Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vícevrstvé náramky z přírodních kamenů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Michaela Němcová

Dobrý večer, vážení zákazníci,

děkujeme vám za příspěvky v diskuzi. Rozhodli jsme se nabídku k dnešní půlnoci ukončit, abychom vše ještě jednou důkladně prověřili a vše bylo tak, jak má. Moc se omlouváme za komplikace. Nezoufejte však, nabídka se u nás jistě brzy zase objeví, až bude vše vyjasněno.

Mějte hezký zbytek večera. S pozdravem váš Slevomat a Módní šperky.cz

bb

je to lež!! tyto kameny NEJSOU PŘÍRODNÍ ale dobarvované a synteticky upravené!!! můžete mě mazat kolikrát chcete, ale je to lež zákazníkům a podvodné jednání!! budu informovat správní úřady a sdružení obrany spotřebitelů!!!!

Sixtová

Víte, co uvádí výrobce je jedna věc, ale co je to ve skutečnosti je věc druhá. A já vás mohu UJISTIT, že s výjimkou růženínu (u granátu si tím nejsem také jista kůli podezřele nízké ceně), to ostatní NEJSOU PŘÍRODNÍ KAMENY, ALE TAK ZVANĚ SYNTETICKÉ – NEBOLI UMĚLEUPRAVENÉ NAPODOBENINY. Vyděli jste někdy v životě pravý opál??? A vyděli jste kolik stojí???

Modrý achát je na 1000% dobarvený, takto mordý se v přírodě nevyskytuje…
a modrý avanturín – všude na netu najdete s přídomkem SYNTETICKÝ avanturín, a to proto, že je chemicky upravován, a to samé ten ‚opál‘, protože je to ve skutečnosti symtetická imitace, takzvaný opalit, neboli kočičí oko. Fialový jaspis je také minimálně obarven, ale vzhledem k duhovému efektu zřejmě i upraven synteticky na povrchu.
Pokud máte dodavatele kteří vás klamou o kvalitě zboží, je to smutné, ovšem vy jako prodejci jste povini mít takové znalosti, aby jste sami poznali co prodáváte a nešidili zákazníky, i když třeba neúmyslně svou neznalostí. Na internetu je dost informací si dohledat co jsu ty kameny zač, nebo si zajděte někam do odborné prodejny, kameny si prohlédněte, a zeptejte se, co jsou zač. Vřude vám znalí prodejcí odpoví, že je to upravená syntetika.

Zbírám kameny 23 let, a z toho je je 8 let prodávám profesionálně – a věřte že s výjimkou růženínu (a max. granátu) to nejsou přírodní kameny, ale synteticky upravené a obarvené!!! Na to vám dám svou ruku do ohně.

Módní šperky

Dobrý den, zjištovali jsme u výrobce kameny, jedná se opravdu o přírodní nedobarvované nesyntetické kameny. Pokud chcete dále vést diskuzi, pište na info@modnisaty.com

Módní šperky

Dobrý den,
k porovnání jsme se podívali na výrobky ostatních prodejců na internetu. Po zadání dotazu modrý achát (popř. pruhovaný). Jsme našli stejné korálky ve stejných barvách a také s informací, že se jedná o přírodní kameny. Jako příklad mohu uvést 5 kuliček za cenu 21 Kč např. zde http://www.salon-kampet.cz/katalog/koralky--komponenty/mineraly--polodrahokamy/achat/produkt/prirodni-achat-striped-modry-kulicky-6mm--bal.-5ks Budete muset asi obepsat všechny e-shopy a zeptat se proč prodávají přírodní kameny tak levně. My zboží prodáváme přímo od výrobce, který se zaručil, že se jedná o přírodní kameny.

Jíťa

Dobrý den, i mě by zajímalo, zda jsou všechny kameny čistě přírodní (bez dobarvení, jak píše paní Sixtová). Ráda bych je koupila jako dárky. Děkuji za odpověď.

Módní šperky

Dobrý den, výrobce uvádí že se jedná o přírodní kameny. Jedná se o drobné kuličky. Pokud byste měla jakékoliv pochybnosti, máte samozřejmě možnost zboží vrátit.

Iva Blažková

Dobrý den, můžete prosím napsat, k čemu je který kámen určený – jeho účinky? Děkuji

Sixtová

dobrý den, předpokládám že ty kameny nejsou čistě přírodní? Mínimálně modrý achát, tmavěmodrý avanturín, bílý opál, lila jaspis jsou barvené nebo jinak upravené, ne??? zaprvé takto přírodní kameny nevypadají, a za další, opál by jistě nebyl za takovou cenu, ne?? Jak to tedy s kameny je?? píšete přírodní, ale vypadají jako umělé nebo minimálně upravené, ale napsané to u nich není…?

Módní šperky

Dobrý den, výrobce uvádí že se jedná o přírodní kameny. Jedná se o drobné kuličky. Pokud byste měla jakékoliv pochybnosti, máte samozřejmě možnost zboží vrátit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru