Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní dámská kazeta My Burberry – parfém a tělová mlha v květinových tónech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kristýna

Dobrý den,

nabídka mne zaujala, nicméně musím reagovat na Vaši odpověď uživatelce Pavle. Když je v textu nabídky výslovně napsáno, že onen pánský parfém je k dámskému „navíc“ a „jako dárek“, tak mi vysvětlení, že je z toho důvodu cena vyšší, přijde jako klamavá reklama. Nicméně ceny jsem na internetu nesrovnávala, takže nevím, o kolik je tato nabídka nevýhodnější.

Pavla

Připojuji se, cena nabízená na Slevomatu je naprosto běžná cena v internetových obchodech, dokonce se dá sehnat i levněji. Cena před slevou ve výši 2.650 Kč je úsměvná. Myslím, že takové nabídky by na Slevomatu být nemusely.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Pavlo,

balíček byl ještě obohacen o pánský parfém Cartier M Eau de Cartier Vetiver Bleu, 15 ml. Můžete tak udělat radost doma i své drahé polovičce :-)

Hezký zbytek dne. Míša

Petra

Před chvílí jsem tu četla dotaz na cenu, byl tam odkaz na obchod, kde je tato sada levnější. A ejhle – příspěvek je pryč. Že by ve Slevomatu zafungovala cenzura? Asi mne taky smažete, co?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,

děkuji vám za zprávu. Moc se omlouváme, bohužel příspěvek obsahoval odkaz na jiný obchod a proto musel být skrytý dle pravidel diskuze. Nicméně již vše řešíme :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru