Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zimní nebo romantika pro 2 s večeří a wellness v Orlických horách

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Havel Orlické hory (mapa) 111 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vlaďka

Dobrý večer, chtěla bych si u vás rezervovat termín.
Kód voucheru : 6644–3410–30B-928.
Dohodli jsme se na víkendu 13–15 ledna 2017.
Děkuji za informaci, zda je tento termín volný.
S pozdravem Dvořáková

Hotel Havel

Dobrý den, paní Dvořáková, pro rezervaci napište, prosím, na email recepce@hotelhavel.cz . Děkuji, Skládalová-hotel Havel, vedoucí recepce a provozní ekonom

Martina

Dobrý večer,

chtěla bych se zeptat kde se nacházejí lázně a kluziště (jak daleko od hotelu) a jestli byste k nim mohli dát odkaz?

Děkuji za odpověď

Hotel Havel

Dobrý večer,
děkuji za dotaz. Městské lázně (http://bazenrk.cz/) se nachází cca 700m od hotelu, je to zhruba 10minut chůze. Zimní stadion (http://www.zsrk.cz/) je cca 400m od hotelu a dojdete k němu zhruba za 7minut. Mohu Vám ještě s něčím poradit? S přáním pěkného večera, Mňuková – recepce hotelu Havel

Vlaďka

Dobrý den, chtěla bych wellness pobyt věnovat manželovi k vánocům.
Proto ještě nejsem schopná dát přesný termín.
Můžu si termín objednat až po vánocích?
Voucher samozrejme platim hned.
Děkuji za informaci.

Hotel Havel

Dobrý den, prozatím pokoje k dispozici máme jak v lednu, únoru i v březnu. Po Vánocích nám neváhejte napsat na recepce@hotelhavel.cz se zvoleným termínem, který by Vám vyhovoval, termíny se pak rychle zaplní. S přáním hezkého dne, Skládalová– vedoucí recepce hotelu Havel.

Kateřina Dvořáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte nějaký volný víkendový termíny na konci ledna ? Pokud to není možné v lednu tak v únoru ? předem děkuji za informace.

Hotel Havel

Dobrý večer, pokoje k dispozici máme jak na konci ledna, tak během února. Neváhejte nám napsat na recepce@hotelhavel.cz se zvoleným termínem, který by Vám vyhovoval. S přáním hezkého dne, Klugerová – recepce hotelu Havel.

Tarkovič Miroslav

Dobrý deň. Mám záujem o termín 9–11.12 2016
Dakujem za odpoved

Hotel Havel

Dobrý den, v tomto termínu máme už k dispozici pouze pokoje Classic. Rozlohou i vybavením se jedná o téměř totožný pokoj k tomu Deluxe, který je původně v balíčku, jen s tím rozdílem, že pokoje Classic nejsou rekonstruované. Na fotografie se můžete podívat na našich stránkách, jsou to poslední tři v galerii. Pokud byste měli zájem o tento pokoj, neváhejte nám napsat s rezervací na recepce@hotelhavel.cz. S přáním hezkého dne, Klugerová – recepce hotelu Havel.

martin

dobry vecer … termin 25–27.11 je obsadeni? dakujem

Hotel Havel

Dobrý den, bohužel tento termín je již obsazen. Mohu Vám ale nabídnout volné termíny 9. – 11.12.2016 a 16. – 18.12.2016. S přá­ním hezkého dne, Cindr – recepce hotel Havel.

Zuzana Prokopová

Dobrý den,
máte prosím volný termín od 2.-4.12.?
Děkuji za odpověď

Hotel Havel

Dobrý den, bohužel tento termín je již obsazen. Mohu Vám nabídnout volné termíny 16. – 18.11.2016, 9. – 11.12.2016 a 16. – 18.12.2016. S přá­ním pěkného dne, Mňuková – recepce hotel Havel

nova

Dobrý den,
máte volno v termínu 17–20.11?
Děkuji

Hotel Havel

Dobrý večer, bohužel všechny termínu v listopadu jsou již obsazeny. Mohu Vám nabídnout víkendové termíny (pátek – neděle) v prosinci.
S přáním pěkného večera, Mňuková – recepce hotel Havel

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné zakoupit pobyt na 3 dny (2 noci) pro 3 osoby v termínu 16.-18.12.? Je možnost přikoupení přistýlky pro třetí osobu či nás ubytovat v pokoji pro 3 osoby? Jaká by byla cena pro třetí osobu? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Havel

Dobrý den, ve Vámi zvoleném termínu 16.-18.12. máme stále volné pokoje. Tento balíček byl vytvořen pro dvě osoby, právě z toho důvodu je u něj tato zvýhodněná cena. Pokud byste měla zájem zahrnout do pobytu třetího člověka, bylo by možné přichystat na pokoj Deluxe přistýlku. Cena pro další osobu by pak byla 1900,– Kč včetně DPH a zahrnutými veškerými službami. S přáním hezkého dne, Klugerová – recepční hotelu Havel

Simona

Dobrý den.Mate ještě volný nějaký listopadový víkendový termín (pá,so,ne) pro 2 osoby??Pokud ne,kdy máte další nejbližší možný?předem děkuji za informace.

Hotel Havel

Dobrý den, volné termíny máme 4. – 6.11.2016, 11. – 13.11.2016, 18. – 20.11.2016. Pokud si budete přát některý termín rezervovat, neváhejte nás, prosím, kontaktovat. S pozdravem, Mňuková – recepce hotel Havel

Marie

Dobrý den,
Na jak dlouho jsou uvedené vstupy do lázní a na kluziště? (hodinový…?). Mohli byste,prosím,uvést u obou atrakcí otevírací hodiny?
Dále mám dotaz na snídaně do „postele“, připraví se pokrm na žádost nebo co obsahuje?
Predem děkuji.
S pozdravem

Hotel Havel

Dobrý večer, do městských lázní je hodinový vstup (otevřeno v pátek od 10hod do 21hod, sobota-neděle od 8hod do 21hod), na kluzišti můžete strávit čas dle Vašeho uvážení (sobota-neděle od 14hod do 16hod, sobota večer-disco bruslení od 21hod do 23hod). Snídani do postele si budete moci vybrat podle chuti ze snídaňového menu (např. kontinentální, americká, vegetariánská, sladká apod.). Mohu Vám ještě s něčím pomoci? S přáním pěkného večera, Mňuková – recepce hotel Havel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru