Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální píseň jako dárek pro vaše blízké

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Anna Krizkova

Dobry den,

Mohla bych ze zeptat, zdali je mozne v pripade, ze se darek nelibil, pozadat o vraceni penez? A samozrejme i vraceni pisne.

 Dekuji

Písně na přání

Dobrý den. Prosím, obraťte se v tomto případě rovnou na mne. Víte, hudba, vývarné umění je vždy věcí osobního vkusu a z toho důvodu má zákazník možnost si poslechnout mé ukázky, aby vysledoval můj styl hudby. Jste první případ po 4 letech, ale pochopitelně i to se může stát. Jinak vrátit píseň pochopitelně nelze, když jsem Vám ji zaslal a v tuto chvíli již může být nakopírována, či uložena na „x“ způsobů:) Každopádně svoji práci jsem odvedl. Velice děkuji za pochopení. S úctou J. H.

MONIKA

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat.Mohu si zvolit slova které bych chtěla v písni uplatnit nebo je to pouze na vás.Děkuji W.

Písně na přání

Dobrý den. Ve slevě jsou písně unifikované v jednotlivých kategoriích a bližší specifikace zde bohužel není možná. Děkuji za pochopení. S úctou J. H.

Radka Pietraszová

Dobrý den, je možné, aby obdarovaní byli 2 osoby a darující 3 osoby nebo to může být pouze jedna osoba? Chtěla bych pro oba rodiče, ne jen mamice či tatínkovi a bylo by to za celou moji rodinu. Děkuji za info a přeji hezký den, Radka P.

Písně na přání

Dobrý den. Píseň je vždy primárně určena pro jednoho obdarovaného. Vyjma písně Svatební, ta je pro oba novomanžele. Darujících může být více. Velice děkuji za dotaz a za pochopení. S úctou J. H.

Petra

Dobry den, je možné v pisni využít jmena deti a nejenom své,mam píseň jako dárek pro manžela,pripadne je nutný nějaký priplatek? Předem dekuji za odpověď.

Písně na přání

Dobrý den. V této nabídce jsou uváděna pouze jména obdarovaných a darujících. Pokud jsou děti darujícími, či je dítě obdarováno, jsou uvedena jejich jména. Velice děkuji za pochopení a přeji krásný den. S úctou

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru