Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční předplatné dětského magazínu Časostroj

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petr

Proc to nazyvate predplatne, kdyz to predplatne neni, ale jen vyprodej starych neprodanych vytisku????

Extra Publishing

Dobrý den, akce již běží delší dobu. Vzhledem k tomu, že je velmi oblíbená, prodáváme i nadále, přestože se blížíme ke konci ročníku. Děkujeme.

Jitka

Dobry den,voucher jsem zakoupila a uplatnila 5.11.,dodnes nemam ale zadnou zpetnou vazbu, kdy alespon priblizne casopisy prijdou,jiz jsem se ptala na uvedem maili,ale bez odezvy..dekuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Emaily na adrese akce@epublishing.cz vyřizujeme postupně. Odpovídáme zhruba do sedmi pracovních dnů od obdržení emailu, zpravidla však dříve. Pokud jste svůj dotaz psala před více než týdnem, je možné, že se někde zatoulal a pošlete email prosím znovu. V opačném případě prosíme o trpělivost, objednávku překontrolujeme na dotaz určitě odpovíme. Děkujeme.

Marie Tomkova

Dobrý den,

bohužel z popisů není jasné, co konkrétně – jaké bonusy jednotlivé varianty obsahují. Můžete mi to prosím rozepsat. Děkuji. Marie

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. U každé varianty je uvedeno, co přesně obsahuje. Stačí si jednotlivé varianty proklikat. :) U varianty B je navíc plakát Události českých dějin, pexeso Země světa, 2× speciál a 1 výtisk navíc se „starověkým olympijským diskem“. U variant C a D je k tomu všemu ještě navíc kniha.

Dana

Dobrý den, mohu se zeptat, jakým způsobem by byla čísla (a bonusy) doručovány? Pokud bych si předplatné objednala dnes, spolu se říjnovým číslem by mi přišla naráz všechna starší čísla či by chodila průběžně. Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Výtisky 1–10 budou postupně doposlány v několika zásilkách, aby nezahltily poštovní schránku. Zbylé výtisky budou doručeny k datu vydání.

Šárka Gomolová

Dobrý den, chtěla jsem koupit vnukovi na vánoce, ale kupovat v říjnu předplatné na rok 2016 se mi zdá zvláštní. Budete nabízet na slevomatu také předplatné na rok 2017 ? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, jedná se o výprodej starších výtisků. V tuto chvíli tedy akci na předplatné pro rok 2017 neplánujeme. V případě zájmu můžete předplatné roku 2017 objednat na našem webu http://www.epublishing.cz/predplatne-casostroj. Děkujeme.

Jitka Valachovičová

Omlouvám se, vidím, že kredity mohu použít…zajímá mě varianta A. děkuji Jitka V.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Jednotlivé varianty se liší v bonusech. Varianta A obsahuje předplatné na rok 2016 a jeden výtisk navíc s velkým nástěnným plakátem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru