Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za permanentní prodloužení řas NEBO dvě doplnění. Ozdobný kamínek Swarovski jako dárek navíc. Získejte svůdný pohled i bez použití řasenky.

3,2 / 5 Studio Lada Ostrava  (mapa) 46 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Klára

Dobrý den,
jak dlouho cca trvá první aplikace a jak dlouho trvá doplnění řas?
Děkuji za informaci

Damaris

Dobrý den, první aplikace trvá přibližně 2 hodiny.Na doplnění stačí přibližně poloviční čas – je to závislé na tom kolik nových řas doplňuji.

Markéta Šípková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak asi zkruba dlouho řasy vydrží. A za jakou cenu pak doplňujete. Děkuji

Damaris

Dobrý den, to jak často je nutné doplnění je individuální, záleží na např.na kvalitě Vašich řas (čím kvalitnější, tím větší a pevnější plocha na prodloužení – drží déle)Takže se doba doplnění může pohybovat od 3 – 5 týdnů.Cenu se snažím udržet stejnou150,–za týden.Takže odpadá strach z počítání vypadlých řas a navýšené ceny.

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se řasy připevňují, jestli řasa na řasu a nebo na víčko, takže nad řasy. A jestli se dají šetrně odstranit, tak abych nepřišla o své řasy. Děkuji

Damaris

Řasy jsou lepeny metodou řasa na řasu,takže né nad řasy.Při této metodě o své řasy nepříjdete(při­rozenou cestou odrůstají nebo se dají odstranit), ikdyby jste se rozhodla dál v prodloužení řas nepokračovat.

Veronika

Dobrý den, rozumím dobře předchozímu dotazu, že když koupím vouchery a a jeden využiji do 16.4 a další na doplnění až po 16.4 při předchozí domluvě s vámi a objednáním na danné termíny, nebude vadit, že už bude po platnosti? Děkuji

Damaris

Ano, rozumíte.Jelikož je platnost voucheru takto omezena, jsem ochotna domluvit se na pozdějším termínu.

Monika

Platnost poukazu je 2 měsíce, chci si koupit 1 pokaz na prodloužení a jeden na 2×doplnění. Doplnění se dělá po 5 týdnech, když se objednám nyní, nebude vadit , že využití slevy proběhne až po 2 měsících.
 Děkuji

Damaris

Nebude, můžeme se individuálně domluvit na termínech které Vám budou vyhovovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru