„To jsem z toho jelen, kde se ta skvělá chuť bere.“ Přesně to si budete říkat, až vám v restauraci Pod Parohama naservírují delikátní tatarák.
Kuchaři ostravské restaurace Pod Parohama pro vás připravili masovou hostinu v podobě 300 g strouhaného hovězího tataráku. Zapít ho můžete třeba velmi oblíbeným Hukvaldským pivem. Jemné masíčko bude servírováno strouhané a dle vašeho přání, namíchané či nenamíchané. Doplní ho kopec dozlatova opečených křupavých česnekových topinek.
Ve stylové hospůdce jsou na maso mistři – zkusit můžete také tu pravou kančí nebo dančí divočinu, nebo třeba klasické pečené vepřové koleno či pořádný steak. V nabídce nechybí ani tři druhy klasického poledního menu. Na čepu je tu na Ostravsku ojedinělá Hukvaldská kvasnicová polotmavá čtrnáctka, Plzeň, Radegast a také spousta nealkoholických nápojů.
Přijďte klidně i ve větším počtu - vždyť 300 g je pro jednoho pořádná nálož. Pro větší společnost si můžete rezervovat jeden ze dvou salonků s kapacitou 40 nebo 17 hostů.
Můžete s sebou vzít i své ratolesti, které se zabaví třeba na menší venkovní klouzačce. Restaurace je navíc snadno dostupná i MHD, protože zastávku najdete pouhých pár kroků od vchodu.
Vydejte se na hovězí tatarák, který zamíchá vaším světem.