Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ruční čištění interiéru – mokrá nebo suchá cesta

4,2 / 5 Autokonex - Autoservis Plzeň  (mapa) 154 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Gabriela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda u mokrého čištění bude auto i vysušeno nebo je nutné, aby nekolik dní větralo. Děkuji

Autokonex

Dobrý den, míra „namočení“ je úměrná znečištění interiéru. Někdy se musí tepovat i několikrát po sobě. Tomu i následně odpovídá doba schnutí.

Veronika

K mému předešlému dotazu – jedná se o několik let „zašlou špínu“, žádné chemikálie ani barvy, spíš skvrny a drobky od jídla, od pracovního oblečení, i chlupy od psa by se našly. Bohužel nemám možnost se u vás před koupí voucheru poradit osobně.

Autokonex

S tím by jsme si měli poradit v ceně :-)

Veronika

Dobrý den, je k programu AUTO 2 za silně znečištěný interiér osobního vozu nějaký příplatek (kromě 500, – Kč za tepování stropu)? Děkuji.

Autokonex

Dobrý večer, jedná se o znečištění barvou, chemikáliemi, nadměrné množství chlupů od psa apod.? Co je pro někoho silně znečištění interiér je pro druhého běžné znečištění, ideální je se u nás zastavit a domluvit se přímo na místě.

Mája Stoklasová

Zdravím, měla bych zájem o mokré čištění. Je nutné auto úplně vyklidit, nebo si věci vyndáte sami a poté vrátíte zpátky? Také dětská sedačka zoufale volá po vyčištění, kolik by bylo třeba doplatit?
Děkuji.

Autokonex

Dobrý den,
auto není nutné mít úplně vyklizené. Náš pracovník drobnosti (povinná výbava apod. ) vyndá do boxu. Ale samozřejmě předpokládáme,že nebudete mít plný kufr nákupu.
Autosedačku, je li běžně znečištěna vám vyčistíme v ceně. Na případném větším znečištění se dohodneme na místě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru