně od 9.00 do 22.00, určitě tedy nějaký termín snadno vymyslíme ;-)

 Adam

Mida

Zdravím jsem většího vzrůstu na mě určitě neopren mít nebudete dá se ponor vyzkoušet i bez neoprenu díky a kolik je minimální počet osob na jednu skupinu potápění aby jsme byli ve skupině sami díky.

Divers Direct

Dobrý den, neoprenů máme spoustu, ale pokud by velikost neseděla, není problém bez něj, třeba tričko. Samostatně vás do vody můžeme vzít už ve dvou lidech, maximum najednou je pak 4, velice dbáme na bezpečnost i to, abychom na každého měli dostatek času :-) žádná fabrika!
 Adam

Michal

Dobrý den,

prosím měl bych na Vás dotaz. Pokud mě doprovodí kamarádka, je možnost aby během zážitku na mě někde u Vás počkala?

Děkuji za Vaší odpověď,

 Michal

Divers Direct

Dobrý den, ano, je to v pohodě, ale nechtěla by se radši taky zúčastnit? Ve dvou se to lépe potápí :-)

 Adam

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru